Tlykog Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, Thresh είπε Θεωρητικά θα έχουν καλύτερη διαθεσιμότητα οι Zen 4 από ότι είχαν οι Zen 3, μιας και καβάτζωσαν μεγαλύτερη παραγωγή από ότι πριν 2 χρόνια. Το πρόβλημα για μένα δεν είναι ότι θέλω και δεν βρίσκω. Είναι ότι καβάλησε κι αυτή καλάμι και μου έκανε την Intel εταιρεία VFM στους επεξεργαστές... Κατάντια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 6 minutes ago, Tlykog said: Το πρόβλημα για μένα δεν είναι ότι θέλω και δεν βρίσκω. Είναι ότι καβάλησε κι αυτή καλάμι και μου έκανε την Intel εταιρεία VFM στους επεξεργαστές... Κατάντια... Ναι ok, απλά απάντησα στο γιατί μπορεί να νοιάζει τον καταναλωτή αυτή η είδηση.
Tlykog Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, Thresh είπε Ναι ok, απλά απάντησα στο γιατί μπορεί να νοιάζει τον καταναλωτή αυτή η είδηση. Ναι οκ, απλά απάντησα γιατί δεν τον νοιάζει. Δεν είναι θέμα ότι δε βρίσκουμε επεξεργαστές, είναι ότι οι τιμές έχουν ανέβει στην AMD και έχει κάνει VFM την Intel. Η άνοδος στην κατάταξη των πελατών της TSMC θα ρίξει τις τιμές; Αν ναι, τότε οκ, μου απάντησες. Αν όχι τότε δεν πιστεύω ότι το θέμα αφορά τον καταναλωτή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 22 minutes ago, Tlykog said: Ναι οκ, απλά απάντησα γιατί δεν τον νοιάζει. Δεν είναι θέμα ότι δε βρίσκουμε επεξεργαστές, είναι ότι οι τιμές έχουν ανέβει στην AMD και έχει κάνει VFM την Intel. Η άνοδος στην κατάταξη των πελατών της TSMC θα ρίξει τις τιμές; Αν ναι, τότε οκ, μου απάντησες. Αν όχι τότε δεν πιστεύω ότι το θέμα αφορά τον καταναλωτή. Κάποιοι νοιάζονται και για την διαθεσιμότητα, καλώς ή κακώς θέλουν να πάρουν μεγαλύτερα-ακριβότερα μοντέλα. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι μοντέλα θα βγουν και πότε στους Zen 4, στην επίσημη ανακοίνωσή τους θα μάθουμε. Λογικά πάντως μιας κι είναι νέα πλατφόρμα, θα έχουν και μικρότερα, δεν τους παίρνει αλλιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα