nikosggg3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα. Tην προηγουμένη βδομάδα περασα απο την εθνική τράπεζα και έβγαλα μια χρεωστική καρτα και κωδικούς ebanking. μου ειπαν οτι θα την στείλουν στην διεύθυνση μου σε 1 με 2 βδομάδες. Θελω να ρωτήσω. Οταν μου στείλουν την καρτα θα εχει και το pin μεσα στο φάκελο? η πρέπει να παω παλι στην τράπεζα?. Μηπως γίνεται να παρω το PIN και απο το ebanking για να μη τρέχω παλι στην τράπεζα?
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Θα έρθει ένα sms στο κινητό και θα συνδιάσετε το μήνυμα με τοους αριθμούς που έχει το χαρτί (θα έρθει στο σπίτι με τη κάρτα).
Haldol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Θα έρθει ένα sms στο κινητό και θα συνδιάσετε το μήνυμα με τοους αριθμούς που έχει το χαρτί (θα έρθει στο σπίτι με τη κάρτα). Επίσης (το αναφέρω για να μείνει στο topic για τους επόμενους) έτσι λειτουργεί και η Eurobank. Έχεις ένα χαρτί με 10-15 αριθμούς, δε θυμάμαι πόσους, και έρχεται ένα SMS που σου λέει να βάλεις τους αριθμούς απ' τις θέσεις (για παράδειγμα) 2, 4, 7, 9. 1
ekrepali Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, Haldol είπε Επίσης (το αναφέρω για να μείνει στο topic για τους επόμενους) έτσι λειτουργεί και η Eurobank. Έχεις ένα χαρτί με 10-15 αριθμούς, δε θυμάμαι πόσους, και έρχεται ένα SMS που σου λέει να βάλεις τους αριθμούς απ' τις θέσεις (για παράδειγμα) 2, 4, 7, 9. 9 στους 10 βάζουν 2479 και μπλοκάρουν τη κάρτα. 1
nikosggg3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δηλαδή την ημέρα που θα έρθει η καρτα θα μου στείλουν και το sms?
panostza Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Την ημέρα που εκδίδεται η κάρτα (που τυπώνεται το πλαστικό) έρχεται και το sms (ή viber αν έχεις) με τις θέσεις των ψηφίων. Όπως είπαν και οι άλλοι στο χαρτί της κάρτας έχεις 15 αριθμούς, στο sms/viber θα λέει ποιοι από τους 15 είναι το pin. Αν κάτι πάει λάθος και χρειαστείς επανέκδοση ή επαναποστολή του pin γίνεται και από το i-bank και δεν χρειάζεται να πας σε κατάστημα. Ακόμα και έκδοση κάρτας μπορείς να ζητήσεις από το i-bank.
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, Haldol είπε Επίσης (το αναφέρω για να μείνει στο topic για τους επόμενους) έτσι λειτουργεί και η Eurobank. Έχεις ένα χαρτί με 10-15 αριθμούς, δε θυμάμαι πόσους, και έρχεται ένα SMS που σου λέει να βάλεις τους αριθμούς απ' τις θέσεις (για παράδειγμα) 2, 4, 7, 9. Οοοοοοοταν ειχα παρει πρωτη φορα eurobank, το pin ηταν στον φακελο μεσα σε εκεινο το αυτοκολλητο που το ξεκολλας και το βαζεις στο πλαισιο διπλα για να το διαβασεις. Τα ιδια και σε Πειραιως προσφατα. Και μολις τσεκαρα και τα sms, το 1ο μνμ απο eurobank ειναι για την ενεργοποιηση ebanking 😛 (14/10/2014) Οκ αν αλλαξε κατι σε eurobank, δεν το ξερω προσωπικα
StamTheMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Οοοοοοοταν ειχα παρει πρωτη φορα eurobank, το pin ηταν στον φακελο μεσα σε εκεινο το αυτοκολλητο που το ξεκολλας και το βαζεις στο πλαισιο διπλα για να το διαβασεις. Τα ιδια και σε Πειραιως προσφατα. Και μολις τσεκαρα και τα sms, το 1ο μνμ απο eurobank ειναι για την ενεργοποιηση ebanking 😛 (14/10/2014) Οκ αν αλλαξε κατι σε eurobank, δεν το ξερω προσωπικα Και εγω νομιζω οτι πριν πολλα χρονια ειχε στειλει η Εθνικη καρτα και Pin στον ιδιο φακελο. Εγινε ενεργοποιηση κανονικα,χωρις κινητο. Ηταν λιγο χυμαδιο τοτε,μαλλον εγιναν τσαμπουκαδες και τα διορθωσαν.
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Και εγω νομιζω οτι πριν πολλα χρονια ειχε στειλει η Εθνικη καρτα και Pin στον ιδιο φακελο. Εγινε ενεργοποιηση κανονικα,χωρις κινητο. Ηταν λιγο χυμαδιο τοτε,μαλλον εγιναν τσαμπουκαδες και τα διορθωσαν. Ίσως να ισχύουν αυτά επειδή παρέλαβα κάρτα επί τόπου, και όποτε δεν υπήρχε κίνδυνος για να το ανοίξει κάποιος ή κάτι.
StamTheMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ίσως να ισχύουν αυτά επειδή παρέλαβα κάρτα επί τόπου, και όποτε δεν υπήρχε κίνδυνος για να το ανοίξει κάποιος ή κάτι. Η δικη μου ειχε ερθει με το ταχυδρομειο.
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Και εγω νομιζω οτι πριν πολλα χρονια ειχε στειλει η Εθνικη καρτα και Pin στον ιδιο φακελο. Δεν παίζει αυτό, για ευνόητους λόγους πάντα τα έστελναν με διαφορετική αποστολή (διαφορετικό φάκελο), αν και πάντα υπήρχε η περίπτωση να πέσουν και οι δύο φάκελοι σε λάθος χέρια. Τώρα πλέον η ασφάλεια είναι πολύ μεγαλύτερη. Όλες οι τράπεζες στέλνουν με διαφορετικό τρόπο τις θέσεις και τον πίνακα (πχ sms τις θέσεις και e-mail τον πίνακα), και η ενεργοποίηση με το pin απαιτεί κάποιο επιπλέον βήμα όπως κάποιο extra pin στο κινητό ή έγκριση/push notification μέσα από το e-banking.
StamTheMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δεν παίζει αυτό, για ευνόητους λόγους πάντα τα έστελναν με διαφορετική αποστολή (διαφορετικό φάκελο), αν και πάντα υπήρχε η περίπτωση να πέσουν και οι δύο φάκελοι σε λάθος χέρια. Πανε 18-20 χρονια,αλλα νομιζω οτι ετσι ειχε γινει,γιατι μας ειχε κανει εντυπωση. Εαν με απατα η μνημη μου,στη χειροτερη, οπως ειπες,ειχε ερθει με διαφορετικη αποστολη,αλλα σχεδον το ιδιο παραλογο.
Ribopaido Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Στις 15/6/2022 στις 3:37 ΠΜ, StamTheMan είπε Η δικη μου ειχε ερθει με το ταχυδρομειο. Ποσο καιρο εκανε να σου ρθει?
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 37 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Ποσο καιρο εκανε να σου ρθει? Είναι θέμα ταχυδρομείου, μπορεί να κάνει 5 μέρες, μπορεί να κάνει και πάνω από 20.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα