Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίνονται πέντε (5) γατάκια για υιοθεσία. Τα τρία είναι γκριζοπολύχρωμα και τα δυο μαυρούλικα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα κρατήσουμε γιατί ήδη έχουμε πάρα πολλές γάτες. Σας παρακαλώ ενημερώστε αν ξέρετε κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται. Θα εχουν πάρει πάστα για σκουλήκια. Είναι ευγενικά και πολύ χαδιαρικα. 

Παρακαλώ κοινοποιήστε. 

Περιοχή Αθήνα και πέριξ.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα. 

IMG-0019d1fe9a0c60a24edafe5f0e49ca45-V.jpg

IMG-aa72188096d6ca68369efde5b7b670f1-V.jpg

IMG-0809d27c91ddd80b4752907023d8fb1b-V.jpg

IMG-f24582e75abe23a4760082846ee4277d-V.jpg

• Like 1
Δημοσ.

40€ κοστίζει μια στείρωση σε θυληκή γάτα.
Στειρώνω μια γάτα το μήνα στη γειτονιά μου γιατί όλοι τις αγαπάνε με το να τους πετάνε τα αποφάγια τους και έχουμε γεμίσει γάτακια. Αν δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα και  είσαι κοντά σε super market Σκλαβενιτη, συνεννοήσου μήπως τις στειρώσουν αυτοι. Στο μεγάλο Σκλαβενίτη στη Χαλκηδόνα το έκαναν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, G.bar είπε

Σε φιλοζωική, σωματείο, κάτι τέτοιο; Διότι εγώ στείρωσα τον αρσενικό μου με... 70€. Και οι θηλυκές είναι πιο ακριβές, μιας και είναι πιο δύσκολη επέμβαση. 

Δημοσ.

Στειρώνουμε και μεις συνέχεια γατάκια, απλα η συγκεκριμένη δεν πιανοταν με τίποτα οπότε δεν μπορέσαμε να την προλάβουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, G.bar είπε

Στο δικό μας κτηνίατρο το '14-'15 δώσαμε 20 οι αρσενικές και 30 οι θυλικές (δεν είναι δικτυωμένος με φιλοζωικές και λοιπές φανταζέ οργανώσεις).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, G.bar είπε

Στειρώνω μια γάτα το μήνα στη γειτονιά μου γιατί όλοι τις αγαπάνε με το να τους πετάνε τα αποφάγια τους και έχουμε γεμίσει γάτακια. Αν δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα και  είσαι κοντά σε super market Σκλαβενιτη, συνεννοήσου μήπως τις στειρώσουν αυτοι. Στο μεγάλο Σκλαβενίτη στη Χαλκηδόνα το έκαναν.

στειρώνει γάτες ο σκλάβενιτης? με ενδιαφερει για μια θηλυκη γατα αδεσποτη που υπαρχει στην γειτονια και πραγματικα καθε χρονο εχει θεμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...