Haduzu Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Πριν από 3 και κάτι χρόνια, το στρώμα που είχα για σχεδόν μια δεκαετία χάλασε και αναγκάστικα να το αλλάξω. Από τότε αντιμετωπίζω τεράστια προβλήματα στον ύπνο, δηλαδή δεν ξεκουράζομαι καθόλου και ξυπνάω με πόνους στη μέση και τον αυχένα. Την πάτησα τρεις φορές μέχρις στιγμής, έχοντας δοκιμάσει memory foam, λάτεξ, κι ένα χωρίς καθόλου ελατήρια. Πλέον φοβάμαι να ξαναγοράσω στρώμα από μόνος μου γιατί τα 10 λεπτά δοκιμής στο κατάστημα δεν μου λένε τίποτα. Χρειάζομαι κάποιον να με συμβολεύσει στο θέμα. Με τους ορθοπεδικούς δεν έχω βγάλει άκρη ούτε με τα λεφτά που σκόρπισα σε φυσικοθεραπείες.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δηλαδή τι είδους συμβουλή ψάχνεις ακριβώς; Αν δηλ σου πω εγώ ότι το τάδε στρώμα που έχω είναι θαυμάσιο θα πας να το αγοράσεις; Όσο για τους ορθοπαιδικούς και τους φυσικοθεραπευτές τι να ξέρουν τα γατάκια.
vagos789 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω πολλα χρονια ενα media strom optimum silver Ειναι με ελατηρια και δεν εχω βρει καλυτερο Πιθανως να χρειαζεται να πειραματιστεις και στην σταση υπνου Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από vagos789
lyda94 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Τσεκαρε το μαξιλαρι σου, μηπως δεν σε βολευει αυτο! Όσο για το στρωμα, πχ εμεις εχουμε ενα της candia που μας εχει βολεψει απιστευτα. Το ειχαμε παρει πριν 2-3 χρονια 350 ευρω και ειναι με ανεξαρτητα ελατηρια. Αλλά... αν δεν το δοκιμασεις εσυ, οτι και να σου προτεινουμε εμεις, δεν θα βγαλεις ακρη!
Haldol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Από γυμναστική πως τα πας; Εάν είσαι με φουλ καθιστική ζωή, έχεις αγύμναστο κορμό, κ.λπ, δε θα σε σώσει το στρώμα. Μέχρι πριν 3-4 χρόνια είχα τρομερό θέμα με μέση. Το σούπερ στρώμα απ'την Coco-Mat, βοήθησε, χωρίς όμως να κάνει θαύματα. Ας πούμε ότι έφυγε το 30% των ενοχλήσεων. Αυτό που μ' έσωσε ήταν η συνδρομή στο γυμναστήριο 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα