Adriana92 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα βρε παιδιά. Επειδή έχω σαλτάρει τις τελευταίες εβδομάδες και βλέπω ότι υπάρχουν συζητήσεις περί περιοχών, θα ήθελα τα φώτα σας. Ψάχνουμε σπίτι να αγοράσουμε και επειδή δεν μας τρέχουν και από τα μπατζακια, καταλήξαμε να ψάχνουμε για νικαια, παρολο που το πατρικό μου είναι Άγιο Δημήτριο και η δουλειά μας στο κέντρο. Αλλά λέμε λόγω του μετρό είπαμε γιατί όχι; Βρήκαμε ένα όμορφο διαμέρισμα σε πιο νόρμαλ τιμή σε σχέση με τις άλλες περιοχές. Περπατήσαμε τη Νίκαια στην 7η Μαρτίου κτλπ, καθώς το σπίτι είναι μέσα σε ένα στενό, αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι γίνονται πολλά επισοδεια με τον Ιωνικο. Ειλικρινά ξενέρωσα, γιατί δε θέλουμε να σηκωθούμε κανα πρωί και να βρούμε κάνα αμάξι καμμένο ή σπασμένο. Θέλω τη γνώμη σας για την περιοχή, γιατί ενώ μου αρέσει το σπίτι ακούω για φουλ εγκληματικοτητα και επισοδεια.
user2163 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) @PurpleS Δύσκολο αυτό που ψάχνεις το 2022, αν μου έλεγες 3-5 χρόνια πριν θα ήταν πιο εύκολο, τώρα για κάτι τέτοιο και για να είναι σε καλή κατάσταση θες 150€-200€/μήνα πάνω από αυτά που δίνεις. Περίπου 550-700 θα έλεγα για αυτό που ζητάς, όχι ότι δεν μπορείς να βρεις φθηνότερο αλλά πρόσεξε το ο άλλος για να στο δίνει πιο φθηνά με τέτοια ζήτηση που υπάρχει κάτι κουσούρι μπορεί να έχει το σπίτι. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2022 από user2163
antbyron Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 3 hours ago, Adriana92 said: Καλησπέρα βρε παιδιά. Επειδή έχω σαλτάρει τις τελευταίες εβδομάδες και βλέπω ότι υπάρχουν συζητήσεις περί περιοχών, θα ήθελα τα φώτα σας. Ψάχνουμε σπίτι να αγοράσουμε και επειδή δεν μας τρέχουν και από τα μπατζακια, καταλήξαμε να ψάχνουμε για νικαια, παρολο που το πατρικό μου είναι Άγιο Δημήτριο και η δουλειά μας στο κέντρο. Αλλά λέμε λόγω του μετρό είπαμε γιατί όχι; Βρήκαμε ένα όμορφο διαμέρισμα σε πιο νόρμαλ τιμή σε σχέση με τις άλλες περιοχές. Περπατήσαμε τη Νίκαια στην 7η Μαρτίου κτλπ, καθώς το σπίτι είναι μέσα σε ένα στενό, αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ είδα ότι γίνονται πολλά επισοδεια με τον Ιωνικο. Ειλικρινά ξενέρωσα, γιατί δε θέλουμε να σηκωθούμε κανα πρωί και να βρούμε κάνα αμάξι καμμένο ή σπασμένο. Θέλω τη γνώμη σας για την περιοχή, γιατί ενώ μου αρέσει το σπίτι ακούω για φουλ εγκληματικοτητα και επισοδεια. Μένω στην Νίκαια και έχω αρνητική άποψη για αυτήν. Δεν μου αρέσει σαν περιοχή. Εγκληματικότητα έχει σίγουρα, όχι σαν το Μενίδι πχ αλλά έχει όπως μία συνηθισμένη γειτονιά(που δεν είναι πλούσια) της Αθήνας. Τα επειδόδια που γίνονται μεταξύ Ιωνικών και Προοδευτικής είναι ένα θέμα, που όμως επηρεάζει πολύ λίγους. Η πιθανότητα να ξυπνήσεις και να βρεις το αμάξι σου σπασμένο είναι ιδιαίτερα μικρή, σχεδόν μηδενική, ειδικά στην περιοχή που σε ενδιαφέρει. Η περιοχή της 7ης Μαρτίου δεν έχει να επιδείξει κάτι, πέρα από το κολυμβητήριο που είναι σχετικά κοντά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα