Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ξερουμε αν υπαρχει καποιος τροπος να παρω πτυχιο αγγλικων (δεν εχω ουτε λοουερ) σε συντομο χρονικο διαστημα κ χωρις πολλα χρηματα? Να δινει μορια σε προκυρηξη ή να μπορω να δουλεψω σε ιδιωτικο/δημοσιο τομεα. Δουλευω ταυτοχρονα κ δεν μπορω να κανω μαθηματα κ να πληρωνω για μηνες τα διδακτρα. Εχω δει στο ιντερνετ για το πτυχιο του GoLearn αλλα δεν με πειθει κ πολυ για να ειμαι ειλικρινης... Πειτε μου αν υπαρχει καποιος τροπος κ ποσο κοστιζει, αν ξερετε. Σας ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά την γνώμη μου, για αυτούς που εργάζονται, βολεύει φοβερά να κάνουν ιδιαίτερα...εντατικά/υπερεντατικά κτλ... αλλά χωρίς πολλά χρήματα  (??) δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Επίσης είναι σχετικό το "χωρις πολλα χρηματα", είτε κάνεις ιδιαίτερα είτε πας σε φροντιστήριο θα πληρώσεις... οπότε δεν ξέρω που βάζεις το όριο για το: "χωρις πολλα χρηματα" ....

Επεξ/σία από pi314
Δημοσ.

Φροντιστήριο έκανα παλιά κ μια χρονιά πριν δώσω για λοουερ, το παράτησα λόγω βαρεμάρας ("παιδί" τελείως). Έχω ικανό επίπεδο γνώσεων για λοουερ, μόνο εξέταση θέλω να κάνω. (Ναι τα εξασκω τα αγγλικά κ στην καθημερινή ζωή οπότε δεν έχω ξεχάσει). 

Το όριο για τα χρήματα είναι "οσο λιγότερα γίνεται". Στην τελική μόνο εξέταση θέλω να κάνω, γι'αυτό ανέφερα κ το golearn. Πείτε μου κ γνώμες/πληροφορίες σχετικά με αυτό αν ξέρετε κάτι 

Δημοσ.

Μου πρότεινε ένας γνωστός μου το  LRN που είναι πολύ εύκολο λεει. Ξέρετε κάτι? Με ενδιαφέρει να αναγνωρίζεται γενικά 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Elantee είπε

Μου πρότεινε ένας γνωστός μου το  LRN που είναι πολύ εύκολο λεει. Ξέρετε κάτι? Με ενδιαφέρει να αναγνωρίζεται γενικά 

Το ΑΣΕΠ δέχεται τα πιστοποιητικά του LRN ως απόδειξη γνώσης της Αγγλικής γλώσσας άρα γίνονται δεκτά στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Στον ιδιωτικό τομέα, ο κάθε εργοδότης μπορεί να ζητήσει ο,τι θέλει. Αν η θέση απαιτεί άριστη γνώση αγγλικών, δεν νομίζω ότι θα δεχτεί το LRN. 

Πρόκειται όντως για ένα πάρα, πάρα πολύ εύκολο πιστοποιητικό (το ευκολότερο που υπάρχει).

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sibyl είπε

Το ΑΣΕΠ δέχεται τα πιστοποιητικά του LRN ως απόδειξη γνώσης της Αγγλικής γλώσσας άρα γίνονται δεκτά στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Στον ιδιωτικό τομέα, ο κάθε εργοδότης μπορεί να ζητήσει ο,τι θέλει. Αν η θέση απαιτεί άριστη γνώση αγγλικών, δεν νομίζω ότι θα δεχτεί το LRN. 

Πρόκειται όντως για ένα πάρα, πάρα πολύ εύκολο πιστοποιητικό (το ευκολότερο που υπάρχει).

Αν η θέση απαιτεί άριστη γνώση γλώσσας, συνήθως το βλέπουν στην συνέντευξη και στα γραπτά (θα ζητήσουν το CV στα αγγλικά π.χ.).
Όχι από ένα, μετά συγχωρήσεως, κωλόχαρτο-πιστοποιητικό.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά, αλλά το χαρτί γλώσσας == ψιλοάχρηστο στον ιδιωτικό εργασιακό χώρο.

• Like 3
Δημοσ.

Όντως, σύμφωνα με αυτά που είπε ο γνωστός μου όταν το περιέγραψε, κατάλαβα ότι είναι από τα πιο εύκολα. Αφού όμως αναγνωρίζεται, φτάνει κ περισσεύει για μένα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Ξέρουμε κάτι αντίστοιχο σε ECDL? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...