Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ αρχάς θα πρέπει να έχει έρθει επιστολή που θα ενημερώνει ότι το δάνειο έφυγε απο την τράπεζα και πήγε στο fund Κουκουρούκου. Δυστυχώς όχι πάντα. 
2ον) Την πρόταση που κάνει το fund, τη στέλνει επίσημα με σφραγίδα, υπογραφή και στα ελληνικά. 
3ον) Θα αναφέρει στην επιστολή ότι με την καταβολή του συγκεκριμένου ποσού π.χ. 5.000 € θα γίνει οριστική εξόφληση της οφειλής με Νο συμβ. χχχχχχχχχχχχ που πήρατε από την τράπεζα Κλεφτομπανκ. Το ποσό των 5.000 € θα το καταθέσετε στην Κλεφτομπανκ SA στο λογαριαμό χχχχχχχχχχχχ
4ο) Με την κατάθεση του ποσού και την οριστική εξόφληση του δανείου θα σας χορηγήσουμε εξοφλητική επιστολή ότι πλέον δεν υπάρχει καμία οφειλή προς απαίτησήν μας. 
Αυτό ήταν .....

• Like 1
Δημοσ.

Τα δανεια που δεν εχουν εμπραγματες εξασφαλισεις τα εχουν αγορασει στι 2,5% της οφειλης Οτιδηποτε πανω απο 5% μην το δεχτεις Και εμενα μου ζητησαν 30% και τους απαντησα οτι τους δινω 5% Δεν μου εχουν απαντησει ΑΚΟΜΑ αλλα εφοσον δεν εχω κατι να μου κατασχεσουν στο τελος θα το δεχτουν

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς είναι καταναλωτικό/υπεραναλυψης το ποσο που χρωστατε.. Μεταξύ μας όσοι χρωσταγαν τέτοια ποσα βγήκαν κερδισμένοι! Δες πόσα έχεις σύνολο αρχικό ποσό-τοκους κ  ρίξε λίγο άλλο το ποσό κ πες να το στείλουν γραπτώς κ πως η πληρωμή να γίνει μέσα σε Χ μερες...προσημειωση υπάρχει?

Οι διαχειριστριες εταιρείες είναι σίγουρα πανω από 10.αυτές είναι από τις "βασικές"....Cepal,qquant,fps,intrum, Άρτεμις ,special  financial

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xp-user είπε

Τα δανεια που δεν εχουν εμπραγματες εξασφαλισεις τα εχουν αγορασει στι 2,5% της οφειλης Οτιδηποτε πανω απο 5% μην το δεχτεις Και εμενα μου ζητησαν 30% και τους απαντησα οτι τους δινω 5% Δεν μου εχουν απαντησει ΑΚΟΜΑ αλλα εφοσον δεν εχω κατι να μου κατασχεσουν στο τελος θα το δεχτουν

Καλα τους εκανες, τους εβαλες στη θεση τους. Που ακουστηκε να πληρωνουμε τα λεφτά που χρωστάμε. 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 14/6/2022 στις 7:04 ΜΜ, N3M3SiS είπε

Καλα τους εκανες, τους εβαλες στη θεση τους. Που ακουστηκε να πληρωνουμε τα λεφτά που χρωστάμε. 

Να μην τους δάνειζαν!

• Confused 2
Δημοσ.
Στις 14/6/2022 στις 7:04 ΜΜ, N3M3SiS είπε

Όταν η τράπεζα δίνει δάνειο, ζητάει τόκους γιατί παίρνει ρίσκο να μην πληρωθεί. Όπως κάθε επιχείρηση, επενδύει στα προϊόντα της, κάποιες φορές χάνει, κάποιες φορές κερδίζει. 

Ούτε ανήθικο είναι, ούτε βρέθηκε προ εκπλήξεως η τράπεζα. Υπολογισμένα είναι αυτά και αφήνουν κέρδη στην μεγάλη εικόνα. 

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Όταν η τράπεζα δίνει δάνειο, ζητάει τόκους γιατί παίρνει ρίσκο να μην πληρωθεί. Όπως κάθε επιχείρηση, επενδύει στα προϊόντα της, κάποιες φορές χάνει, κάποιες φορές κερδίζει. 

Ούτε ανήθικο είναι, ούτε βρέθηκε προ εκπλήξεως η τράπεζα. Υπολογισμένα είναι αυτά και αφήνουν κέρδη στην μεγάλη εικόνα. 

Τι κέρδη, αφήνουν !!!

ΔΕΝ φαληρισαν 14 τράπεζες ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι κέρδη, αφήνουν !!!

ΔΕΝ φαληρισαν 14 τράπεζες ?

Από αλλού ήταν η μεγάλη χασούρα.

Μήπως δεν φαληρισε το το 60% των Ελλήνων; 

Επεξ/σία από Maurikycli
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Από αλλού ήταν η μεγάλη χασούρα.

Μήπως δεν φαληρισε το το 60% των Ελλήνων; 

Ότι φαληρισε, φαληρισε.

Το θέμα είναι δεν πληρώνουν επειδή ΜΕΙΩΘΗΚΕ το εισόδημα τους η επειδή δεν είχαν ΠΟΤΕ σκοπό να πληρώσουν και η κρίση τους έφεξε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ότι φαληρισε, φαληρισε.

Το θέμα είναι δεν πληρώνουν επειδή ΜΕΙΩΘΗΚΕ το εισόδημα τους η επειδή δεν είχαν ΠΟΤΕ σκοπό να πληρώσουν και η κρίση τους έφεξε.

Αν η μαρίδα γλίτωσε κανένα πεντοχίλιαρο σε καταναλωτικά δεν μου λεει κάτι.

Αντίθετα διαγράφτηκαν χρωστούμενα εκατομμυρίων σε μεγαλοκαρχαρίες με την εμπλοκή μεγαλοστελεχών των τραπεζών. Υπάρχει σχετική δικαστική διερεύνηση για την τράπεζα πειραιώς και την υπόθεση του εφοπλιστή λογοθέτη . Τώρα με τον τράγκα έσκασε χαριστικό κλείσιμο δανείου  επίσης κάποιων εκατομμυρίων. Αυτά είναι που με κάνουν να βλέπω συγκαταβατικά το πιστόλιασμα από καθημερινούς ανθρώπους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...