Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια δεν ξερω που αλλου να εκφασω την απορια για αυτο και γραφω εδω μήπως εχει τυχει σε κανενα. Η μανα μου χρωσταει δανεια σε κατι τραπεζες και την πηραν απο εισπρακτικη εταιρια και της ειπαν οτι εχουν αγορασει το δάνειο της και οτι αν μας δώσεις ταδε ποσο που ειναι το 1/4 απο αυτο που χρωσταει οτι διαγραφεται το δανειο ισχυει αυτο;; έχουμε ρωτησει και δικηγόρο και περιμενουμε απαντηση αλλα εγω ηθελα πραγματικο συμβαν οτι δεν ειναι απατη το εχει κανει κανεις και πηγαν ολα καλα;;;; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alex_kwn11 είπε

Καλησπερα σας παιδια δεν ξερω που αλλου να εκφασω την απορια για αυτο και γραφω εδω μήπως εχει τυχει σε κανενα. Η μανα μου χρωσταει δανεια σε κατι τραπεζες και την πηραν απο εισπρακτικη εταιρια και της ειπαν οτι εχουν αγορασει το δάνειο της και οτι αν μας δώσεις ταδε ποσο που ειναι το 1/4 απο αυτο που χρωσταει οτι διαγραφεται το δανειο ισχυει αυτο;; έχουμε ρωτησει και δικηγόρο και περιμενουμε απαντηση αλλα εγω ηθελα πραγματικο συμβαν οτι δεν ειναι απατη το εχει κανει κανεις και πηγαν ολα καλα;;;; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Πολλές εταιρείες διαχείρισης δανείων το κάνουν αυτό. Επειδή τα αγοράζουν φθηνά από τις τράπεζες και ειδικά αν είναι καταναλωτικά ή πιστωτικές προσφέρουν μεγάλο κούρεμα. Απλά η συμβουλή μου είναι όταν σου προτείνουν μια λύση να πάρεις την πρόταση πρώτα γραπτά γιατί σε γνωστό μου έτυχε να του πουν ένα ποσό και μετά να το αλλάξουν. Γι αυτό γραπτά και μετά αν θέλεις προχώρησε. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, alex_kwn11 είπε

Ισχύει.

Βέβαια με κάποιο τρόπο πρέπει να βεβαιωθείτε. Εγω τι θα έκανα?

• Θα έκανα διαπραγματευση να πληρωσω πχ το 1/5
  • Θα ζηταγα γραπτώς να μου στειλουν ολα τα στοιχεια
  • Θα πήγαινα σε δικηγόρο να τα ελέγξει και να δρομολογήσει αυτός την πληρωμη 
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alex_kwn11 είπε

φοβαμαι θα πανε τζαμπα τα λεφτα.... 

Θα πανε τσαμπα τα λεφτα που χρωσταει η μητερα σου? Δεν παιρνω το μερος ουτε της τραπεζας ουτε του συστηματος, αλλα αυτη η λογικη με αηδιαζει για να μην πω κατι χειροτερο.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

Οχι δεν με καταλαβες τα δάνεια τα πηρε και πρέπει να ρα πληρωσει εννοείται αυτο δεν το συζητάω απλα σκεφτομαι πχ σε 20.000 ευρω που χρωσταει και της ζητανε 5.000 και θα κλεισει το δάνειο σκέφτομαι οτι και τα 5.000 θα πληρώσω και μετα και τα 20.000 δεν θα διαγραφούν.. Αυτο οχι να μην πληρωσει και εμενα με αηδιάζει ολο αυτο και εχω τσακωθει πολλες φορές με την μανα μου για το τι γινοτανε παλια και τωρα πρπει να ταπληρωσει ο γιος της στην κυριολεξία ομως! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alex_kwn11 είπε

Οχι δεν με καταλαβες τα δάνεια τα πηρε και πρέπει να ρα πληρωσει εννοείται αυτο δεν το συζητάω απλα σκεφτομαι πχ σε 20.000 ευρω που χρωσταει και της ζητανε 5.000 και θα κλεισει το δάνειο σκέφτομαι οτι και τα 5.000 θα πληρώσω και μετα και τα 20.000 δεν θα διαγραφούν.. Αυτο οχι να μην πληρωσει και εμενα με αηδιάζει ολο αυτο και εχω τσακωθει πολλες φορές με την μανα μου για το τι γινοτανε παλια και τωρα πρπει να ταπληρωσει ο γιος της στην κυριολεξία ομως! 

Αρχικα σου ευχομαι να πληρωσει τα 5.000 (ή οσο ειναι το 1/4 τελοσπαντων) και να καθαρισει απο τραπεζες και εισπρακτικες.

Σε καθε περιπτωση, ακομα κι αν πληρωσει τα 5.000 και δεν εξοφλησει, τα χρηματα δεν χαθηκαν. 

Δημοσ.

Ε πως δεν χαθηκαν μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν είσαι ελεφαντας... Τι να πω μακαρι μετά από αυτο να τελειώνουμε... 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Σε καθε περιπτωση, ακομα κι αν πληρωσει τα 5.000 και δεν εξοφλησει, τα χρηματα δεν χαθηκαν. 

Εννοει οτι φοβαται μην ειναι απατη.
Μην ψαχνεις γιατι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alex_kwn11 είπε

Όταν ακόμα είχανε οι τράπεζες τα δάνεια, το είχα δει στη πράξη... έπαιρναν τηλέφωνο συμφωνούσες προφορικά, μετά πήγαινες σε κατάστημα και υπέγραφες συμβιβασμό με τη προϋπόθεση ότι θα πληρώσεις το Χ ποσό και θα γίνει διαγραφή του υπολοίπου. Πήγαινες ταμείο πλήρωνες και μετά από καμιά βδομάδα ερχόταν η βεβαίωση ότι το τάδε δάνειο έχει πλήρως εξοφληθεί και η τράπεζα δεν έχει καμία αλλη απαίτηση.

Τώρα με τα funds και τις εισπρακτικές είναι περίεργη η φάση, βάλτε δικηγόρο να ελέγξει την εγκυρότητα της πρότασης να μη πιαστείτε κώτσοι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο ένας εξεικευμένος δικηγόρος για θέματα δανείων μπορεί να σε συμβουλεψει κατάλληλα  και σωστά για αυτό το θέμα.  Δεν το γνωριζω προσωπικα αυτο το πράγμα.  Το δάνειο εξυπηρετείται τώρα;; Γιατί εισπρακτική και fund ( αν κατάλαβα σωστά έχει πάρει το δάνειο) ξέρω ειναι για κόκκινα δάνεια που δεν εξυπηρετούνται ., Αν  ειναι έτσι, ο δικηγόρος  τότε ειναι απαραίτητος  για να μπορέσετε να βρείτε μια βιώσιμη λύση  ανεξάρτητα απο αυτό που προτείνουν.

Επεξ/σία από petrakiskap
Δημοσ.

Απο περιέργεια αν θες να μας πεις.

Απο το ποσό που γίνεται το κούρεμα, πόσο είναι το πραγματικό ποσό που πήρατε και πόσο οι τόκοι πάνω σε αυτό?

Πχ το δάνειο είναι 7000 και οι τόκοι τα 13.000?

Δημοσ.

Μπορεί να ισχύει. Μόνο γραπτά το αίτημα τους και έλεγχο από δικηγόρο.

Φίλος του έκαναν παρόμοιο αίτημα πριν 5-6 χρόνια.

Το ποσό ήταν περίπου 2000€. Του είπαν πλήρωσε 500 να κλείσει. Του έστειλαν γραπτά το αίτημα.

Πήγε στην τράπεζα να υπογράψουν και τα ποσά ήταν διαφορετικά και ακύρωσε την διαδικασία.

Μετά από ένα μήνα τον φώναξαν ξανά και τα ποσά ήταν τα σωστά.

Οπότε προσοχή σε αυτό που θα σου στείλουν και προσοχή και σε αυτό που θα πας να υπογράψεις.

Δημοσ.

Ρωτησαμε τον δικηγορο και μας ειπε και αλλη πελατισα του το έχει κανει και πηγαν ολα καλα μας είπε να το προχωρήσουμε αλλα να τους πιεσουμε και για παρακατω απ ότι μας ζητανε θα το δεχτουν

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...