Hamurabi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Παιδια καλημερα. Εχω ξεκινήσει κ μαθαινω μονος μου python eδω και καιρο. Εχω ηδη φτισξει καποια ωραια πρπγραμματα κ συνεχίζω. Επειδη σκεφτομαι οτι θα ήταν ωραιο να εχω κ καποιεςναπολαβεςναπο αυτο εφοσον μου αρεσει,ειτε σαν freelancer ειτε οτοδηποτε παρομοιο, ηθελα να ρωτησω τι χαρτί θα μου ηταν χρησιμο δεδομενου οτι τωρα να Σπουδασω δεν προλαβαίνω (40χρονων,παιδια,δουλειες); Επεσε στο μάτι μου ενα σεμιναριο που περνεις χαρτι απτο πανεπιστήμιο Πατρών με διαρκεια 4.μηνες. https://ekek.gr/seminaria/panepistimiako-seminario-ston-programmatismo-me-ti-glossa-python/ Πιστεύετε αξιζει να το παρω; ή υπαρχει κάτι αλλο καλυτερο να προτείνετε; Εχω κ τον οδηγο σπουδων με τιε θεματικές ενοτητες κτλ αν θελετε να ανεβάσω. Ευχαριστώ
Hamurabi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Παρακληση για αμεση βοηθεια απο γνωστες γιατί ως αυριο πρεπει να πληρωσω αν θελω να συμμετεχω σε αυτο. Ευχαριστώ κ παλι
antbyron Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δεν είμαι γνώστης του σεμιναρίου και ούτε έχω να σου προτείνω κάποιο άλλο. Απλά να ξέρεις σαν χαρτί δεν θα κάνει και πολλά. Όταν θα ψάξεις για δουλειά αυτό που θα παίξει σημασία είναι το portfolio και τι ξέρεις να κάνεις με την γλώσσα. Οπότε αν είναι πολλά τα λεφτά για το σεμινάριο, δεν αξίζει. Επίσης θα μάθεις κάτι από το σεμινάριο, θα σε κινητοποιήσει τουλάχιστον ή μόνο για το χαρτί το κάνεις; Αν είναι να μάθεις κάτι και το κόστος του είναι χαμηλό, αξίζει. Απ 'ότι καταλαβαίνω έχεις ασχοληθεί με την γλώσσα, δεν βλέπω να σου προσφέρει κάτι το σεμινάριο. Καλύτερα να επενδύσεις σε χαμηλού κόστους tutorial τα οποία θα έχουν και projects να υλοποιήσεις για να χτίσεις το portfolio σου. Edit: τώρα είδα το κόστος το οποίο δεν είναι μεγάλο. Βλέπω ότι θα φτιάξετε δύο εφαρμογές. Εξαρτάται τι εφαρμογές είναι, αν είναι μεγάλες και to the point ίσως να αξίζει, αλλιώς δεν προσφέρει και πολλά.
Hamurabi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Βασικα αυτη ειναι η ερωτηση μου... Για να μπορεσω να το δουλέψω κ λιγο επαγγελματικά, σε στυλ freelancer ομως, οχι να. Ψαξω εδω δουλεια καθοτι έχω ηδη αλλα σε αλλο αντικειμενο στο δημοσιο, βοηθαει ενα τετοιο χαρτι ή μονο το portfolio αρκει; πιο πολυ για αυτο ελεγα μηπως μου ειναι χρησιμο, αλλιως μονος μου με udemy σεμιναρια και internet sources τοχω προχωρησει αρκετα κ συνεχίζω δηλαδη.
antbyron Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 minute ago, Hamurabi said: Βασικα αυτη ειναι η ερωτηση μου... Για να μπορεσω να το δουλέψω κ λιγο επαγγελματικά, σε στυλ freelancer ομως, οχι να. Ψαξω εδω δουλεια καθοτι έχω ηδη αλλα σε αλλο αντικειμενο στο δημοσιο, βοηθαει ενα τετοιο χαρτι ή μονο το portfolio αρκει; πιο πολυ για αυτο ελεγα μηπως μου ειναι χρησιμο, αλλιως μονος μου με udemy σεμιναρια και internet sources τοχω προχωρησει αρκετα κ συνεχίζω δηλαδη. Πιστεύω καλύτερα να συνεχίσεις αυτό που κάνεις με udemy tutorials. Το κόστος είναι μικρό αλλά δεν βλέπω να σου προσφέρει πολλά το σεμινάριο. Το portfolio αρκεί για δουλειά freelance. Το σεμινάριο φαίνεται να προσφέρει τα βασικά, είναι για αρχάριους.
Hamurabi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Οκ Ευχαριστώ φιλε μου. Ναι δε περιμενα να μαθω πολλα απο εκει απλα ελεγα μηπως θα ήταν καλα να είχα ενα "χαρτι".
virxen75 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 https://mathesis.cup.gr/courses/course-v1:ComputerScience+CS1.1+21D/about δες αυτό
Hamurabi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 φιλε μου αποτι βλεπω αυτο δινει πολυ βασικες ιδεεςτις οποιες κατα κυριο λογο κατεχω ηδη
virxen75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 https://mathesis.cup.gr/courses/course-v1:ComputerScience+CS1.2+21E/about έχει και το προχωρημένο
Predatorkill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Στις 14/6/2022 στις 12:07 ΜΜ, Hamurabi είπε καποιεςναπολαβεςναπο Παντως θα ηταν καλο τις μεταβλητες σου να τις κανεις camel case 😂
Hamurabi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 30 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Παντως θα ηταν καλο τις μεταβλητες σου να τις κανεις camel case 😂 Χαχαχα σορυ αλλα συνήθως γραφω απτο κινητο με τυφλό συστημα οδηγοντας, μη κοιτάζοντας καν οθονη κινητού 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα