Προς το περιεχόμενο

Samsung a52s 5G, gcam ή stock camera ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, μολις παρελαβα το κινητό για την γυναίκα μου. Θέλω να αξιοποιήσω την κύρια κάμερα για όσο γίνεται καλύτερες φωτογραφίες.  Εχω χαθει μεσα στα τοσα αρθρα και για το αν αξιζει ή οχι τελικα. Συνηθως βγαζει τοπια (φυσικα δεν εχει παραλογες απαιτησεις) και δεν την ενδιαφέρουν οι selfies. Υπαρχει διαφορα μεταξυ της καμερας του κινητου και gcam για το a52s 5G ; Αν ναι, ποια θεωρείτε ότι είναι η καλυτερη και από που να την κατεβάσω; Ευχαριστώ πολύ!  

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/6/2022 στις 11:30 ΠΜ, BASILISP είπε

Καλησπέρα στην παρέα, μολις παρελαβα το κινητό για την γυναίκα μου. Θέλω να αξιοποιήσω την κύρια κάμερα για όσο γίνεται καλύτερες φωτογραφίες.  Εχω χαθει μεσα στα τοσα αρθρα και για το αν αξιζει ή οχι τελικα. Συνηθως βγαζει τοπια (φυσικα δεν εχει παραλογες απαιτησεις) και δεν την ενδιαφέρουν οι selfies. Υπαρχει διαφορα μεταξυ της καμερας του κινητου και gcam για το a52s 5G ; Αν ναι, ποια θεωρείτε ότι είναι η καλυτερη και από που να την κατεβάσω; Ευχαριστώ πολύ!  

η αληθεια ειναι οτι δοκιμασα 2-3 gcam και ειχαν ολες καποιου ειδους bug, χωρις αξιοσημειωτες διαφορες σε χρωματισμους η αναλυση. οποτε παρεμεινα στο στοκ. Δεν βγαζω πολλες φωτογραφιες ομως, οποτε οντως ρωτα και στο thread

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...