Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Αγόρασα ένα Lenovo laptop  IdeaPad 3 15ALC6 15.6" IPS FHD (Ryzen 7-5700U/16GB/1TB με windows 11 εγκατεστημένα, και αφού αφαίρεσα το S Mode, ξεκίνησα να το χειρίζομαι... Δεν έχει περάσει βδομάδα, και παρόλες τις υψηλές επιδόσεις που διατίνεται ότι διαθέτει το λαπτοπ, τα windows καθυστερούν σε απλές εντολές σε σημείο εκνευρισμού... Αν και δείχνει ότι ανοίγουν κάποιες φορές γρήγορα οι εφαρμογές, και αν και έχω απεγκαταστήσει κάποια προγράμματα που εκκινούνται στην αρχή, και αν και έχει 16giga ram  και 1 ΤΒ χώρο διαθέσιμο, με έχει απογοητεύσει η επίδοση των windows11. Εχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα με εγκατεστημένα windows 11 σε νέο ισχυρό λάπτοπ; Διάβασα ότι τα windows 11 όντως έχουν κάποια προβλήματα με την επίδοση,,,,, Κάποια πρόταση;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Εγώ, αν έπαιρνα λάπτοπ με προεγκατεστημένο λειτουργικό το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να του τραβήξω ένα καθαρό φορμάτ.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sin77 είπε

Γεια σας παιδιά. Αγόρασα ένα Lenovo laptop  IdeaPad 3 15ALC6 15.6" IPS FHD (Ryzen 7-5700U/16GB/1TB με windows 11 εγκατεστημένα, και αφού αφαίρεσα το S Mode, ξεκίνησα να το χειρίζομαι... Δεν έχει περάσει βδομάδα, και παρόλες τις υψηλές επιδόσεις που διατίνεται ότι διαθέτει το λαπτοπ, τα windows καθυστερούν σε απλές εντολές σε σημείο εκνευρισμού... Αν και δείχνει ότι ανοίγουν κάποιες φορές γρήγορα οι εφαρμογές, και αν και έχω απεγκαταστήσει κάποια προγράμματα που εκκινούνται στην αρχή, και αν και έχει 16giga ram  και 1 ΤΒ χώρο διαθέσιμο, με έχει απογοητεύσει η επίδοση των windows11. Εχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα με εγκατεστημένα windows 11 σε νέο ισχυρό λάπτοπ; Διάβασα ότι τα windows 11 όντως έχουν κάποια προβλήματα με την επίδοση,,,,, Κάποια πρόταση;

Ευχαριστώ πολύ

Εγώ σε huawei  matebook 14 με ryzen 5 4600h 16gb ram και win11 δεν έχω συναντήσει καμία καθυστέρηση.

Ίσα ίσα τα 11 είναι ένα κλικ πιο γρήγορα από τα 10

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εγώ είχα αγοράσει ένα acer . Με το που το έστησα είχε τα κολήματα του παρόλο που είχα βγάλει αρκετή σαβουάρ. Ε του έκανα ένα format και μετά είχα άλλο μηχάνημα.  Οποτε κάνε ένα format να ησυχάσεις.

Δημοσ.
Στις 16/6/2022 στις 3:10 ΜΜ, micos000 είπε

Σαβουάρ βιβρ;;

Καλημέρα έχω και εγώ το Lenovo IdeaPad S145-15API Laptop (Ryzen 5 3500U/8 GB/256 GB) εδώ και δυο χρόνια. Εάν του κάνω format θα χρειαστώ άδεια ή ισχύει η υπάρχουσα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zncisnikos είπε

Καλημέρα έχω και εγώ το Lenovo IdeaPad S145-15API Laptop (Ryzen 5 3500U/8 GB/256 GB) εδώ και δυο χρόνια. Εάν του κάνω format θα χρειαστώ άδεια ή ισχύει η υπάρχουσα.

Ευχαριστώ

4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

☝🏼️

Ισχύει η υπάρχουσα άδεια αρκεί να βάλεις την ίδια έκδοση Windows που έχει τώρα, δηλαδή Home ή Pro.

Δημοσ.
Στις 14/6/2022 στις 11:11 ΠΜ, sin77 είπε

Κάποια πρόταση;

Κλασσικο σκηνικο οταν παιρνεις laptop,εχει καθε σκουπιδι της εταιριας πανω,μεχρι και wifi manager εχω δει.Σκουπιδια,κανε φορματ να ηρεμησεις.
Εγω θα σου ελεγα βαλε 10ρια :P

13 ώρες πριν, dpolal είπε

Ισχύει η υπάρχουσα άδεια αρκεί να βάλεις την ίδια έκδοση Windows που έχει τώρα, δηλαδή Home ή Pro.

Αν εχει περαστει το κλειδι,νομιζω οτι δε ρωταει ποια εκδοση θα εγκατασταθει.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, dpolal είπε

Όταν αγοράστηκε ο υπολογιστής είχε προεγκαταστημένα τα Windows10S Home και τώρα έχει τα 11Home . Θα υπάρξει πρόβλημα ?

Δημοσ.
18 ώρες πριν, zncisnikos είπε

Όταν αγοράστηκε ο υπολογιστής είχε προεγκαταστημένα τα Windows10S Home και τώρα έχει τα 11Home . Θα υπάρξει πρόβλημα ?

Όχι.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αρχικά το 1TB που έχεις είναι SSD ή NVME γιατί αν είναι απλός δίσκος, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν καθυστερήσεις. Αναφορικά με τα 11 σφαίρα πάνε, το ίδιο με τα 10 οπότε δε φταίει αυτό. Μια καθαρή εγκατάσταση για να φύγουν όλα τα "'αχρηστα" που βάζει η lenovo θα σε βοηθήσει. Όπως σου είπαν και παραπάνω, απλά βάλε ίδια έκδοση και θα έχεις τα windows ενεργοποιημένα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...