nikostz9 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Artman13 είπε Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις αν θες να σταματά μετά από κάθε επεισόδιο ή να παίζει όλα μαζί. Ναι το είδα αυτό έλεγα μήπως γίνεται να σταματάει μόνο του μετά από 2-3επεισοδεια όπως στο netflix.. Όχι μετά από 1... Να προλαβαίνουμε να μας παίρνει ο ύπνος 😋 1
mandos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 41 λεπτά πριν, nikostz9 είπε Ναι το είδα αυτό έλεγα μήπως γίνεται να σταματάει μόνο του μετά από 2-3επεισοδεια όπως στο netflix.. Όχι μετά από 1... Να προλαβαίνουμε να μας παίρνει ο ύπνος 😋 βάλε την TV να σβήσει (και στο κινητό θα υπάρχει κάποια εξωτερική εφαρμογή φαντάζομαι)
startheo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, KaRouLi είπε Ω ρε, πολλοί Πατρινοί. Κι εγώ patrasbroadband έχω και μου κάνει το ίδιο ακριβώς. Δεν είχα παρατηρήσει ότι βάζει το πρόθεμα "gb" στο site. Απίστευτο που μας κάνει redirect... Αγαπητοί συνδρομητές, κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με την πλατφόρμα της Disney σχετικά με τις ανακατευθύνσεις του ελληνικού σάιτ και την αδυναμία παροχής υπηρεσιών, μας ενημέρωσαν ότι έχουν αναγνωρίσει το πρόβλημα από την πλευρά τους και εντός 5 εργάσιμων ημερών αυτό θα έχει διορθωθεί. Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση. Με εκτίμηση, σημερινο mail...παλι καλα γιατι με 4mbps vodafone το buffering πηγε συννεφο 1
user2163 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Donacgreece είπε Έχω μια απορία. Αφού έχει ολόκληρο το Universe της Marvel. Τα Spider Man γιατί απουσιάζουν; Και δε μιλάω για τη πρώτη τριλογία η το Amazing που οκ τα έβγαλε η Sony. Μιαλω για τα τρία τελευταία που είναι στο σύμπαν... Είναι της Sony για αυτό. https://insidethemagic.net/2021/12/disney-wont-buy-spider-man-al1/
kormos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, nikostz9 είπε Ναι το είδα αυτό έλεγα μήπως γίνεται να σταματάει μόνο του μετά από 2-3επεισοδεια όπως στο netflix.. Όχι μετά από 1... Να προλαβαίνουμε να μας παίρνει ο ύπνος 😋 Θα μπορούσες να βάλεις χρονοδιακόπτη στην τηλεόραση και να σβήνει 🙂 3 ώρες πριν, bill_viper είπε https://accountbot.io/buy/disneyplus Αλλά απ'ότι βλέπω με τον χαμό που έγινε εξαντλήθηκαν όλα. Χθες είχε κάτι χιλιάδες διαθέσιμα. Τι να σου πω. Ένα χρόνο τώρα έχω Netflix και Spotify από εκεί. Μία φορά μου έκλεισε το Spotify και μέσα σε 5 λεπτά μου είχαν δώσει καινούριο. Σε αυτά να υποθέσω δεν έχεις την κυριότητα του λογαριασμού?
chaos748 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Εγω παντως ακομα δεν εχω παρει το μαιλ. Ειμαστε πολλοι?
FCastor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Σχετικά με το mail της προσφοράς γνωριμίας: Μην έχοντας λάβει ενώ είχα εγγραφεί προ μηνός, κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών (2111996236). Είχε πολλή αναμονή οπότε επέλεξα να με καλέσουν αυτοί το οποίο και έκαναν γύρω στο μισάωρο αργότερα. Η κοπέλα στο τηλέφωνο με ενημέρωσε ότι γνωρίζουν το θέμα και μου έδωσε μια διεύθυνση και έναν κωδικό μαζί με κάποιες απλές οδηγίες ώστε να ενεργοποιήσω την προσφορά. Από εκεί και πέρα όλα μια χαρά. 1
stratigos24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, sarisn είπε Αν διαβάσεις το FAQ λέει ότι υποστηρίζει τηλεοράσεις από το 2016 και μετά. Ναι, γιαυτο ρώτησα αν μπορεί να μπει χειροκίνητα....
Donacgreece Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 48 λεπτά πριν, user2163 είπε Είναι της Sony για αυτό. https://insidethemagic.net/2021/12/disney-wont-buy-spider-man-al1/ Ναι το ξέρω αυτό, απλά το θεωρώ φάουλ να μη πάρει τα δικαιώματα για την υπηρεσία της έστω των τελευταίων τριών πού είναι στο δικό της Universe
kirileman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στις 14/6/2022 στις 11:02 ΠΜ, skiabox είπε Λίγο καθυστερεί στο φόρτωμα (σε high quality) αλλά σαν περιεχόμενο πολύ ανώτερο από netflix. Έχει μεγάλη ποικιλία από cgi σκουπίδια.
Bluedive Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Donacgreece είπε Έχω μια απορία. Αφού έχει ολόκληρο το Universe της Marvel. Τα Spider Man γιατί απουσιάζουν; Και δε μιλάω για τη πρώτη τριλογία η το Amazing που οκ τα έβγαλε η Sony. Μιαλω για τα τρία τελευταία που είναι στο σύμπαν... Απο τα πρωτα που εψαξα και απορησα με την απουσια τους. Το θεωρουσα δεδομενο οτι θα ειναι μεσα στην πλατφορμα. Πολυ περιεργο και λιγο απαραδεκτο κατ΄εμε.
Donacgreece Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, Bluedive είπε Απο τα πρωτα που εψαξα και απορησα με την απουσια τους. Το θεωρουσα δεδομενο οτι θα ειναι μεσα στην πλατφορμα. Πολυ περιεργο και λιγο απαραδεκτο κατ΄εμε. Συμφωνούμε. Τουλάχιστον για τα τρία τελευταία είναι απαράδεκτο. Γιατί πώς θα δεις όλες τίς φάσεις όπως τα έχει χωρίς τρία βασικά μέρη του
KostasAsce Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Spoiler Εγώ που έχω outlook δε μου έχει έρθει κανένα μέιλ σχετικά με την τιμή γνωριμίας. Έχει συμβεί και σε άλλους?
freegr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Εκτιμώ ότι πολύ σύντομα θα μας δίνουν συνολικά συνδρομητικά πακέτα έναντι μίας λογικής τιμής και όχι να το αγοράσουμε ξεχωριστά ήδη αυτό συμβαίνει στο εξωτερικό θα το δούμε θα έρθει και στην Ελλάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα