Klempr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Εχει φτασει στο 84% η υγεια της μπαταριας στο iphone xr και θελω να την αλλαξω, ομως δεν ειναι ευρωπαικο μοντελο και απο οσο θυμαμαι παλια οταν ειχα επικοινωνησει τηλεφωνικα με ενα κεντρο για αλλαγη μπαταριας για ενα αλλο iphone που επισης δεν ηταν ευρωπαικο μου ειχανε πει πως εχουν εντελως διαφορετικα ανταλλακτικα τα iphone που ειναι ευρωπαικα μοντελα με τα αμερικανικα μοντελα. Αν ισχυει αυτο, μηπως ξερετε καποιο κεντρο που να ασχολειται με αμερικανικα iphone; 1
koutsis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Klempr είπε Εχει φτασει στο 84% η υγεια της μπαταριας στο iphone xr και θελω να την αλλαξω, ομως δεν ειναι ευρωπαικο μοντελο και απο οσο θυμαμαι παλια οταν ειχα επικοινωνησει τηλεφωνικα με ενα κεντρο για αλλαγη μπαταριας για ενα αλλο iphone που επισης δεν ηταν ευρωπαικο μου ειχανε πει πως εχουν εντελως διαφορετικα ανταλλακτικα τα iphone που ειναι ευρωπαικα μοντελα με τα αμερικανικα μοντελα. Αν ισχυει αυτο, μηπως ξερετε καποιο κεντρο που να ασχολειται με αμερικανικα iphone; Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Lnds500 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Πήγαινε να το δουν σε ένα Authorised Service με το σειριακό. Νομίζω μπαταρία και οθόνη σου αλλάζουν, αν ήταν όλο το κινητό δεν μπορούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα