Προς το περιεχόμενο

Ταυτοχρονη μεταβιβαση γραμμης κι φορητοτητα στη wind ,χωρις κοστος?Ισχυει ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου ειπαν οτι μπορω :

α) να κανω ταυτοχρονα την μεταβιβαση γραμμης στο ονομα μου(το ονομα του σταθερου ειναι σε συγγενικο προσωπο). με την φορητοτητα στην wind αμεσα χωρις κοστος Ισχυει?

β) Η ηχογραφηση για τη φορητοτητα του τηλεφωνου στη wind (απο τη nova) θα γινει σε μενα κι οχι στο κατοχο της γραμμης !!!

Δεν ειναι λιγο περιεργο ? Μπορει να ισχυει αυτο ??

Χρειαζετε κατι αλλο να ζητησω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, power_1 είπε

Μου ειπαν οτι μπορω :

α) να κανω ταυτοχρονα την μεταβιβαση γραμμης στο ονομα μου(το ονομα του σταθερου ειναι σε συγγενικο προσωπο). με την φορητοτητα στην wind αμεσα χωρις κοστος Ισχυει?

β) Η ηχογραφηση για τη φορητοτητα του τηλεφωνου στη wind (απο τη nova) θα γινει σε μενα κι οχι στο κατοχο της γραμμης !!!

Δεν ειναι λιγο περιεργο ? Μπορει να ισχυει αυτο ??

Χρειαζετε κατι αλλο να ζητησω ?

Γίνεται κανονικά απλά θα σου ζητήσουν και των 2 τα στοιχεία. Επίσης αυτός που χρειάζεται να υπογράψει για τη φορητότητα είναι ο τωρινός κάτοχος. Λογικά θα ζητήσουν και συγκατάθεση για μεταβίβαση.

Δεν τα θυμάμαι όλα τα δικαιολογητικά αλλά και εγώ το είχα κάνει από wind ήρθε σε cosmote το σταθερό από τη γυναίκα μου σε εμένα απευθείας.

Επίσης να δεις αν έχει συμβόλαιο ο συγγενής γιατί αυτός θα φάει το πρόστιμο αν είναι εντός συμβολαίου.

Τώρα για το κόστος είναι στην ευχέρεια του κάθε παρόχου. Εγώ δεν είχα πληρώσει κάτι.

• Like 1

18 λεπτά πριν, kallonos είπε

Γίνεται κανονικά απλά θα σου ζητήσουν και των 2 τα στοιχεία. Επίσης αυτός που χρειάζεται να υπογράψει για τη φορητότητα είναι ο τωρινός κάτοχος. Λογικά θα ζητήσουν και συγκατάθεση για μεταβίβαση.

Δεν τα θυμάμαι όλα τα δικαιολογητικά αλλά και εγώ το είχα κάνει από wind ήρθε σε cosmote το σταθερό από τη γυναίκα μου σε εμένα απευθείας.

Επίσης να δεις αν έχει συμβόλαιο ο συγγενής γιατί αυτός θα φάει το πρόστιμο αν είναι εντός συμβολαίου.

Τώρα για το κόστος είναι στην ευχέρεια του κάθε παρόχου. Εγώ δεν είχα πληρώσει κάτι.

Το sυμβολαιο ληγει 30/6 κι ειναι προπληρωμενο.Θα ζητησω την φωρητοτητα απο 1/7 για να μην εχω πεναλτι προωρης αποχωρησης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, power_1 είπε

Το sυμβολαιο ληγει 30/6 κι ειναι προπληρωμενο.Θα ζητησω την φωρητοτητα απο 1/7 για να μην εχω πεναλτι προωρης αποχωρησης

Σωστά, γιατί και προπληρωμενο να είναι, το πρόστιμο υπάρχει. Απλά αν κάνεις την αίτηση 1/7 να ζητήσεις να γίνει άμεση ενεργοποίηση γιατί αν επιλέξεις το 14ημερο θα ενεργοποιηθείς μετά από 15 μέρες.

Επεξ/σία από kallonos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...