Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημερωτικά, τα unlimited data (και γενικά τα data) μεσω Q δεν παιζουν σε 4G router, μάλλον υπάρχει κάποιο κλειδωμα sim.

εκτός και αν θέλει αλλαγή η κάρτα sim, αλλα γίνεται να πιανει σήμα 4G και να κατεβάζει κανονικά στο κινητό και οταν την βάλεις σε 4G router να μην εχει ιντερνετ;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

Ενημερωτικά, τα unlimited data (και γενικά τα data) μεσω Q δεν παιζουν σε 4G router, μάλλον υπάρχει κάποιο κλειδωμα sim.

εκτός και αν θέλει αλλαγή η κάρτα sim, αλλα γίνεται να πιανει σήμα 4G και να κατεβάζει κανονικά στο κινητό και οταν την βάλεις σε 4G router να μην εχει ιντερνετ;

Είσαι βέβαιος ότι έχει περαστεί το σωστό APN (myq) στις ρυθμίσεις του ρούτερ; Τουλάχιστον παλαιότερα, πολλές συσκευές με δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ είχαν περασμένα στις ρυθμίσεις τους τα στοιχεία μόνο των τριών μεγάλων ελληνικών παρόχων, οπότε, αν είχες Q, έπρεπε να τα περάσεις ο ίδιος.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, prefuse είπε

Μπορεί να είναι κλειδωμένο το router. Από wind είναι;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μπορεί να είναι κλειδωμένο το router. Από wind είναι;

οχι δικη μου αγορα, tp link mr600, με CU, whats up παιζει αυτοματα και σε αφήνει να αλλάξεις και μπάντες, με F2G παιζει μεν αυτόματα αλλα δεν σ αφήνει να αλλαξεις μπάντες και με Q δεν παίζει καθόλου. ετυχε να εχουν φιλοι μου κάρτες οποτε τις δοκιμάσαμε όλες. Ποσο τύχη πρεπει να εχεις.. να παιζει με ολες εκτος απο την δική σου; (εχω Q προς το παρον)

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε ότι για να παίξει το ίντερνετ με κάρτα Q πρέπει να ενεργοποιηθεί και η επιλογή roaming στο κινητό! Έχει το ρουτερ τέτοια επιλογή; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...