Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, με φειδώ τα απεριόριστα data σας. Κάπου διάβαζα ότι η Wind δρα καταχρηστικά και ρίχνει την ταχύτητα στο 1Mbps όταν ξεπεράσεις τα 512GB (ολογράφως: Πεντακόσια δώδεκα ΓΙΓΑΜΠΑΪΤΣ!!!!!!!!!!!!! δηλαδή μισό Terra!!!!!)😲😲🤪

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Selespeed είπε

Παιδιά, με φειδώ τα απεριόριστα data σας. Κάπου διάβαζα ότι η Wind δρα καταχρηστικά και ρίχνει την ταχύτητα στο 1Mbps όταν ξεπεράσεις τα 512GB (ολογράφως: Πεντακόσια δώδεκα ΓΙΓΑΜΠΑΪΤΣ!!!!!!!!!!!!! δηλαδή μισό Terra!!!!!)😲😲🤪

Ε μισό τέρα είναι 300 ώρες full hd video. Εγώ προσωπικά σπάνια ξεπερναω τα 5gb στο κινητό, αλλά δεν βλέπω βίντεο. 

Πάντως στο site τους δεν αναφέρει κάτι για 512gb , ίσως βρίσκεται σε κάνα pdf H σελίδα με τους όρους χρήσης.

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ.

που το διαβασες ρε μαν??εχει ενα μηνα που ενεργοποιησα την συγκεκριμενη προσφορα(η οποια ισχυει εδω και καιρο)και πιανω σταθερα 6-7mb σε 4g plus και εχω κατεβασει αρκετες δεκαδες tera σε αυτο το διαστημα,το εχω κανει και hotspot σε pc/consoles και βαραω,μην παραπληροφορειται

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Selespeed είπε

Μεταξύ μας τώρα, δεν νομίζω να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ προ και μετά κόφτη... 😌

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί μια τέτοια κάρτα F2G να μπει σε 4G router ή είναι κλειδωμένη;

Σε CU και what's up νομίζω γίνεται.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
7 ώρες πριν, prefuse είπε

Μπορεί μια τέτοια κάρτα F2G να μπει σε 4G router ή είναι κλειδωμένη;

Σε CU και what's up νομίζω γίνεται.

Δεν υπάρχει κανένα κλείδωμα, ούτε υπήρχε ποτέ. Γιατί ρωτάτε σε κάθε θέμα το ίδιο;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/6/2022 στις 11:17 ΜΜ, Selespeed είπε

Δεν ισχύει πλέον.

Δημοσ.

Όταν θα τους ξανά καλέσεις θα στο αφαιρέσουν τελείως αλλά αλήθεια τώρα 1TB πως θα το καταναλώσεις σε 1 μήνα; 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gherudos είπε

Όταν θα τους ξανά καλέσεις θα στο αφαιρέσουν τελείως αλλά αλήθεια τώρα 1TB πως θα το καταναλώσεις σε 1 μήνα; 

αν είναι το μόνο ιντερνετ που έχεις μια χαρά το καταναλώνεις 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεχρι πόσους μήνες τα λεφτά που βάζουμε στο F2G, μεταφέρονται στον άλλο μήνα, αν τύχει και δεν πάρουμε κάποιο πακέτο;

αν δεν βάλουμε καθόλου χρήματα, μέχρι πόσους μήνες μπορούμε να κρατήσουμε τον αριθμό F2G?

για οποιον τα χρειαστεί

Screenshot 2022-06-19 at 10.45.13 PM.png

Επεξ/σία από prefuse
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και μια που ξαναζησε το θέμα να πω ότι αυτές τις μέρες (εδώ και 2-3 μέρες και για ακόμα 2,5) η Q (της Wind) δίνει τα απεριόριστα data των 30 ημερών με 5,50€. Εμένα βέβαια με ψιλοχαλαει γιατί είναι αυτές τις μέρες να βάλω πακέτο και θέλω προφανώς κάτι συνδιαστικο και φθηνότερο και τώρα μου "τρώει" 1 εβδομάδα κατάληψη το countdown offer από την προσφορά για τα data 🤦‍♂️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...