Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω αν μου χρωστανε την κανονικη αδεια και μου την δωσουν μπορω περιπου την ιδια περιοδο να παρω και αναρρωτικη αδεια η δεν γινεται και τα 2 μαζι σε συντομο χρονικο διαστημα? Δεν σημαινει οτι αν παρεις αναρρωτικη αδεια χανεις την κανονικη ετσι? Επισης εχω προσληφθει προσφατα γνωριζω οτι η αδεια δινεται μεχρι 31 Δεκεμβριου υποχρεωτικα η πληρωνεται. Την αδεια μου την δινουν υποχρεωτικα απο μονοι τους και χωρις να την ζητησω η πρεπει εγω να την ζητησω πριν την ληξη της περιοδου που πρεπει να την παρω?

Επεξ/σία από Katiatrempa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις κανονική άδεια και πάρεις αναρρωτική, σταματάει να μετράει η κανονική και ξαναρχίζει όταν τελιώσει η αναρρωτική. Αυτό ισχύει μέχρι ένα όριο  ημερών που αλλάζει ανάλογα με τα πόσα έτη είσαι στον ίδιο εργόδοτη.

Η χορήγηση της κανονικής άδειας είναι υποχρεωτική. Δεν μπορεί δλδ να γίνει συμφωνία να μην χορηγηθεί.
Αν την ζητήσεις και δεν στην χορηγήσουν, πέρα του ότι έχουν παραβεί τις σχετικές διατάξεις, πρέπει να στην αποζημιώσουν με 100% προσαύξηση (οπότε γενικά φροντίζουν όλοι να την χορηγούν)

Επεξ/σία από hln3
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, hln3 είπε

Αν έχεις κανονική άδεια και πάρεις αναρρωτική, σταματάει να μετράει η κανονική και ξαναρχίζει όταν τελιώσει η αναρρωτική. Αυτό ισχύει μέχρι ένα όριο  ημερών που αλλάζει ανάλογα με τα πόσα έτη είσαι στον ίδιο εργόδοτη.

Η χορήγηση της κανονικής άδειας είναι υποχρεωτική. Δεν μπορεί δλδ να γίνει συμφωνία να μην χορηγηθεί.
Αν την ζητήσεις και δεν στην χορηγήσουν, πέρα του ότι έχουν παραβεί τις σχετικές διατάξεις, πρέπει να στην αποζημιώσουν με 100% προσαύξηση (οπότε γενικά φροντίζουν όλοι να την χορηγούν)

Ετσι ακριβως.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...