Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop με sim προτάσεις

6xXx6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά θέλω λίγο βοήθεια γιατί εγώ μπερδευτεί.. 

Θέλω ένα laptop η netbook το οποίο να δέχεστε sim ώστε να έχω internet παντού (λέμε τώρα😅)  δε θέλω να κουβαλάω φορητό modem 

Η δουλειά που θα κάνω θα είναι 95% μέσο brawser δε χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα εκτός από chrome  πολλά tabs ανοιχτά  και πολύ χωρητικότητα  σε gb

Αν έχει και οθόνη αφής ακόμα καλύτερα αλλά αυτό είναι εξτραδακι όχι Προϋπόθεση

Δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε windows η chrome book 

Κάθε ιδέα πρόταση καλοδεχουμενη 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειάζεται να κουβαλας φορητο ρουτερ.

Αυτο που θελεις το κάνει και το τηλέφωνο σου, και γλυτώνεις ολη την φασαρία, τις δυο sim, τα δυο πάγια κλπ.

• Like 2

Εδώ Ίδη 2 sim χωρίς δεύτερο πάγιο και θέλω να το εκμεταλλευτώ επίσης το Hot spot από το κινητό καταναλώνει υπερβολικά τη  μπαταρία του 

Στις 14/6/2022 στις 7:39 ΠΜ, 6xXx6 είπε

Εδώ Ίδη 2 sim χωρίς δεύτερο πάγιο και θέλω να το εκμεταλλευτώ επίσης το Hot spot από το κινητό καταναλώνει υπερβολικά τη  μπαταρία του 

Υπαρχουν κάποια άλλα δεν ξέρω εάν αξίζει να δώσεις τα χρήματα μόνο γι αυτό. Κάνε ένα search και θα τα βρεις.

Το τηλέφωνο το συνδέεις με το Laptop και δεν έχεις πρόβλημα μπαταρίας.

Προσωπικα έχω το modemακι της Vodafone που είναι μια σταλιά και κάνω μια χαρά την δουλειά μου. Δεν είναι να πεις ότι πιάνει και χώρο στην τσάντα. Μικρότερο από το mouse είναι.

Touchscreen θα βρεις επίσης.

Το SURFACE GO ειναι μια καλή επιλογή 

Είχα ένα Dell e7250 για 3 χρόνια το οποίο το έδωσα πριν κάτι μήνες λόγω αναβάθμισης. Ψάξε για ένα τέτοιο δέχεται sim, είναι άκρως φορητό, δυνατό σα μηχάνημα και η μπαταρία του ακόμα και όταν το έδωσα κράταγε ~3 ώρες . Κοίταξε μόνο να έχει FHD οθόνη γιατί κυκλοφορούν πολλά refurbished με 1366x768 και είναι απαράδεκτη ανάλυση για 2022

Στις 14/6/2022 στις 9:39 ΠΜ, 6xXx6 είπε

ναι αλλα και το mobile data module στο λαπτοπ ή το ταμπλετ θα τρώει μπαταρία συνεχώς....ακόμα και σε flight mode να το βαζεις όταν δεν το χρησιμοποιείς, κατ εμε δεν αξιζει τα επιπλέον ευρώ αυτου του feature

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...