6xXx6 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά θέλω λίγο βοήθεια γιατί εγώ μπερδευτεί.. Θέλω ένα laptop η netbook το οποίο να δέχεστε sim ώστε να έχω internet παντού (λέμε τώρα😅) δε θέλω να κουβαλάω φορητό modem Η δουλειά που θα κάνω θα είναι 95% μέσο brawser δε χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα εκτός από chrome πολλά tabs ανοιχτά και πολύ χωρητικότητα σε gb Αν έχει και οθόνη αφής ακόμα καλύτερα αλλά αυτό είναι εξτραδακι όχι Προϋπόθεση Δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε windows η chrome book Κάθε ιδέα πρόταση καλοδεχουμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δεν χρειάζεται να κουβαλας φορητο ρουτερ. Αυτο που θελεις το κάνει και το τηλέφωνο σου, και γλυτώνεις ολη την φασαρία, τις δυο sim, τα δυο πάγια κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Εδώ Ίδη 2 sim χωρίς δεύτερο πάγιο και θέλω να το εκμεταλλευτώ επίσης το Hot spot από το κινητό καταναλώνει υπερβολικά τη μπαταρία του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Στις 14/6/2022 στις 7:39 ΠΜ, 6xXx6 είπε Εδώ Ίδη 2 sim χωρίς δεύτερο πάγιο και θέλω να το εκμεταλλευτώ επίσης το Hot spot από το κινητό καταναλώνει υπερβολικά τη μπαταρία του Υπαρχουν κάποια άλλα δεν ξέρω εάν αξίζει να δώσεις τα χρήματα μόνο γι αυτό. Κάνε ένα search και θα τα βρεις. Το τηλέφωνο το συνδέεις με το Laptop και δεν έχεις πρόβλημα μπαταρίας. Προσωπικα έχω το modemακι της Vodafone που είναι μια σταλιά και κάνω μια χαρά την δουλειά μου. Δεν είναι να πεις ότι πιάνει και χώρο στην τσάντα. Μικρότερο από το mouse είναι. Touchscreen θα βρεις επίσης. Το SURFACE GO ειναι μια καλή επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djnouri Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Είχα ένα Dell e7250 για 3 χρόνια το οποίο το έδωσα πριν κάτι μήνες λόγω αναβάθμισης. Ψάξε για ένα τέτοιο δέχεται sim, είναι άκρως φορητό, δυνατό σα μηχάνημα και η μπαταρία του ακόμα και όταν το έδωσα κράταγε ~3 ώρες . Κοίταξε μόνο να έχει FHD οθόνη γιατί κυκλοφορούν πολλά refurbished με 1366x768 και είναι απαράδεκτη ανάλυση για 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Στις 14/6/2022 στις 9:39 ΠΜ, 6xXx6 είπε Εδώ Ίδη 2 sim χωρίς δεύτερο πάγιο και θέλω να το εκμεταλλευτώ επίσης το Hot spot από το κινητό καταναλώνει υπερβολικά τη μπαταρία του ναι αλλα και το mobile data module στο λαπτοπ ή το ταμπλετ θα τρώει μπαταρία συνεχώς....ακόμα και σε flight mode να το βαζεις όταν δεν το χρησιμοποιείς, κατ εμε δεν αξιζει τα επιπλέον ευρώ αυτου του feature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα