Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, atrigane είπε

Ούτε που την προσέχεις. Το κινητό είναι εργαλείο με ένα usb c hub που συνδέει hdmi vga usb sticks ethernet μπαινω-βγαίνω καθημερινά από τάξη σε τάξη και παραδίδω μάθημα όλη τη χρονιά.

1 ώρα πριν, panosv7 είπε

Ενημερωσε για το usb hub please γιατι μ ενδιαφερει!!

Samsung Dex λέγεται και το έχει παντού. Δεν είναι αποκλειστικότητα του Fold. Στην ουσία γίνεται ένα Chromebook το κινητό σου και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις έτσι.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, atrigane είπε

Ούτε που την προσέχεις. Το κινητό είναι εργαλείο με ένα usb c hub που συνδέει hdmi vga usb sticks ethernet μπαινω-βγαίνω καθημερινά από τάξη σε τάξη και παραδίδω μάθημα όλη τη χρονιά.

Άποψη για την μπαταρία; κάμερα; 

Θέλω να το πάρω δώρο στην σύζυγο.

Επεξ/σία από kabamaru80
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fytotech είπε

Samsung Dex λέγεται και το έχει παντού. Δεν είναι αποκλειστικότητα του Fold. Στην ουσία γίνεται ένα Chromebook το κινητό σου και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις έτσι.

Από τι είδα μόνο στα S, Notes και Ζ σειρές έχουνε Dex. Όχι στην φτηνότερη σειρά Α.

Δεν γνωρίζω για τα νέα Α μοντέλα όπως τα Α53 και Α73 αν το συμπεριλαμβάνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kabamaru80 είπε

Άποψη για την μπαταρία; κάμερα; 

Θέλω να το πάρω δώρο στην σύζυγο.

Η κάμερα μου φαίνεται τέλεια αλλά δεν είμαι φαν της φωτογραφίας/βίντεο και να μην είχε που λέει ο λόγος δεν θα μου έλειπε. Στη μπαταρία πονάει... αν το δουλεύεις συνέχεια ανοιχτό με δεχομένα bluetooth spotify θες μια φόρτιση στο ενδιάμεσο της ημέρας. Πλήρης ή έστω μερική φόρτιση. Με τη χρήση που κάνω μπορεί να το φορτίσω και 2 φορές όμως μέχρι το 85% που έχω ενεργοποιήσει για την προστασία της μπαταρίας.

ΥΓ. Δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλο κινητό πλέον. Το επόμενό μου θα είναι το fold4/5 ή αν η xiaomi βγάλει κάτι εξίσου αποδοτικό σε καλύτερη τιμή.

Επεξ/σία από atrigane
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραίο το Flip 4 βελτίωση του υπάρχοντος σχεδιασμού και αυτό φτάνει. Δεν ξέρω αν η τσάκιση θα είναι ανύπαρκτη, σίγουρα όμως θα είναι καλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο. Το One UI 5.0 λέγεται ότι θα φέρει και βελτιώσεις στο λογισμικό για τα αναδιπλούμενα οπότε θα είναι καλός συνδυασμός.

Δημοσ.
Στις 13/6/2022 στις 8:08 ΜΜ, mants118 είπε

Αφού όντως το κάνεις fold! 😛

Ερώτηση σε κατόχους fold και flip: η τσάκιση στην οθόνη συνηθίζεται;;; Ή τη βλέπεις συνέχεια όσο καιρός και να περάσει;

την βλέπεις κανονικά .

5 ώρες πριν, atrigane είπε

Η κάμερα μου φαίνεται τέλεια αλλά δεν είμαι φαν της φωτογραφίας/βίντεο και να μην είχε που λέει ο λόγος δεν θα μου έλειπε. Στη μπαταρία πονάει... αν το δουλεύεις συνέχεια ανοιχτό με δεχομένα bluetooth spotify θες μια φόρτιση στο ενδιάμεσο της ημέρας. Πλήρης ή έστω μερική φόρτιση. Με τη χρήση που κάνω μπορεί να το φορτίσω και 2 φορές όμως μέχρι το 85% που έχω ενεργοποιήσει για την προστασία της μπαταρίας.

ΥΓ. Δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλο κινητό πλέον. Το επόμενό μου θα είναι το fold4/5 ή αν η xiaomi βγάλει κάτι εξίσου αποδοτικό σε καλύτερη τιμή.

αχ αυτη η μπαταρία . 2 φορές φορτίζω . είναι το μόνο κακό .. :(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...