Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά,ένας φιλος έχει ένα θέμα με το pc του(8ετιας όπως αναφέρω στον τιτλο)το πρόβλημα είναι ότι δεν μπαίνει στην εγκατάσταση των win 7-10,αγοράσαμε έναν ssd και προσπάθησα με usb bootable να κάνω εγκατάσταση και δεν μπαίνει καν,βάζω κανονικά boot από usb φορτώνει την μπάρα στην αρχή αλλά μετά μπαίνει στο παλιό λειτουργικό,αποσυνδεω τον παλιό δίσκο και κάνει ακριβώς το ίδιο,καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; ευχαριστώ.

Επεξ/σία από kostasblues21
Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα έγινε η διαμόρφωση του bootable stick;

Το κάνατε σε MBR ή GPT;

Η μητρική είναι ρυθμιζόμενοη σε Legacy ή UEFI;

• Like 1
Δημοσ.

αν βγάζεις τον παλιό το δίσκο, πως μπαίνει στο παλιό λειτουργικό?

ΑΝ δεν το πολυκατέχεις, είναι θέμα ηρεμίας, καλού καφέ και googl-αρίσματος

θα πρέπει οι ρυθμίσεις του BIOS να είναι σωστές, με περισσότερη ακρίβεια στα win10

win7 τρέχουν σε MBR, win10 σε gpt, οπότε όπως λέει και ο ΤέρηςΑ παραπάνω, πρέπει να το προσέξεις

ΑΝ δεν ξέρεις τι κ πως, κατέβασε το εργαλείο της microsoft k θα στο κάνει μόνο του σωστά το στικάκι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kostasblues21 είπε

Γεια χαρά,ένας φιλος έχει ένα θέμα με το pc του(8ετιας όπως αναφέρω στον τιτλο)το πρόβλημα είναι ότι δεν μπαίνει στην εγκατάσταση των win 7-10,αγοράσαμε έναν ssd και προσπάθησα με usb bootable να κάνω εγκατάσταση και δεν μπαίνει καν,βάζω κανονικά boot από usb φορτώνει την μπάρα στην αρχή αλλά μετά μπαίνει στο παλιό λειτουργικό,αποσυνδεω τον παλιό δίσκο και κάνει ακριβώς το ίδιο,καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; ευχαριστώ.

Κατ'αρχην πες μας τι cpu φοραει το 8ετιας και τι ram και τι win προσπαθεις να βαλεις

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το usb έγινε με το  rufus και  δουλευει κανονικά στο δικό μου pc,είπα πως αγόρασε ssd άρα αποσυνδεσα τον παλιό δίσκο και προσπάθησα να περάσω λεοτουργικο στον ssd,έκανα δοκιμή και με τα 7 και με τα 10 και δεν έκανε εγκατάσταση,κάνω φορμάτ καμία 20ρια χρόνια και έχω στήσει αρκετά μηχανήματα,το pc έχει m/b Gigabyte GA 880 UD3,cpu phenom ii X6 1090T,ram dd3,win 7  ultimate,απλά το παλληκάρι δεν έχει τη δυνατότητα για αναβάθμιση προς το παρόν.

Επεξ/σία από kostasblues21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ram οταν ειπα δεν εννοουσα τι αλλα πόση αλλα οκ θελω να πιστευω οτι ειναι τουλαχιστον 8gb.

Οτι λεει ο Βαγγελης στο screenshot και βαλε απο το configuration των δισκων 1ο το usb και οχι ο δισκος ν'ανοιγει αυτοματα απλα οταν τελειωσει μη το ξεχασεις να το βγαλεις

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, kostasblues21 είπε

Έκανα μια σκέψη,αν βάλω τον δίσκο στο δικό μου pc και κάνω εγκατάσταση , θα δουλέψει αν το βάλω μετά στο pc  του φίλου μου;

Με  win 10 θα δουλέψει το έκανα προ ημερών Αλλά όχι όλη την εγκατάσταση Αφού πάει να κάνει την πρώτη επανεκκίνηση θα κλείσεις το pc με παρατεταμένο πάτημα του  κουμπιού και θα πάρεις τον δίσκο και θα τελειώσεις την διαδικασία στο pc του φίλου σου Στο δικό σου pc δεν θα έχεις άλλον δίσκο συνδεδεμένο αλλά μόνο του φίλου σου

494527831_.png.133fb130940ae64f67d6365042d0b985.png

Επεξ/σία από hp8
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, kostasblues21 είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου και θα συνεχίσει την εγκατάσταση μόνο του;

Ναι Να το κάνεις ανάλογα με τα αν είναι legacy η uefi Αν κάτι δεν θυμάσαι δες και κάνα βιντεακι

https://www.youtube.com/results?search_query=εγκατασταση+windows+10

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...