Προς το περιεχόμενο

Ιμάντας πρόσδεσης μοτοσυκλέτας

filidonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδή υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κάνω κάποιες εκδρομές και θα χρειαστεί να βάλω το παπί ή μηχανή (θα  δω) σε καράβι θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιους ιμάντες πρόσδεσης να αγοράσω.

Βλέπω κάποιους με γάντζο , κάποιους που έχουν καστάνια- γάντζο.... δε ξέρω τι ακριβώς να πάρω. αν μπορείτε να μου προτείνετε συγκεκριμένο να αγοράσω από το νετ. νομίζω 2 είναι αρκετοί.

έχω ξαναταξιδέψει με καράβι αλλά είχα δέσει το παπί τότε με τους ιμάντες που είχαν εκεί και δεν είχα πρόβλημα. Αλλά πολλοί μου λένε πάρε και δικούς σου για σιγουριά. Επίσης αν έχετε κάποια συμβουλή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, γενικότερα έχουν ιμάντες/σχοινιά που τα δένουν, συνήθως όταν ο καιρός δεν είναι καλός..

Όσες φορές έχω ταξιδέψει με δίκυκλο, απλά περιμένω να μου πουν πως να το βάλω και δεν απομακρύνομαι από το σημείο μέχρι να δω πως το έχουν δέσει σωστά.., ποτέ δεν ασχολήθηκαν με δικούς μου ιμάντες κλπ..

9 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Καλησπέρα, γενικότερα έχουν ιμάντες/σχοινιά που τα δένουν, συνήθως όταν ο καιρός δεν είναι καλός..

Όσες φορές έχω ταξιδέψει με δίκυκλο, απλά περιμένω να μου πουν πως να το βάλω και δεν απομακρύνομαι από το σημείο μέχρι να δω πως το έχουν δέσει σωστά.., ποτέ δεν ασχολήθηκαν με δικούς μου ιμάντες κλπ..

Κι εγώ δεν είχα πρόβλημα τις 2 φορές απλά με επηρέαζουν που μου λένε πάρε και δικούσ σου για καλό και για κακό.

Το θεωρείς υπερβολικό; Να μην ασχοληθώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ πως αν δεν έχεις καμία μηχανή πολλών χιλιάδων ευρώ ή έχεις βαλίτσες κλπ, μην ασχοληθείς.., ποιες διαδρομές ακτοπλοϊκές πρόκειται να κάνεις;

Επίσης ό,τι και να γίνει μπορείς να ζητήσεις να καταγραφεί στο ημερολόγιο του πλοίου, παίρνεις αντίγραφο και τους κυνηγάς αφού κάνει το λιμενικό καταγραφή τυχόν ζημιάς/ατυχήματος

Τώρα αν για ηρεμία στο κεφάλι δώσεις πχ 10 ευρώ για δύο ιμάντες, πάρε τους από το να το σκέφτεσαι..

Επεξ/σία από Kozanitis1

και εγω το ιδιο.οσες φορες εχω μπει σε πλοιο βρισκω μεσα σχοινια ιμαντες ποτε δεν υπηρχε προβλημα

για να εισαι σιγουρος μπορεις να εχεις παρει αυτο το ναυλον σχοινι που απλωνουν τα ρουχα.μια χαρα δουλεια κανει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν παρεις ιμάντες, δωσε κατι παραπανω απο 10 ευρω,θα χρειαστούν και αλλου σιγουρα. 

Για μεταφορα των καθαρων πανω σε τρειλερ παντως εμεις παιρναμε με 20 ευρω.

Επεξ/σία από StamTheMan

9 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Θεωρώ πως αν δεν έχεις καμία μηχανή πολλών χιλιάδων ευρώ ή έχεις βαλίτσες κλπ, μην ασχοληθείς.., ποιες διαδρομές ακτοπλοϊκές πρόκειται να κάνεις;

Επίσης ό,τι και να γίνει μπορείς να ζητήσεις να καταγραφεί στο ημερολόγιο του πλοίου, παίρνεις αντίγραφο και τους κυνηγάς αφού κάνει το λιμενικό καταγραφή τυχόν ζημιάς/ατυχήματος

Τώρα αν για ηρεμία στο κεφάλι δώσεις πχ 10 ευρώ για δύο ιμάντες, πάρε τους από το να το σκέφτεσαι..

δεν έχω κάτι ακριβό. ούτε βαλίτσες έχω. το θέμα είναι να  μη γίνει η στραβή, αν γίνει και τρέχω μετά.....

κυλλήνη ζάκυνθος είναι το 1 δρομολόγιο που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει και πιθανόν αλεξανδρούπολη -Σαμοθράκη

3 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε

σε μηχανη παντως ενα χταποδι / ενα διχτακι / και κανα 2 ιμαντες απλοι μονο κακο δεν κανουν να τους εχεις παντα μαζι σου

διχτάκι χταπόδι έχω αλλά αυτά είναι για τα πράγματα. δε θέλω να δέσω τα πράγματα

στην δικη μου μηχανη (street συνηθως) εβαζα πισω μου πραγματα με 2-3 διαφορετικα δεσιματα

και το αντιστοιχο μπροστα πανω στο ντεποζιτο

μεσα σε πλοιο απλα επερνα τα σακιδια μαζι μου και τα δεματικα ηταν βοηθητικα για να σταθεροποιησω την μηχανη ή με το διχτακι να πιασω κατι (χαρτονι πχ ) αν πιστευω οτι υπαρχει σημειο που θα μπορουσε απο τα τοιχωματα του πλοιου ή διπλανη μηχανη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...