enable_your_mind Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Επαιξα κανα 20 λεπτο απλα να δω performance.. Epic Settings 4K απο 105 με 120 fps με την 7900xtx . Μια χαρα το βλεπω να τρεχει για το συστημα μου αλλα υποθετω πρεπει να παιξω παραπανω για να δω τι λεει.. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από enable_your_mind 1
optimus prime Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Εγώ στο 2ο συστημσ της υπογραφής με Fg και Dlss2 στο quality μέχρι στιγμής πιάνω πάνω από 200 fps. Αναγκαστικά έχω βάλει cap γιατι υπερβαίνει τα hz της οθόνης μου. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Το έχουνε σακατέψει στο Steam, περίεργο, δεν φαινόταν καθόλου. RIP Arkane. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 1
liakinen Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Βρε βγάλτε ένα νέο Dishonored ή Prey που ξέρετε την συνταγή 😒 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, liakinen είπε Βρε βγάλτε ένα νέο Dishonored ή Prey που ξέρετε την συνταγή 😒 Νομίζεις, αμφιβάλλω να υπάρχει έστω ένας από εκείνο το team. Θα έδινα χέρι και πόδι για Dark Messiah remake η sequel, ποσο μάλλον για Arx Fatalis, αλλα όχι από αυτούς. Μετά το Prey κάθε game είναι και χειρότερο, λογικό, χωρίς ίχνος ταλέντου να έχει μείνει εκεί μέσα.
liakinen Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Νομίζεις, αμφιβάλλω να υπάρχει έστω ένας από εκείνο το team. Θα έδινα χέρι και πόδι για Dark Messiah remake η sequel, ποσο μάλλον για Arx Fatalis, αλλα όχι από αυτούς. Μετά το Prey κάθε game είναι και χειρότερο, λογικό, χωρίς ίχνος ταλέντου να έχει μείνει εκεί μέσα. Ε που σκατ@ πάνε όλοι αυτοί που φεύγουν από την Arcane, Cdpr, Bioware κτλ και καλό παιχνίδι δεν βλέπουμε. Στην σύνταξη βγήκαν;😄
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, liakinen είπε Ε που σκατ@ πάνε όλοι αυτοί που φεύγουν από την Arcane, Cdpr, Bioware κτλ και καλό παιχνίδι δεν βλέπουμε. Στην σύνταξη βγήκαν;😄 Ανοίγουν δικά τους studio, ο Colantonio (AF, DM, DH) για παράδειγμα έκανε το WolfEye Studios και βγάλανε το Weird West που δυστυχώς δεν τρέλανε κόσμο, δεν το έπαιξα ακόμα.
liakinen Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ανοίγουν δικά τους studio, ο Colantonio (AF, DM, DH) για παράδειγμα έκανε το WolfEye Studios και βγάλανε το Weird West που δυστυχώς δεν τρέλανε κόσμο, δεν το έπαιξα ακόμα. Δεν βλέπω να τραβάει αυτή η νέα μόδα των μικρών στούντιο με 15 - 20 άτομα. Και ο Κεν Λεβίν βγήκε από το μαντρί και χάθηκε. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, λίγες όμως. Από την άλλη βλέπουμε και τα μεγάλα στούντιο τι μαργαριτάρια βγάζουν. 1
ilos Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Λίγο που τσέκαρα streams, είχα χρόνια να δω AAA με τόσο Broken AI και hard boundaries σε path finding. Πραγματικά πάει περίπατο όλο το game όσο καλό και να ήταν αν απλά χαζεύουν και τα ρουφάνε. 1
Arkin Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, kostiger είπε Εξηντατεσσερο.. https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/redfall?ref=hp Σκουπιδι φαινοταν απο οταν παρουσιαστηκε τι θα ειναι. Μακρια. 1
ilos Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Ακόμα και τα ζόμπια στο Dead Island 2, φαίνονται Einstein μπροστά σε αυτά τα mobs. 2
SabotazNic Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, ilos είπε Ακόμα και τα ζόμπια στο Dead Island 2, φαίνονται Einstein μπροστά σε αυτά τα mobs. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μάλλον έχουν εσωτερικό διαγωνισμό φέτος τα studios για το πιο θα βγάλει το πιο fucked up game. Το ότι δούλεψαν από τα σπίτια τους για μερικά χρονια μάλλον δεν βοηθησε.
liakinen Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Και στην Cdpr ακόμα παλεύουν να βγάλουν το "μεγάλο" patch 😋 Τραγική κατάσταση και γελοία επίσης.
kostiger Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, Arkin είπε Σκουπιδι φαινοταν απο οταν παρουσιαστηκε τι θα ειναι. Μακρια. Και μενα δεν μου ειχε γεμισει το ματι για να ειμαι ειλικρινης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα