niko13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Όχι απλώς όσοι το κράζετε εχετε Nvidia , Λάθος και εγώ μια μια είμαι.5700xt k 4080.Μακαρι πάντως το μέλλον να ήταν amd που λες πιο πάνω ,μιας και θα ξεκαβαλαγε και η nvidia με τα κολλήματα της (vram/τιμή).Δυστυχώς όμως δεν το βλέπω, σε αυτήν την γενια τα έλουσε η amd.Δεν κατάφερε καν να ανταγωνιστεί στο high end (είναι μια γενιά πίσω),έμεινε πίσω στα features που συνοδεύουν την κάρτα ,καταναλώσεις στο θεό..Χέσ€ μέσα.Τωρα για το game αφού πολλούς μας χαλάει αυτό το loading λογικό να το βλέπεις συχνά στα σχόλια,θα σου έδινα δίκιο αν ήταν 2-3 άτομα και σπαμαραν συνεχώς το thread.Οποιoς απολαμβάνει το starfield μαγκιά του,καθώς θα μπορεί να καει για αρκετές ώρες σε game που γουστάρει.Δεν είναι το κράξιμο τροφοδοτούμενο πάντως από το γεγονος πως το παιχνίδι φοράει φανέλα amd. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από niko13 1
dalan2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Όχι απλώς όσοι το κράζετε εχετε Nvidia , οπότε γιατί και να μη τρολαρω με αυτό? Ας πούμε ο @dalan2007 που έχει AMD είναι το αγαπημένο του παιχνίδι και θα είναι για πάντα. Δίκιο δεν έχω? (Ναι πες) εντελως αβασανιστα,αυτοβούλως,ελευθερα και εντελως δημοκρατικα θα πω ΝΑΙ Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από dalan2007 1
starmanwarz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Κανενα patch θα βγαλουν η μηπως ειναι τελειο το παιχνιδι και δεν χρειαζεται?
NIKOS25271 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Το πρώτο bethesda που τέλειωσα ήταν το Oblivion (μακάρι να έφτιαχναν remake του Oblivion οι τύποι που έφτιαξαν το remake του Demon souls), το δεύτερο το Fallout 3, μετά το Skyrim (2 φορές, τη δεύτερη με mods). Το Fallout 4 το προσπάθησα δύο φορές αλλά... δεν. Από όσα διαβάζω δεν βλέπω να παίζω το starfield αν δεν διορθώσουν κάποιες από τις bugthesdikes αηδίες. Μετά από Witcher 3 είναι δύσκολο να δεχτείς τα συνεχόμενα loading screens, τις απίστευτα γελοίες φάτσες και αντιδράσεις κάποιων NPC's, τα επαναλαμβανόμενα fetch quests και το απαράδεκτο performance. A, ξέχασα, έχω AMD! 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Κανενα patch θα βγαλουν η μηπως ειναι τελειο το παιχνιδι και δεν χρειαζεται? Είχαν πει μετά το hotfix ότι θα βάλουν πράγμα αλλά...περιμένουμε.
Aris_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 τέλειο οχι μακράν, η follower κυκλοφορεί χωρις στολη σε πλανητη χωρις ατμοσφαίρα - οχι συχνα αλλα συμβαινει ειναι σε συγκεκριμένους πλανητες- μερικες φορες τρελαίνεται το physics και εκτοξεύει τον enemy npc οταν του χτυπας το backpack αυτο εχει πλάκα παντος ειχα αφαιρέσει τα οπλα και πηρε μονη της οπλο καλυτερο και ammo διαλέγει οτι της ταιριάζει 1
Tambas91 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 και ένα βιντεάκι στο κλίμα τις συζήτησης!!! από έναν οπαδό του starfield
just_a_dude Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Aris_ είπε μερικες φορες τρελαίνεται το physics και εκτοξεύει τον enemy npc οταν του χτυπας το backpack αυτο εχει πλάκα Μου συνέβη στην πρώτη μισή ώρα του game! Στην ταράτσα του lab και ο npc πετάχτηκε έξω στους βράχους. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler 36 λεπτά πριν, dalan2007 είπε εντελως αβασανιστα,αυτοβούλως,ελευθερα και εντελως δημοκρατικα θα πω ΝΑΙ Κερδίσαμε! Αποδείχτηκε το point μου! Mic drop 😝. Πες που είσαι να κάνω ένα teleport να σε βρω, και μετά να κάνουμε άλλο ένα teleport να πάμε να βρούμε κανά σκάφος να κλέψουμε. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, Tambas91 είπε και ένα βιντεάκι στο κλίμα τις συζήτησης!!! από έναν οπαδό του starfield Τρίτη φορά που μπαίνει αυτό το βίντεο στο τόπικ... 4
SAnathema Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Το πρώτο παιχνίδι της εταιρίας που λάτρεψα ήταν το Morrowind. 8 Μήνες είχα καεί 10 ωρα, είχα βυθιστεί στον κόσμο, είχα κάνει τα πάντα. Το oblivion to τερμάτισα αλλά δενμου άρεσε. Το fallout 3 to αγάπησα επίσης, πολλές εργατοώρες, μήνες. Το skyrim μου άρεσε αλλά ήθελα καλύτερα γραφικά, οπότε το ευχαριστήθηκα αργότερα με High res texture packs. Γενικά fan εταιρίας. Όχι fan GROUPIE. Τώρα αυτό το Starfield εν έτη 2023 με απαιτήσεις γραφικών 3 γενιών μπροστά, γραφικά δεκαετίας και physics εικοσαετίας όταν έχει βγει παιχνιδάρα με τρελά Physics , γενικά άψογο όπως το red dead redemption 1& rdr 2 χρόνια πριν, ε δεν το μπορώ. Ξενέρωσα πάρα πολύ. Και με το Invenotry και με τα safe και γενικά περισσότερη ώρα να κάνεις πράγματα που έπρεπε να είναι απλά παρά να παίξεις.. Άσε το τελεπορτ στο τελεπορτ και τα Loading και το carrying too much και δεν μπορείς να πας στο σκάφος και την κάθε βλακεία. Ε έφαγε το Uninstall και ΑΝ ποτέ φτιάξει, ίσως. 1
nzeppos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 22 minutes ago, SAnathema said: Το πρώτο παιχνίδι της εταιρίας που λάτρεψα ήταν το Morrowind. 8 Μήνες είχα καεί 10 ωρα, είχα βυθιστεί στον κόσμο, είχα κάνει τα πάντα. Αυτό.
pirmen56 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, Aris_ είπε που να πατε και στα cargo links/ship transfers που και σωστα να τα φτιάξεις δεν σου λενε την εσωτερική συνδεσμολογία και οτι υπαρχει σειρα προτεραιότητας τι γεμίζει πρωτο και που πάει και οι σύνδεσμοι δεν κόβονται αρα delete και ξανα μανα ....δωσε πονο Bethesda 😂 παντως για να βγαλεις λεφτα πρεπει να τα κανεις ολα -χωρις exploit, ειναι interconnected τωρα πηρα ενα πακετο απο smuggler την πρωτη φορα εφαγα τα μουτρα μου γιατι δεν παρέδωσα και με βρηκαν 3 σκαφακια εγω με την μπανιερα δεν πηγε καλα, αντε να δουμε τωρα τι θα γινει Αυτό που περιγράφεις θυμίζει το σύστημα των supply lines στο FO4 για να ενώνεις settlements ώστε να είναι όλα τα υλικά προσβάσιμα από οπουδήποτε. Όπου και εκεί δεν μπορούσες να κάνεις εύκολα τροποποιήσεις. Αν είναι και εδώ τόσο "σπασμένο" ή και χειρότερο, με βαση τα όσα περιγράφεις, τότε δεν αξίζει να ξαναβγάλουν τέτοιου τύπου παιχνίδια.
Aris_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, pirmen56 said: Αν είναι και εδώ τόσο "σπασμένο" ή και χειρότερο, με βαση τα όσα περιγράφεις, .... Θα σου απαντήσω μολις τελειώσω τα links , Ίδη εκανα del ένα outpost λογω χωροταξίας 1
omghi2u Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, SAnathema είπε rdr 2 χρόνια πριν, ε δεν το μπορώ. 5 xρονια ειναι αδερφε :Ρ περναει ο καιρος 6 ώρες πριν, SAnathema είπε Ε έφαγε το Uninstall και ΑΝ ποτέ φτιάξει, ίσως. δινουν ηδη τη μαχη τους οι modders. υπομονη και θα κανουν τη δουλεια της bethesda αυτοι στο τσαμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα