Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, seithan είπε Έφαγα τεράστιο BUG με το main quest, δεν μου εμφανίζει την αποστολή "Into the Unknown".. Πακέτο! Δες αν αυτό βοηθάει καθόλου. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @Herald Ε μη μου πεις ότι δεν την άξιζε? Ο τίτλος αυτός εδώ παίζεται και είναι και ωραίος. Έχει μεγάλη διαφορά, τεράστια. Τρολαρω με τόση γκρίνια εδώ μέσα, λες και έχετε έναν άσχημο τίτλο όπως το cb77, το οποίο ήταν για πέταμα. Το cb77 από όπου και να το έπιανες βρωμούσε. Όταν βγήκε το cb77 επίσης γνωστό, το είχα γράψει κιόλας κάμποσες φορές ότι είχα ένα gaming λαπτοπακι και το έπαιζα low όλα, γιατί αυτό μπορούσε αυτό έδινε το μηχάνημα. Nvidia 1660 καρτούλα είχε για την ιστορία. Το είδα και σε ντουμπανιασμένο PC τι φόλα ήταν. Πάλι όταν έστησα PC με την 3080, πάλι φόλα ήταν. Και στο stadia που το έπαιξα, πάλι φόλα ήταν. Και στο one x πάλι φόλα ήταν. Δεν έχει να κάνει κοινώς με τα γραφικά, που εσείς δε μπορείτε να κοιμηθείτε, αν πχ το λάχανο δεν είναι 8k ανάλυση. Έχει να κάνει με το πώς έτρεχε, τι είχαν πει ότι θα είχε, πόσο είχαν φουσκώσει τι θα είχε, και ήταν απλώς ένα χάλι, το ίδιο το gameplay πιο ρηχό και από λακούβα της βροχής. Να πούμε πάλι τα ίδια? Ε καταντάει βαρετό. @niko13 οι σοφοί φίλε μου ξέρουμε ότι το μέλλον είναι AMD γι'αυτό και φύγαμε από τον πέτσινο😝, να δούμε το φως το αληθινό. Η Σου έχει δείξει τον δρόμο! Αλλά για να απαντήσω σοβαρά, όλο αυτό είναι τρολαρισμα σε όσους έχουν Nvidia που όταν ένας τίτλος δεν έχει fsr δε τους καίγεται καρφί και αμέσως ο τίτλος είναι το απόλυτο διαμάντι. Όπως το Nvidia tech demo που λέγεται cb77. Αλλά αν έναν τίτλο τον supportαρει η AMD λένε είναι για πέταμα, καλή ώρα τώρα. ------ Στα σοβαρά τώρα, μακριά από το hardwarικο. Οκ δε σας αρέσει το teleport, δικαίωμα σας, το είπατε μια, δυο, τρείς. Διατριβή το κάνατε. Αλλά βρε παιδιά, πείτε και τίποτα άλλο, κούρασε. Αναγκάζομαι να πάω πόσες σελίδες πίσω να βρω κάποιο ποιοτικό ποστ μήπως γράφτηκε. Ναι δεν είναι όλα για όλους και δικαίωμα μας να μη σας αρέσει κάτι. Η επανάληψη είναι που κουράζει στο τι γράφεται κάθε μέρα εδώ μέσα. Στο θέμα του cb77 μετά από λίγο σβηνανε τα σχόλια οι mods, εδώ στα ώπα ώπα σας έχουν 😝. (Το έχω καημό πόσα posts μου είχαν σβηστεί εκεί) Το starfield δεν είναι φόλα, και ναι μου αρέσει πιο πολύ από το cb77 μιας και αναφέρθηκε. Δεν είναι τέλειο, αλλά δεν είναι το πέταμα που θέλετε να περάσετε ότι είναι. Έχει bugs ου ένα σορό, θα τα φτιάξουν ελπίζω. Ειπαμε σας διαψεύδουν τα steam reviews, αν δεν υπολογίζεται ο δικός μας λόγος. Περιμένω το expansion του cb77, που έχω προαγοράσει, να δω αν σταμάτησε να είναι φόλα, αλλά έχουν περάσει και 3 χρόνια. Μπορεί να αλλάξω γνώμη, να αλλάξω και το steam review μου. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 1 1
Herald Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, xtrmsnpr said: @Herald Ε μη μου πεις ότι δεν την άξιζε? Ο τίτλος αυτός εδώ παίζεται και είναι και ωραίος. Έχει μεγάλη διαφορά, τεράστια. Τρολαρω με τόση γκρίνια εδώ μέσα, λες και έχετε έναν άσχημο τίτλο όπως το cb77, το οποίο ήταν για πέταμα. Το cb77 από όπου και να το έπιανες βρωμούσε. Όταν βγήκε το cb77 επίσης γνωστό, το είχα γράψει κιόλας κάμποσες φορές ότι είχα ένα gaming λαπτοπακι και το έπαιζα low όλα, γιατί αυτό μπορούσε αυτό έδινε το μηχάνημα. Nvidia 1660 καρτούλα είχε για την ιστορία. Το είδα και σε ντουμπανιασμένο PC τι φόλα ήταν. Πάλι όταν έστησα PC με την 3080, πάλι φόλα ήταν. Και στο stadia που το έπαιξα, πάλι φόλα ήταν. Και στο one x πάλι φόλα ήταν. Δεν έχει να κάνει κοινώς με τα γραφικά, που εσείς δε μπορείτε να κοιμηθείτε, αν πχ το λάχανο δεν είναι 8k ανάλυση. Έχει να κάνει με το πώς έτρεχε, τι είχαν πει ότι θα είχε, πόσο είχαν φουσκώσει τι θα είχε, και ήταν απλώς ένα χάλι, το ίδιο το gameplay πιο ρηχό και από λακούβα της βροχής. Να πούμε πάλι τα ίδια? Nαί ναί, τα γραφικά μας φταίνε, εδώ και 10 σελίδες για τα γραφικά συζητάμε. Fun fact, επειδή διαβάζω το νήμα, ο μόνος που πετάγεται κάθε 5 σελίδες και πεταεί ανοήσιες περί γραιφκών και performance και πώς το παιχνίδι πάει καλύτερα σε AMD είσαι εσύ. Εδώ και τόσες σελίδες για τα πάντα εκτός απτά γραφικά και το performance μιλάμε. Εγώ κιόλας προσωπικά παίζει να μην έγραψα ούτε ένα σχόλιο για τα γραφικά του παιχνιδιού στο νήμα... 2 minutes ago, xtrmsnpr said: Αλλά για να απαντήσω σοβαρά, όλο αυτό είναι τρολαρισμα σε όσους έχουν Nvidia που όταν ένας τίτλος δεν έχει fsr δε τους καίγεται καρφί και αμέσως ο τίτλος είναι το απόλυτο διαμάντι. Όπως το Nvidia tech demo που λέγεται cb77. Αλλά αν έναν τίτλο τον supportαρει η AMD λένε είναι για πέταμα, καλή ώρα τώρα. Κλασικό post τύπου με amd κάρτα. "tech demo" το cp77. Και ναί, ο λόγος που έσβησα το starfield και δεν μαρέσει είναι επειδή έχει FSR, LOL. Για πες όμως, ποιό παιχνίδι δεν έχει FSR της nvidia? Γιατί το 90% των nvidia sponsored ΕΧΟΥΝ. Μην γράφουμε πράματα που δεν στέκουν, σε παρακάλω. Με περνάνε όλοι για nvidiakia επειδή δυστηχώς είναι η πλειονότητα των amdαδων που βγάζει πράματα απτό κεφάλι της και αναγκάζομαι να διορθώνω κάθε φορά Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από Herald 3
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Herald είπε Nαί ναί, τα γραφικά μας φταίνε, εδώ και 10 σελίδες για τα γραφικά συζητάμε. Fun fact, επειδή διαβάζω το νήμα, ο μόνος που πετάγεται κάθε 5 σελίδες και πεταεί ανοήσιες περί γραιφκών και performance και πώς το παιχνίδι πάει καλύτερα σε AMD είσαι εσύ. Εδώ και τόσες σελίδες για τα πάντα εκτός απτά γραφικά και το performance μιλάμε. Εγώ κιόλας προσωπικά παίζει να μην έγραψα ούτε ένα σχόλιο για τα γραφικά του παιχνιδιού στο νήμα... Δε θα είδα καλά τότε 🤡, να με σχωρας .Αλλά η AMD είναι το μέλλον, πρέπει κάποιοι να το αποδεχτείτε αυτό. Δε γίνεται να έχουμε την Nvidia να πηγαίνει πίσω το gaming. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr
Herald Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, xtrmsnpr said: Δε θα είδα καλά τότε 🤡, να με σχωρας .Αλλά η AMD είναι το μέλλον, πρέπει κάποιοι να το αποδεχτείτε αυτό. Δε γίνεται να έχουμε την Nvidia να πηγαίνει πίσω το gaming. Να, καλή ώρα επιβεβαίωνεις αυτό που έγραψα πρίν. Κλασσική περίπτωση τύπου που έχει ψυχολογικά με την nvidia. Ανεξήγητα πράματα, αλλά σε αφήνω, συνέχισε μόνος σου 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Herald είπε Να, καλή ώρα επιβεβαίωνεις αυτό που έγραψα πρίν. Κλασσική περίπτωση τύπου που έχει ψυχολογικά με την nvidia. Ανεξήγητα πράματα, αλλά σε αφήνω, συνέχισε μόνος σου Όχι απλώς όσοι το κράζετε εχετε Nvidia , οπότε γιατί και να μη τρολαρω με αυτό? Ας πούμε ο @dalan2007 που έχει AMD είναι το αγαπημένο του παιχνίδι και θα είναι για πάντα. Δίκιο δεν έχω? (Ναι πες) 4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Να βάλεις και πότε βγήκε το ένα παιχνίδι και πότε το άλλο. Και να ανοίξεις τα archives να δεις τα reviews πως ήταν πριν βγουν patches και πριν σουλουπωθει. Θέλω να πω, είναι μεταβλητό πως είναι οι βαθμολογίες στο steam. Άλλες ήταν τότε άλλες τώρα. Μη τα λέτε όπως σας συμφέρει, δε βγαίνουν τα κουκιά. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 1
just_a_dude Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Όχι απλώς όσοι το κράζετε εχετε Nvidia , οπότε γιατί και να μη τρολαρω με αυτό? Ας πούμε ο @dalan2007 που έχει AMD είναι το αγαπημένο του παιχνίδι και θα είναι για πάντα. Δίκιο δεν έχω? (Ναι πες) Να βάλεις και πότε βγήκε το ένα παιχνίδι και πότε το άλλο. Και να ανοίξεις τα archives να δεις τα reviews πως ήταν. Μη τα λέτε όπως σας συμφέρει. Δεκτό. Θα δούμε σε κανά 2 χρόνια πως θα είναι τα reviews του Starfield. 1
Herald Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, xtrmsnpr said: Όχι απλώς όσοι το κράζετε εχετε Nvidia , οπότε γιατί και να μη τρολαρω με αυτό? Έχω 4 amd κάρτες και 2 nvidia. Μόνο και μόνο που σκέφτεσαι ότι ο λόγος που δεν μαρέσει το starfield είναι ότι έχουμε nvidia, ROFL! Γελάω σαν χαζός...κατάλαβα
just_a_dude Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Προσωπικά το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το quick travel, μόνο και μόνο επειδή γίνεται συνεχώς. Αν έπρεπε να κάνω quick travel 1 φορά στις 2 gaming ώρες, ε οκ, σιγά. Αλλά τώρα μου χαλάει το immersion, επειδή έχω συνηθίσει να παίζω αλλιώς τα open world games και όχι φυσικά επειδή έχω nvidia κάρτα. Ούτε είπα ποτέ ότι το game είναι μάπα, ούτε τίποτα. 1
Herald Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, just_a_dude said: Δεκτό. Θα δούμε σε κανά 2 χρόνια πως θα είναι τα reviews του Starfield. Δεν θα το θυμάται κανείς για να γράψει review σε 2 χρόνια... Aλλά έτσι είναι, αυτά τα forspoken godfall και τώρα το starfield δεν μας αρέοσυν γιατί είναι amd sponsored Just now, just_a_dude said: Προσωπικά το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το quick travel, μόνο και μόνο επειδή γίνεται συνεχώς. Αν έπρεπε να κάνω quick travel 1 φορά στις 2 gaming ώρες, ε οκ, σιγά. Αλλά τώρα μου χαλάει το immersion, επειδή έχω συνηθίσει να παίζω αλλιώς τα open world games και όχι φυσικά επειδή έχω nvidia κάρτα. Ούτε είπα ποτέ ότι το game είναι μάπα, ούτε τίποτα. Παίξε το outer worlds. Πολύ καλύτερο. Βέβαια είναι και αυτό amd sponsored οπότε μπορεί να μη σου αρέσει
just_a_dude Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Herald είπε Παίξε το outer worlds. Πολύ καλύτερο. Βέβαια είναι και αυτό amd sponsored οπότε μπορεί να μη σου αρέσει Το έχω παίξει, στο ίδιο στυλ είναι, αλλά δεν έχει τόοοοοσο πολυ teleport.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Δεκτό. Θα δούμε σε κανά 2 χρόνια πως θα είναι τα reviews του Starfield. Ρε συ εννοείται, μεταβλητό είναι. Το cb για φτάσει κει που είναι, έδωσε μάχη. Συνήθως με τα patches και το υλικό αλλάζει, αν στραβωσει η φάση με το sf θα το θάψουν. 3 λεπτά πριν, Herald είπε Έχω 4 amd κάρτες και 2 nvidia. Μόνο και μόνο που σκέφτεσαι ότι ο λόγος που δεν μαρέσει το starfield είναι ότι έχουμε nvidia, ROFL! Γελάω σαν χαζός...κατάλαβα Και πόσα PC?🤡 1
noFEARgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παίξτε το outer wilds ,πολύ καλύτερο από οποιoδηποτε starfield η outer worlds 😛 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από noFEARgr 2
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν θα το θυμάται κανείς για να γράψει review σε 2 χρόνια... Aλλά έτσι είναι, αυτά τα forspoken godfall και τώρα το starfield δεν μας αρέοσυν γιατί είναι amd sponsored Παίξε το outer worlds. Πολύ καλύτερο. Βέβαια είναι και αυτό amd sponsored οπότε μπορεί να μη σου αρέσει Forspoken και godfall είναι άθλια παιχνίδια, το outer worlds είναι διαμάντι. Γμτ πως με ξετρυπωσες έτσι πονηρέ?😁 Πάντως οκ το λήγω, δε χρειάζεται να χαλάμε το θέμα, εγώ πιο πολύ που τρολαρω δηλαδή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα