Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα "ε η Bethesda πάντα έτσι κάνει" και "η μηχανή που έχουν είναι παλιά αλλά γράφουν καλό story και κόσμους στους οποίους αλληλεπιδράς, κτλ κτλ" είναι δικαιολογίες κατά τη γνώμη μου. Όταν το 2023 πουλάς ένα προϊόν σε ΑΑΑ τιμή, είναι απαράδεκτο να το βγάζεις χωρίς brightness slider, hdr και άλλα αντίστοιχα αυτονόητα. Επίσης το να πλασάρεις ένα open world massive space exploration και στην τελική να θέλεις quick travel κάθε 3 λεπτά είναι false advertising, εκτός αν είχαν αναφέρει την tile based φύση του game. Επίσης "το έτσι κάνει η Bethesda" δεν έχει νόημα γιατί δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να ξέρουν για τα παλιά της games, πόσο μάλλον να τα έχουν παίξει κιόλας. Εγώ κρίνω με αυτό που βλέπω σε αυτό το game, δεν έχω παίξει τα υπόλοιπα.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 minutes ago, just_a_dude said:

Αυτά τα "ε η Bethesda πάντα έτσι κάνει" και "η μηχανή που έχουν είναι παλιά αλλά γράφουν καλό story και κόσμους στους οποίους αλληλεπιδράς, κτλ κτλ" είναι δικαιολογίες κατά τη γνώμη μου. Όταν το 2023 πουλάς ένα προϊόν σε ΑΑΑ τιμή, είναι απαράδεκτο να το βγάζεις χωρίς brightness slider, hdr και άλλα αντίστοιχα αυτονόητα. Επίσης το να πλασάρεις ένα open world massive space exploration και στην τελική να θέλεις quick travel κάθε 3 λεπτά είναι false advertising, εκτός αν είχαν αναφέρει την tile based φύση του game. Επίσης "το έτσι κάνει η Bethesda" δεν έχει νόημα γιατί δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να ξέρουν για τα παλιά της games, πόσο μάλλον να τα έχουν παίξει κιόλας. Εγώ κρίνω με αυτό που βλέπω σε αυτό το game, δεν έχω παίξει τα υπόλοιπα.

Τι καλο στορυ , ουτε αυτο γραφουν , οπως και quest και διαλογους , ουτε εκει το εχουν . Γιαυτο λεω ας πουλανε το engine και ας φτιαχνει ο καθενας οτι θελει :P 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Τι καλο στορυ , ουτε αυτο γραφουν , οπως και quest και διαλογους , ουτε εκει το εχουν . Γιαυτο λεω ας πουλανε το engine και ας φτιαχνει ο καθενας οτι θελει :P 

Η αλήθεια είναι ότι καμιά 10αρια ώρες το έπαιξα και δεν είδα κάτι wow από story, αλλά πιθανώς να έχει παρακάτω. Αναφερόμουν στα λόγια κάποιον σοβαρών μελών εδώ που έχουν πει ότι το story και οι επιλογές στους διαλόγους είναι καλές και έχουν νόημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το κύριο story μπορεί. Για όλα τα υπόλοιπα απλώς σπαμάρω nextnextnextnextnextnext και μετά fast travel αν είμαι τυχερός, τρέξιμο μέχρι να τελειώσει το οξυγόνο αν είμαι άτυχος. Βάζεις μια-δυο ωρίτσες το βράδυ, κάνεις καμια 20αριά ανούσια και αδιάφορα quests και μετά πας για ύπνο. Το μόνο κακό που δεν σου δίνει XP ενδιάμεσα αλλά μόνο όταν ολοκληρώνεται το κάθε chain quest.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Αυτό με τα loading times πάντως ισχύει και με έχει ενοχλήσει και εμένα αρκετά γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Στην ουσία, πέρα από καμία μάχη δεν υπάρχει λόγος να ταξιδεύεις στο διάστημα με το πλοίο σου.

Αλλά πες οκ μπορώ να το παραβλέψω. Αυτό που με τίποτα δε καταλαβαίνω είναι για ποιον λόγο να έχει loading ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους. 

Οκ καταλαβαίνω ότι θέλει να φορτώσει το εσωτερικό ενός κτηρίου μαζί με τα όποια events, npc, διαλόγους κτλ. Αφού το φορτώσει όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να φάω άλλο ένα ή δυο ή παραπάνω Loading screen μόλις ανοίξω μια πόρτα για να πάω σε άλλο δωμάτιο.

Δημοσ.
2 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Αυτό για μένα είναι deal-breaker. Έχω συνηθίσει σε open-world να plan την πορεία μου, δηλαδή για παράδειγμα θα παω Solitude, χωρίς fast travel εννοείτε και θα σημειώσω μονο τα quests που έχω σε εκείνο το μέρος του χάρτη. Το πιο cool πράγμα που προσφέρει το open-world είναι το exploration και τα random encounters. Το fast travel τα υποβαθμίζει....

Κοίτα δεν είναι ακριβώς έτσι μπορείς να πας κάπου πχ σε ένα πλανήτη σε μια σπηλιά μόνο με τα πόδια αν την έχεις κάνει explore τοτε Tele στα random events στους πλανήτες μονο με πόδια, 

Στο διάστημα τι θα κάνεις cruise δεν συμβαίνει τίποτα πας μέσω χάρτη στο ship η στο Starbase η στο event δεν έχει το Supercruize του Ed αλλά αυτό το βάλανε για να τσιμπάς σκαφάκια και να είσαι στο ίδιο instance 

• Like 1
Δημοσ.

Tο παιχνίδι δεν είναι για φλώροντες! Είναι για true action rpg lovers! Και δε βλέπω πολλούς εδώ μέσα! Απογοήτευσης!

Επίσης πάρτε AMD κάρτες και nvme gen4 δίσκους για να μη γκρινιάζετε τόσο!

Αν θέλετε μπορείτε να παίξετε cyberpunk με τα lifepaαχχαχαχαχαχααχαχ!

Δημοσ.
10 minutes ago, xtrmsnpr said:

Tο παιχνίδι δεν είναι για φλώροντες! Είναι για true action rpg lovers! Και δε βλέπω πολλούς εδώ μέσα! Απογοήτευσης!

Πάντως με το κράξιμο που είχες ρίξει εσύ στο cyberpunk, το να σαρέσει το starfield...τι να πώ. επιΚ

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Καλά ναι τα life paths πήγαν κουβά. Αλλά να πω την αλήθεια πιο πολύ μου αρέσει να τρυγυρίζω στην Nigh City ξέροντας ότι μπορώ να πάω παντού, κάνω ένα quest, μετά πάω στο άλλο και όχι με quick travel συνεχώς. Πάντως το story του CP77 τις πρώτες 10 ώρες (όσο έπαιξα στο Starfield δηλαδή) πιο ενδιαφέρουσα μου φάνηκε. Γίνονται ένα σωρό πράγματα στο CP77, ενώ στο Starfield έκανα teleport απ' το ένα lab στο άλλο. Δεν ξέρω βέβαια αν αλλάζει μετά αυτό.

Γενικά στο Starfield αυτός ο τρόπος παιχνιδιού με τα συνεχή quick travels είναι πολύ ιδιαίτερος και είναι δύσκολο να τον συνηθίσει κάποιος που έπαιζε "κανονικά" open world.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι θα σου άρεσε το ίδιο αν είχε η nvidia το προβάδισμα που έχει η amd τώρα?

Δημοσ.

Επίσης ποιος έξυπνος σκέφτηκε να βάλει το skip dialog button στο esc; Ήμουν σε διάλογο, χτυπάει το κινητό μου, πατάω esc να κάνω pause το game, πάει ο διάλογος. Δεν ήξερα τι να απαντήσω μετά 😅

Δημοσ.
5 minutes ago, niko13 said:

Είσαι σίγουρος πως το παιχνίδι θα σου άρεσε το ίδιο αν είχε η nvidia το προβάδισμα που έχει η amd τώρα?

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αλλά τώρα που το λές, μάλλον βγάζει νόημα και τόσο κράξιμο στο cp. Θα πήγε να ανοίξει RT με amd κάρτα και θα του κράσαρε ο driver

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αλλά τώρα που το λές, μάλλον βγάζει νόημα και τόσο κράξιμο στο cp. Θα πήγε να ανοίξει RT με amd κάρτα και θα του κράσαρε ο driver

Στα δικα μου μάτια δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ,αλλά πες αυτό είναι και υποκειμενικό μέχρι ένα βαθμό..Δεν μπορούμε όμως να επικροτουμε το release ενός τόσο μονοπαντου τίτλου.Αν έβγαζε η nvidia sponsored που θα έστελναν την 4070  πάνω από 7900xt πχ σε  raster ,θα εκραζα σαν καταναλωτής ή τουλάχιστον θα τη θεωρούσα μαιμουδια.Εδω είναι λόγος για να πάρεις amd..Τι να πω..Μάλλον γερασα

Επεξ/σία από niko13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...