Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vs_skg είπε Τελικά ενθουσιάστηκε κανείς με το Starfield να δούμε αν αξίζει να ξοδέψουμε ελεύθερο χρόνο και χρήμα ή "νταξ καλό είναι" είναι η γενικότερη εντύπωση; Δεν έχουν γράψει πολλοί στο θέμα αφού το έχουν ολοκληρώσει το παιχνίδι(νομίζω εγώ και κανας 2 ακόμα),αλλά σε γενικές γραμμές, δεν έχουμε τον μεγάλο ενθουσιασμό που έχουμε δει σε άλλα παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό παιχνίδι βέβαια και ότι δεν μπορείς να περάσεις καλά. Απλά έχει διάφορα κουσούρια που ξενερώνουν κόσμο. 2
valantis544 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, The_Judas είπε πάνω που μπήκα στο κλίμα του παιχνιδιού... έφτασα στο κλασικό πρόβλημα με το inventory. γεμίζει συνέχεια... βρήκα ένα νέο διαστημοπλοιο.. αλλά δεν μπορώ να το πιλοταρω γιατί δεν έχω level 3 piloting που για να το φτάσω πρέπει να καταστρέψω αρχικά καμία 60αρια εχθρικά διαστημοπλοια προσπαθώ να πουλήσω τα αντικείμενα αλλά δεν έχουν λεφτά οι λίγοι vendors. αν δεν ασχοληθώ καθόλου με outposts και research θα έχω πρόβλημα ή είναι προαιρετικά; To inventory ειναι θεμα με τοσα πραγματα που εχει να μαζεψεις. Παρε τα skill που σου δινουν εξτρα cargo στα πλοια και αυτο που σου δινει δυνατοτητα να κουβαλας πιο πολλα πανω σου. Επισης υπαρχει ενα story line quest μιας faction που δινει ενα τρομερο σκαφακι με μπολικο cargo και μου ελυσε τα χερια, να μην spoilaro. Το σκαφος λεγεται Star Eagle απο τοτε που το πηρα, ολα αυτα που θελω να κρατησω τα πεταω στο cargo και τα υπολοιπα τα πουλαω. Στους vendors αν κοιμηθεις η κανεις wait οταν καθεσαι ενα η δυο 24ωρα, μετα ανανεωνονται τα λεφτα τους. Ας πουμε στο trade terminal που βρισκεται μπροστα σου σχεδον, μολις κατεβεις απο το σκαφος σου στην New Atlantis εχει 5Κ διαθεσιμα. Πουλα εκει και πεταξου στο σκαφος σου διπλα και κοιμησου στο κρεβατι 24 ωρες (μια φορα) και μετα θα εχει παλι 5Κ. Αν πας σε καποιο μερος σε πλανητη και μαζεψεις πολυ πραμα, ασε κατω τοσα οσα να πας κατω απο το οριο, μετα fast travel στο σκαφος να αδειασεις, ξανα fast travel πισω να μαζεψεις αυτα που πεταξες χαμω και ξανα fast travel στο ship. Στην αρχη με βολεψε αυτο. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, The_Judas είπε πάνω που μπήκα στο κλίμα του παιχνιδιού... έφτασα στο κλασικό πρόβλημα με το inventory. γεμίζει συνέχεια... βρήκα ένα νέο διαστημοπλοιο.. αλλά δεν μπορώ να το πιλοταρω γιατί δεν έχω level 3 piloting που για να το φτάσω πρέπει να καταστρέψω αρχικά καμία 60αρια εχθρικά διαστημοπλοια προσπαθώ να πουλήσω τα αντικείμενα αλλά δεν έχουν λεφτά οι λίγοι vendors. αν δεν ασχοληθώ καθόλου με outposts και research θα έχω πρόβλημα ή είναι προαιρετικά; Πήγαινε στον εξομοιωτή!!! Πήγαινε στην νέα Ατλαντίδα, βρες το κτίριο MAST και πήγαινε να γραφτείς στο faction που λέγεται UC Vanguard. Ξεκίνα την διαδικασία, μέχρι να σε πάει στον εξομοιωτή, δε χρειάζεται να ολοκληρώσεις μέχρι τέλους την ένταξη σου αν δε θες. Μόνο τον εξομοιωτή θες. Κάνε όσες φορές θες εκεί το training για να ανεβάσεις το skill. Εννοείται θα πρέπει να βρεις τρόπο να ανεβάζεις και γενικά level για να παίρνεις skill points. Αν και με τα kills παίρνεις κάποιο xp, νομίζω θα φας πολλές ώρες εκεί μέσα αν μείνεις μόνο στην απόκτηση xp από τα kills που κάνεις στον εξομοιωτή. Εκεί το πήγα τέρμα το skill του piloting. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 1
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, The_Judas είπε προσπαθώ να πουλήσω τα αντικείμενα αλλά δεν έχουν λεφτά οι λίγοι vendors. Αν πάς new atlantis στο shop πάνω αριστερά(Jemison Merch),έχει παγκάκι απέξω που αν κοιμηθείς 24ώρες, κάνει refresh το shop και μπορείς να ξαναπουλήσεις κανονικα τα πράγματα(ή να αγοράσεις άλλα πραγματα πχ materials).
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Στον 7ο ουρανό αδέρφια Το μεγαλύτερο launch στην ιστορία της bugthesda!
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Can’t wait for the DLCs - γραφουν τα αμερικανακια στα σχόλια Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από Mhlogiatros
Tablet Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) το PC Edition κατέφθασε και περιμενω και το XBox edition.. 2 collectables που θα μπουν αποθηκη για τα επομενα 20+ χρονια...😄 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από Tablet 1
Mythoplasths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, Tambas91 είπε περίεργος τρόπος να μας πεις ότι είσαι πειρατής 😛 τα μισα και βαλε παιχνιδια που εχω παιξει σε υπολογιστη απο το 1997 μεχρι και εχθες , ηταν σπασμενα, δεν το εκρυψα και ποτε .... αυτο παλι το πληρωσα πρωτη μερα . Ειχα φαει το πατζιλικι του ανοιχτου κοσμου... και συν οτι ειμαι μοντερ, αρα το να ειναι αυθεντικο μετραει. αν το ειχα παιξει σπασμενο και δεν μ αρεσε , δεν θα ετρεχε καστανο , το πληρωσα γιαυτο με πονεσε .Και ω ναι.... οπαδος της μπεθεσντα. σε ΦΛ4 Και σκυριμ ( σε αυτο πανω απο 1000 ωρες μονταρισμενο )
_Theo_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Έχουμε κάποιο νέο σχετικά με το πότε θα έρθει το DLSS patch; Μέσα στις πόλεις πέφτει πολύ η απόδοση. Μόλις τώρα, Mythoplasths είπε τα μισα και βαλε παιχνιδια που εχω παιξει σε υπολογιστη απο το 1997 μεχρι και εχθες , ηταν σπασμενα, δεν το εκρυψα και ποτε .... αυτο παλι το πληρωσα πρωτη μερα . Ειχα φαει το πατζιλικι του ανοιχτου κοσμου... και συν οτι ειμαι μοντερ, αρα το να ειναι αυθεντικο μετραει. αν το ειχα παιξει σπασμενο και δεν μ αρεσε , δεν θα ετρεχε καστανο , το πληρωσα γιαυτο με πονεσε .Και ω ναι.... οπαδος της μπεθεσντα. σε ΦΛ4 Και σκυριμ ( σε αυτο πανω απο 1000 ωρες μονταρισμενο ) Μη μου πεις ότι σου άρεσε το Fallout 4 και όχι το Starfield γιατί θα ήταν παράξενο...😅 1
Mythoplasths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Έχουμε κάποιο νέο σχετικά με το πότε θα έρθει το DLSS patch; Μέσα στις πόλεις πέφτει πολύ η απόδοση. Μη μου πεις ότι σου άρεσε το Fallout 4 και όχι το Starfield γιατί θα ήταν παράξενο...😅 ναι !!! αλλα σαν τον κοσμο του σκυριμ δεν εχει... κοιτα να δεις εγω ειμαι της παλιας σχολης.. καλα τα γραφικα και τα RT και αλλα τα βλεπω μονο σαν συνοδευτικα , αν το παιχνιδι δεν σε κανει να χαθεις στον κοσμο του.. δεν μ λεει και πολλα. πες οτι γερασα ή οτι εχω παιξει τοσα που πλεον σπανια κατι με κανει να καυλ@σω..σαν το baldur gatε 3 δλδ ενα πραγμα αξιζε μεχρι το τελευταιο ευρω τα λευτα του, αν και πρωτα το επαιξα σπαμενο.. και πριν πεις κατι για τα " σπασμενα " ας επαναφςερους οι κουφαλες πισω τα ανοιχτα demo...:P 1
_Theo_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε ναι !!! αλλα σαν τον κοσμο του σκυριμ δεν εχει... κοιτα να δεις εγω ειμαι της παλιας σχολης.. καλα τα γραφικα και τα RT και αλλα τα βλεπω μονο σαν συνοδευτικα , αν το παιχνιδι δεν σε κανει να χαθεις στον κοσμο του.. δεν μ λεει και πολλα. πες οτι γερασα ή οτι εχω παιξει τοσα που πλεον σπανια κατι με κανει να καυλ@σω..σαν το baldur gatε 3 δλδ ενα πραγμα αξιζε μεχρι το τελευταιο ευρω τα λευτα του, αν και πρωτα το επαιξα σπαμενο.. και πριν πεις κατι για τα " σπασμενα " ας επαναφςερους οι κουφαλες πισω τα ανοιχτα demo...:P Προσωπικά πιστεύω ότι το Fallout 4 ήταν μετριότατο. Το Starfield μου φαίνεται ότι είναι ο μεγαλύτερος κόσμος που έχει φτιάξει η Bethesda μέχρι τώρα. Λίγα patch ακόμα και θα γίνει ακόμα καλύτερο. 2
Mythoplasths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Προσωπικά πιστεύω ότι το Fallout 4 ήταν μετριότατο. Το Starfield μου φαίνεται ότι είναι ο μεγαλύτερος κόσμος που έχει φτιάξει η Bethesda μέχρι τώρα. Λίγα patch ακόμα και θα γίνει ακόμα καλύτερο. ο μεγαλυτερος κοσμος.. ειναι σπασμενος σε κομματια δεν εχει καν συνοχη ... θα σου δωσω ενα βλαμενο παραδειγμα... παρε το σκυριμ.. και σβησε τα ποταμια. τα βουνα. τις πεδιαδες, τα δασακια. τα μονοπατια, τις λμνες.. και ασε μονο τις πολεις ... και με το αλογο απλα να κανεις τελεπορτ εκει.. αυτο ειναι το "γκαρφιλντ ...
comfuzio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, _Theo_ said: Προσωπικά πιστεύω ότι το Fallout 4 ήταν μετριότατο. Το Starfield μου φαίνεται ότι είναι ο μεγαλύτερος κόσμος που έχει φτιάξει η Bethesda μέχρι τώρα. Λίγα patch ακόμα και θα γίνει ακόμα καλύτερο. Καλά κάτσε να κάνει το πρώτο patch και θα δούμε μετά πόσα λίγα είναι τα "λίγα Patch ακόμα" 1
_Theo_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Mythoplasths είπε ο μεγαλυτερος κοσμος.. ειναι σπασμενος σε κομματια δεν εχει καν συνοχη ... θα σου δωσω ενα βλαμενο παραδειγμα... παρε το σκυριμ.. και σβησε τα ποταμια. τα βουνα. τις πεδιαδες, τα δασακια. τα μονοπατια, τις λμνες.. και ασε μονο τις πολεις ... και με το αλογο απλα να κανεις τελεπορτ εκει.. αυτο ειναι το "γκαρφιλντ ... Αυτό με το loading το λένε πολλοί. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί από τη στιγμή που φορτώνει γρήγορα. Ούτε το teleport. Γενικά είναι ένα κλασσικό Bethesda game με ό,τι συνεπάγεται αυτό. 3 λεπτά πριν, comfuzio είπε Καλά κάτσε να κάνει το πρώτο patch και θα δούμε μετά πόσα λίγα είναι τα "λίγα Patch ακόμα" Σωστά αν υποθέσουμε ότι φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο. Γενικά σε σχέση με άλλα launches δεν έχει τόσα bugs. 1
Mythoplasths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Αυτό με το loading το λένε πολλοί. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί από τη στιγμή που φορτώνει γρήγορα. Ούτε το teleport. Γενικά είναι ένα κλασσικό Bethesda game με ό,τι συνεπάγεται αυτό. 4 δευτερα μ κανει να φορτωσει.... τα λευτα για τον μ2 αξιζαν τελικα.. δεν ειναι ο χρονος ρε αδερφε.. ειναι οτι με ξενερωνει η μη συνοχη.... δεν με αφηνει να παρω μια γερη γλυψια απο το " διαστημα " που αυτο ειχαν κανει καραμελα 2 χρονια οι μπεθεστεοι ... ουτε θεμα εχω επιδοσεων το ταπεινο μ χαμομηλακι με τον 3600χ και την 6650 χτ το παει τερμα 60 καρε στα ουλτρα.. αυτο το ξενερωμα του σπασμενου κοσμου . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα