Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανό fix για την εμφάνιση του ήλιου (και όλων των αστεριών λογικά), bug που αφορά κυρίως amd κάρτες. 

Επεξ/σία από dazed&confused
Δημοσ.

Εγώ προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μου αρέσει το game αλλά κάτι δεν. Ουσιαστικά είμαι σε ένα πλανήτη, παίρνω ένα quest που με στέλνει σε έναν άλλο πλανήτη, κάνω teleport, κάνω το quest, και μετά teleport σε άλλο πλανήτη για το επόμενο quest. Tι δεν έχω καταλάβει? 😁

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Herald είπε

Εγώ προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μου αρέσει το game αλλά κάτι δεν. Ουσιαστικά είμαι σε ένα πλανήτη, παίρνω ένα quest που με στέλνει σε έναν άλλο πλανήτη, κάνω teleport, κάνω το quest, και μετά teleport σε άλλο πλανήτη για το επόμενο quest. Tι δεν έχω καταλάβει? 😁

Γενικά όταν πας σε έναν πλανήτη για ένα quest, μπορείς επίσης να τον εξερευνήσεις κιόλας. Υπάρχουν διάφορα κτίρια που μπορείς να επισκεφτείς, μπορείς να μαζέψεις resources, να σκανάρεις fauna and flora. Κατά πάσα πιθανότητα δύσκολα θα επισκεφτείς πάλι όλους αυτούς τους πλανήτες που σε στέλνουν τα quests αργότερα.

Δημοσ.
18 hours ago, just_a_dude said:

ναι από αυτήν την άποψη είναι δυνατό όντως. απλά είναι λίγο weird αυτό να πηδάς απ' το ένα μέρος στο άλλο. έχω συνηθίσει απ' τα open world να τελειώνω ένα quest και μετά να πηγαίνω ποδαράτος ή με όχημα στο επόμενο και στην διαδρομή να ανακαλύπτω διάφορα. εδώ δεν μπορείς να το κάνεις.

Δες fallout76,  έχει κάτι τέτοιο, δυνατό στορυ, random events, random encounters κ multi. Η αποδοση του είναι χάλια αλλά playable (κ fun). 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Γενικά όταν πας σε έναν πλανήτη για ένα quest, μπορείς επίσης να τον εξερευνήσεις κιόλας. Υπάρχουν διάφορα κτίρια που μπορείς να επισκεφτείς, μπορείς να μαζέψεις resources, να σκανάρεις fauna and flora. Κατά πάσα πιθανότητα δύσκολα θα επισκεφτείς πάλι όλους αυτούς τους πλανήτες που σε στέλνουν τα quests αργότερα.

Ναι αλλά πέρα από resources υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον να συναντήσεις; Σε φάση κανένα κρυμμένο side quest, outposts, κτλ;

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ναι αλλά πέρα από resources υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον να συναντήσεις; Σε φάση κανένα κρυμμένο side quest, outposts, κτλ;

Συνήθως έχει abandoned outposts/mines οπότε έχει ξύλο. Μπορεί να έχει σπηλιές που έχει loot, μπορεί να έχει science outposts οπότε δίνουν συνήθως quests για να παίξεις ξύλο. Έχει γενικά υλικό αν έχεις όρεξη.

• Like 1
Δημοσ.
37 minutes ago, just_a_dude said:

εχει πρεπει να  δινεις συμμασια σε μερικες λεπτομεριες , πχ σε εναν πλανητη αναφερονται πολυ για καποιες πολεμικες μχν αν τον δεις στο galaxy map εχει ενα εργοστασιο παραγωγης εγκαταλελιμενο αν πας οπως εγω θα ξεκινησεις ενα quest με καλο storyline που σου δινει πολυ καλα πραγματα early on αλλα το εχουν γ...σει στο yt 

εγω κλεβω πολυ οτι δεν ειναι nail down εφυγε ετσι ξεκινησα ενα αλλο quest με faction κλπ κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Υλικο εχει , ενδιαφερον υλικο δεν εχει . Πολυ generic ολα αυτα. Και χωρις καποιο οχημα να το παιρνεις ποδαρατο για τοσο generic εξερευνηση δεν λεει . 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Συνήθως έχει abandoned outposts/mines οπότε έχει ξύλο. Μπορεί να έχει σπηλιές που έχει loot, μπορεί να έχει science outposts οπότε δίνουν συνήθως quests για να παίξεις ξύλο. Έχει γενικά υλικό αν έχεις όρεξη.

Ίσως τώρα που είμαι στην αρχή δεν έχω βρει κάτι ιδιαίτερο. Γιατί έκανα λίγο ποδαράτο τριγύρω απ' τα σημεία των quests αλλά είχε σπηλιές, κτλ με κάτι τεράστιες κατσαρίδες μόνο χαχα. Λογικά αργότερα στο game θα έχει πράμα. Γενικά αυτό που θέλω είναι να βρίσκω διάφορα τυχαία, όχι απλά να τηλεμεταφέρομαι στο σημείο του quest. Στα open world απενεργοποιώ τα markings στο χάρτη και απλά βάζω δικά μου waypoints σε σημεία που δείχνουν ενδιαφέρον και πάω να δω τι έχει εκεί.

Αυτό θα ήθελα να κάνω και εδώ απλά το πρόβλημα είναι ότι το point of interest μπορεί να είναι σε άλλο tile οπότε θέλει πάλι teleport και loading να φορτώσει άλλο κομμάτι του χάρτη, κτλ. Αυτό είναι που με χαλάει κάπως. Αλλιώς κομπλέ είναι.

Πάντως αυτό με το invisible wall δεν συμβαίνει μόνο με 10-15 λεπτά περπάτημα. Απ' ότι είδα στο YT το radius που φορτώνει μπορεί να είναι και μικρότερο, και με 5-7 λεπτά περπάτημα να  φτάσεις στην άκρη. Εγώ ας πούμε κάτι που κάνω συχνά σε open world τύπου AC είναι να βλέπω κάτι μπροστά μου (ένα βουνό, κάστρο, κτλ) πέρα μακριά και απλά αρχίζω να πηγαίνω προς τα εκεί (με πόδια, με άλογο, κτλ). Και στον δρόμο βρίσκεις και άλλα να κάνεις. Και μπορεί πράγματι να θέλει 5-10 λεπτά περπάτημα. Το πρόβλημα στο Starfield είναι ότι μπορεί να δεις κάτι πέρα στον ορίζοντα, να αρχίσεις να πηγαίνεις εκεί και στην τελική να ανακαλύψεις ότι είναι στο διπλανό tile.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Herald είπε

Αυτό είναι το μοτίβο. Τελεπορτ του τελεπορτ ω... Τελεπορτ. Αα ναι είναι ανοιχτού κόσμου. Απλα ξέχασαν να βάλουν τον κόσμο :) 70 ευρώ για παπατζιλικη και μετά φταίνε οι πειρατές... 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Υλικο εχει , ενδιαφερον υλικο δεν εχει . Πολυ generic ολα αυτα. Και χωρις καποιο οχημα να το παιρνεις ποδαρατο για τοσο generic εξερευνηση δεν λεει . 

Όχημα έπρεπε να έχει όντως. Ταιριάζει και με το lore. Αλλά θα έφτανες σε 2 λεπτά στον τοίχο.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Αυτό είναι το μοτίβο. Τελεπορτ του τελεπορτ ω... Τελεπορτ. Αα ναι είναι ανοιχτού κόσμου. Απλα ξέχασαν να βάλουν τον κόσμο :) 70 ευρώ για παπατζιλικη και μετά φταίνε οι πειρατές... 

περίεργος τρόπος να μας πεις ότι είσαι πειρατής 😛

• Like 1
Δημοσ.

Αν είχε οχήματα έπρεπε να έχει άλλο physics μοντέλο να μεγαλώσουν οι αποστάσεις εμπλοκής δλδ άλλο παιχνίδι, αυτό είναι dungeon game το 90% το περνάς καθαρίζοντας εχθρούς corridor to corridor,

Για αυτό δεν υπάρχει πάρα μια γεύση από exploration το περιμέναμε τα ίδια είναι και στο elite dangerous

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...