comfuzio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Ένα πράγμα που ποτέ δεν μου άρεσε στο sci-fi και το έχει και το παιχνίδι είναι η μονολιθικότητα. Βγαίνουν στο StarGate σε έναν νέο πλανήτη, θα πάνε στο πρώτο χωριό/πόλη που θα δουν και ξαφνικά ένας ολόκληρος πλανήτης είναι ο ίδιος από άκρη σε άκρη. Πάνε με το enterprise σε άλλο πλανήτη στο startrek; άντε 1-2 επεισόδια να έχουν δείξει να είναι στον ίδιο πλανήτη 2 διαφορετικοί πολιτισμοί του ίδιου είδους. Και το starfield, τόσοι πλανήτες και αστρικά συστήματα και θα πας κάπου με 5-6 ζώα και 3~7 πόρους και τέλος. Πας στην γη, κατεστραμμένη μεν αλλά 3 πόροι; και είμαστε σήμερα εδώ με 115 στοιχεία στον περιοδικό πίνακα. Πας από την μια γειτονιά της Αθήνας στην άλλη και είναι άλλος κόσμος, που να πας σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα και η γη είναι ένα τίποτα μέσα στο σύμπαν. 4
just_a_dude Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Ε εντάξει ναι, space exploration δεν έχει, τουλάχιστον απ' όσο έχω δει μέχρι στιγμής. Κάθε φορά που τηλεμεταφέρεσαι μόνο το outpost ή οτιδήποτε είναι αυτό, έχει νόημα να κάνεις explore. Το υπολοιπο tile είναι άδειο ή σχεδον άδειο. Εντάξει δεν είναι deal breaker αυτό, απλά με χαλάει λίγο. 1
Mythoplasths Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Ε εντάξει ναι, space exploration δεν έχει, τουλάχιστον απ' όσο έχω δει μέχρι στιγμής. Κάθε φορά που τηλεμεταφέρεσαι μόνο το outpost ή οτιδήποτε είναι αυτό, έχει νόημα να κάνεις explore. Το υπολοιπο tile είναι άδειο ή σχεδον άδειο. Εντάξει δεν είναι deal breaker αυτό, απλά με χαλάει λίγο. εμενα με ξενερωσε και το περιμενα... 2 χρονια και βαλε..
just_a_dude Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Βασικά και space exploration 100% είναι πολύ δύσκολο να γίνει σε game. Εγώ για παράδειγμα θα προτιμούσα να είχε 5-6 πλανήτες που μπορούσες να πας παντού, με διαφορετικά biomes, πόλεις, κτλ. Όπως το Outer Worlds δηλαδή αλλά σε μεγαλύτερο scale. Αλλά το 1000 planets ακούγεται πιο ωραιο.. 1
Mythoplasths Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε Βασικά και space exploration 100% είναι πολύ δύσκολο να γίνει σε game. Εγώ για παράδειγμα θα προτιμούσα να είχε 5-6 πλανήτες που μπορούσες να πας παντού, με διαφορετικά biomes, πόλεις, κτλ. Όπως το Outer Worlds δηλαδή αλλά σε μεγαλύτερο scale. Αλλά το 1000 planets ακούγεται πιο ωραιο.. και κομμενο το καθε συστημα να ειχα με " star gate " απο συστημα σε συστημα καλο θα ηταν. με 3 . 4 πλανητες σε καθε ενα.. αλλα αυτοι το πηγαν στο αλλο ακρο... ΤΠΤ .. 1
seithan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, just_a_dude said: Με το τελευταίο update σαν να έφτιαξαν και την πρασινίλα λίγο; Με το launch version απ' τη θεία δεν μπορούσα να δω τίποτα. Υ.Γ. Πάντως να πω την αμαρτία μου ενώ μου αρέσει γενικά και με τραβάει να κάτσω να παίξω με χαλάει λίγο αυτή η ασυνέχεια. Είναι σαν να βλέπω επεισόδια, χαχα. Πας κάπου, κάνεις ότι είναι να κάνεις, μετά εμφανίζεσαι σε ένα τελείως διαφορετικό setting, κτλ. Δεν έχει αυτή την συνέχεια των open world. Αντικειμενικά ποιο κ πόσα openworld έχουν ουσιαστική συνέχεια αλλά και συνέπεια (των προτέρων πραξεων σου) στον υπόλοιπο κόσμο; Εδώ, κάτι βλέπω κ γίνεται. 1
Mythoplasths Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, seithan είπε Αντικειμενικά ποιο κ πόσα openworld έχουν ουσιαστική συνέχεια αλλά και συνέπεια (των προτέρων πραξεων σου) στον υπόλοιπο κόσμο; Εδώ, κάτι βλέπω κ γίνεται. ναι αδερφε.. αλλα να το πας στην αλλη πλευρα του " ψηφιδοτου " εδω και εκει. και να το πουλας σαν open world εινα απατη 1
just_a_dude Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, seithan είπε Αντικειμενικά ποιο κ πόσα openworld έχουν ουσιαστική συνέχεια αλλά και συνέπεια (των προτέρων πραξεων σου) στον υπόλοιπο κόσμο; Εδώ, κάτι βλέπω κ γίνεται. ναι από αυτήν την άποψη είναι δυνατό όντως. απλά είναι λίγο weird αυτό να πηδάς απ' το ένα μέρος στο άλλο. έχω συνηθίσει απ' τα open world να τελειώνω ένα quest και μετά να πηγαίνω ποδαράτος ή με όχημα στο επόμενο και στην διαδρομή να ανακαλύπτω διάφορα. εδώ δεν μπορείς να το κάνεις. 2
greekfragma Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 On 17/09/2023 at 13:26, gmark16 said: Ευχαριστώ! Θα το ελέγξω. τελικά;
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Level 19. Έχοντας μείνει πάρα πολύ πίσω στο main story, ούτε Ποσειδώνα δεν έχουμε πάει ακόμα. Αν με ρωτήσετε τι ακριβώς έχω κάνει από πλευράς quests, δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα. Εδώ είναι που εκτιμώ το έπος που ονομάζεται Witcher 3, που το 90% των side quests του ήταν καλύτερα από τα main των περισσότερων open world. 5
dalan2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Χαχαχαχαχαχαχα μια χαρά τίποτα να δείτε 😂😂😂😂
azazil1190 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, dalan2007 είπε Χαχαχαχαχαχαχα μια χαρά τίποτα να δείτε 😂😂😂😂 Πέθανα 😆 Μπέρδεμα στα παράλληλα σύμπαντα ??😆 Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από azazil1190
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 skyrim είσαι παντού πιο δίπλα άνοιξα ένα ψυγείο και βρήκα μια στολή μέσα 1
dazed&confused Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Έχετε πρόβλημα με το photo mode; Εγώ δεν μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες. Το gallery είναι άδειο και στο φάκελο που υποτίθεται μπαίνουν οι φωτογραφίες δεν υπάρχει τίποτα. Καλημέρα.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Το βασικό και κύριο πρόβλημα είναι ο AMD driver που κάνει timeout! Ακόμα και στο 60% κ κάτω να βάλω το rendering resolution σε ραντομ φάση θα τον πιεί και αν ξεχάσω να κάνω quick save τον πίνω και εγώ. Και είναι με clean install περασμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα