Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, erasmys είπε

Σε 1 χρονο απο τωρα το παιχνιδι θα ειναι playable...

Σε ένα χρόνο από τώρα θα το έχουν ξεχάσει. Και κράτα αν θες το μνμ μου πριντ σκριν. Και όχι λόγο μπαγκς η κακών επιδόσεων. Δεν έχει κόσμο να " χαθείς *

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμ θέλετε να είστε κ πειρατές αλλά κ ταυτόχρονα κ καλά παιδιά. Αυτό μόνο ο Χαν Σολο το κατάφερε ως τώρα παρέα με Καρλισιαν 😂

Προσωπικά ο ρόλος που εχω υιοθετήσει ειναι UCC... Paladin 😆 Το καλό παιδί που θα δει τον Γαλαξία να φλέγεται αλλά θα έχει ακολουθήσει τον νόμο κ την τάξη 😸

Επεξ/σία από seithan
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, erasmys είπε

Σε 1 χρονο απο τωρα το παιχνιδι θα ειναι playable...

Γι'αυτό το παίζουν ένα εκατομμύριο gamers ταυτόχρονα 😂

42 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Σε ένα χρόνο από τώρα θα το έχουν ξεχάσει. Και κράτα αν θες το μνμ μου πριντ σκριν. Και όχι λόγο μπαγκς η κακών επιδόσεων. Δεν έχει κόσμο να " χαθείς *

Μάλλον το έχεις μπερδέψει με καμιά interactive ταινία του εικοσαωρου 😜 Ακόμα και οι χειρότεροι τίτλοι της Bethesda έχουν πιστό κοινό για χρόνια.👏

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Συνεχίζει το καραγκιοζιλίκι ο τύπος. Τώρα που υπάρχει εναλλακτική και ετοιμάζεται official support απ' την Bethesda με patch θα περίμενε κανείς ότι θα αφαιρέσει το DRM και θα το δώσει free, αλλά όχι, ας ξεφτιλιστούμε λίγο ακόμα..

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Charismo είπε

Νομίζω κακώς θα το αρχίσεις από την αρχή.

Τα παιχνίδια της Bethesda δεν θέλουν να τα λιβανίζεις πολύ, γιατί αλλιώς θα τρελαθείς. 

Κάνεις ντου σε αντίπαλο σκάφος, σου δίνει κάποιες επιλογές, καταλήγεις ανάλογα με τις απαντήσεις σου να τους καταμακελέψεις όλους και συνειδητοποιείς στη συνέχεια πως είχαν σχέση με άλλο quest. 

Ε ας πρόσεχαν, lootάρεις και φεύγεις. Αν σκέφτεσαι την κάθε σου επιλογή, έχει τόσο πολλές που στο τέλος θα τρελαθείς. Δεν υπάρχει τέλειο walkthrough σε παιχνίδι Bethesda και θα χάσεις αν έχει από δίπλα ένα guide σε κάθε βήμα.

Το είχα πάθει στο skyrim, όπου έπρεπε να επιλέξω να μπω σε μια ομάδα-αίρεση με κάτι κανίβαλους για να πάρα μια μαύρη πανοπλία που μου άρεσε πολύ οπτικά, σαν stats δε θυμάμαι αν σε ανέβαζε κλπ. Έχοντας κάνει save πριν την επιλογή πρέπει να επαιξα κανα τρίωρο να δω αν είχε νόημα η επιλογή μου. Τελικά κατέληξα να μην αποδεχθώ την προσκληση τους και αν θυμαμαι καλά πρέπει να δόθηκε και μάχη. Από τότε δεν έδινα σημασία στις επιλογές απλά συνέχιζα με αυτές.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Συνεχίζει το καραγκιοζιλίκι ο τύπος. Τώρα που υπάρχει εναλλακτική και ετοιμάζεται official support απ' την Bethesda με patch θα περίμενε κανείς ότι θα αφαιρέσει το DRM και θα το δώσει free, αλλά όχι, ας ξεφτιλιστούμε λίγο ακόμα..

Ανακοινώθηκε το official support*

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το τελευταίο update σαν να έφτιαξαν και την πρασινίλα λίγο; Με το launch version απ' τη θεία δεν μπορούσα να δω τίποτα.

Υ.Γ. Πάντως να πω την αμαρτία μου ενώ μου αρέσει γενικά και με τραβάει να κάτσω να παίξω με χαλάει λίγο αυτή η ασυνέχεια. Είναι σαν να βλέπω επεισόδια, χαχα. Πας κάπου, κάνεις ότι είναι να κάνεις, μετά εμφανίζεσαι σε ένα τελείως διαφορετικό setting, κτλ. Δεν έχει αυτή την συνέχεια των open world.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, just_a_dude said:

Πάντως τα lockpicks είναι πολύ σπαστικά. Πολύ δύσκολα τα έκαναν ή εγώ είμαι απλά άμπαλος; Υπάρχει κάποιο κόλπο;

πχ στα μαστερ πρεπει να μελετας και τα αλλα πιο μεσα υπάρχουν μοναδικα που δεν πρεπει να φας στα αποπανω αλλάζει το χρωμα παρε τα abilities δυστυχώς δεν γινεται χωρις unlock

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aleka13 είπε

Γι'αυτό το παίζουν ένα εκατομμύριο gamers ταυτόχρονα 😂

Μάλλον το έχεις μπερδέψει με καμιά interactive ταινία του εικοσαωρου 😜 Ακόμα και οι χειρότεροι τίτλοι της Bethesda έχουν πιστό κοινό για χρόνια.👏

ένα εκατομμύριο . 10 παιζανε το cyber pank. πουντοι ? Μαλλον το εχω μπερδεψει  με το παιχνιδι που ελεγε 3 χρονια η μπεθεστντα οτι θα βγαλει. " με το ανοιχτο διαστημα για εξερευνηση " και ειμαι κοινο της. πανω απο 1000 ωρες σε μονταρισμενο σκυριμ. και η μεγαλη διαφορα τουμε το   Σκυριμ ? Αυτο  εχει κοσμο να " μονταρεις " αυτο δεν  οχι. και οι  αποκομένες  φουσκες δεν ειναι κοσμος. 

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, seithan είπε

Εμ θέλετε να είστε κ πειρατές αλλά κ ταυτόχρονα κ καλά παιδιά. Αυτό μόνο ο Χαν Σολο το κατάφερε ως τώρα παρέα με Καρλισιαν 😂

Λαθρέμπορος ήταν, δεν κουρσάρευε κανέναν. :P

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Με το τελευταίο update σαν να έφτιαξαν και την πρασινίλα λίγο; Με το launch version απ' τη θεία δεν μπορούσα να δω τίποτα.

Υ.Γ. Πάντως να πω την αμαρτία μου ενώ μου αρέσει γενικά και με τραβάει να κάτσω να παίξω με χαλάει λίγο αυτή η ασυνέχεια. Είναι σαν να βλέπω επεισόδια, χαχα. Πας κάπου, κάνεις ότι είναι να κάνεις, μετά εμφανίζεσαι σε ένα τελείως διαφορετικό setting, κτλ. Δεν έχει αυτή την συνέχεια των open world.

ΑΥΤΟ !!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά καλύτερα να ήταν ένας ενιαίος κόσμος με διάφορα biomes που όμως να μπορούσες να πας απ' το ένα στο άλλο κανονικά, παρά διάφορα biomes διεσπαρμένα εδώ και εκεί που απλά τηλεμεταφέρεσαι. Ουσιαστικά το space exploration είναι illusion. Όταν φτάνεις στον πλανήτη και κάνεις διάφορα είναι ωραία απλά όταν πρέπει να φύγεις με τηλεμεταφορά σπάει κάπως το immersion.

Αυτό είναι το μόνο που στραβώνω λίγο. To perf με optimized settings και dlss βελτιώνεται αρκετά.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Βασικά καλύτερα να ήταν ένας ενιαίος κόσμος με διάφορα biomes που όμως να μπορούσες να πας απ' το ένα στο άλλο κανονικά, παρά διάφορα biomes διεσπαρμένα εδώ και εκεί που απλά τηλεμεταφέρεσαι. Ουσιαστικά το space exploration είναι illusion. Όταν φτάνεις στον πλανήτη και κάνεις διάφορα είναι ωραία απλά όταν πρέπει να φύγεις με τηλεμεταφορά σπάει κάπως το immersion.

Αυτό είναι το μόνο που στραβώνω λίγο. To perf με optimized settings και dlss βελτιώνεται αρκετά.

Ουσιαστικά το space exploration είναι παπατζιλικη ολκης .Α ( και ας το πουλανε ως  κατι τετοιο ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...