Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, seithan είπε

και εγώ έχω "ξύσει" ελάχιστα την επιφάνεια του παιχνιδιού και ακόμα ψάχνομαι πως γίνεται το ένα και το άλλο. Mιας και το ανάφερες με τις πανοπλίες, από ότι φαίνεται, πάντα το παιχνίδι σε απεικονίζει εντός της διαστημική στολής + κράνος, αντί για ρούχα όταν βρίσκεσαι σε γήϊνες συνθήκες. Η συντρόφισσα που με συνοδεύει πάντως μια χαρά φοράει τα ρούχα της (αχ και να τα έβγαζε τι θα γινόταν!!! 😛 )

Υπάρχει επιλογή στο μενού της στολής να μην είναι ορατή όταν υπάρχει γήινη ατμόσφαιρα. Μπες στο inventory, επέλεξε στολή και κράνος και πάτα Τ.

• Like 2
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω θα λεω τον πονο μου για αυτα που βιώνω μεσα στο παιχνίδι , ο καθένας με τον πονο του μια κατασταση

πήγα και βρηκα μια follower επειδη ειχε καλο sneak και laser με τρώνε τα λεφτα βλέπεις -να δω ποτε θα μαζεψω για πλοιο δεν κανω χρηση και τα loopholes= yt guides τεσπα-

στη συζήτηση δεν πρόσεξα μια αναφορά που έκανε οτι αν ειχε επιλογή δεν θα χρησιμοποιούσε βια και αλλα κουλά - εγω είμαι full asasin build- μπλέκω με κατι gungster σε μια αποθηκη αρχιζουν να πυροβολούν πρώτοι βγαζω οπλο βγάζει και η follower μετα απο λιγο εξαφανίστηκε καθαρίζω γυριζω πλοιο δεν μου μιλάει

τις εχω δώσει ολπα και στολή και τα θελω πίσω τσαμπα και τα 7000 που έδωσα ούτε ξερω ποτε θα καταφέρω να μπω στο μενου τις να παρω τα πραγματα να φάει ποδι 😂

τα γαμ..να τα λεφτά φευγουν σε αυτο το παιχνιδι , αυτο το πετυχαν

Δημοσ.

Προσωπικά άρχισε να με κουράζει λίγο το ψάξιμο για χρήσιμα αντικείμενα(meds, resources κτλ.). Περνάω 3 φορές από το ίδιο σημείο και όλο και κάτι βρίσκω που δεν το είδα αρχικά. Μέσα σε κιβώτια, κάτω από ράφια κλπ. Το scan δεν βοηθάει και πολύ.

Δημοσ.

Για ένα pocket  κλεψιμο, ενώ είχα πάρει ήδη αυτό που ήθελα , προκάλεσα τρελό Σαματα ,με έδιωξαν απο μια βασική συνομοσπονδία που υπάρχει , το πήρα προσωπικά , πήγα και πήρα εκδίκηση , και τώρα με κράζουν όλοι...μια χαρά το πάει το παιχνίδι πάντως...

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, enable_your_mind said:

Για ένα pocket  κλεψιμο, ενώ είχα πάρει ήδη αυτό που ήθελα , προκάλεσα τρελό Σαματα ,με έδιωξαν απο μια βασική συνομοσπονδία που υπάρχει , το πήρα προσωπικά , πήγα και πήρα εκδίκηση , και τώρα με κράζουν όλοι...μια χαρά το πάει το παιχνίδι πάντως...

το σκέφτομαι το ability μόνο και μονο αν μπορεις να παρεις legendary οπλα η keys να ανοίγουν μέρη μη προσβασιμα αλλα δεν ξερω αν αξίζει το παιχνιδι δινει  οσο το ψαχνεις  legendary rare κλπ

Δημοσ.
14 minutes ago, just_a_dude said:

Πάντως τα lockpicks είναι πολύ σπαστικά. Πολύ δύσκολα τα έκαναν ή εγώ είμαι απλά άμπαλος; Υπάρχει κάποιο κόλπο;

Δεν είναι δύσκολα, αν τα σχεδιάσεις από πριν.

Εγώ πρώτα lockάρω νοερά όλα τα layers, γιατί αν ξεκινήσεις να τα χρησιμοποιείς πολλές φορές συνειδητοποιείς πως τελικά κάποιο pick χρειαζόταν σε επόμενο layer και πέφτεις σε "τοίχο". Έτσι σπαταλάς πολλά digipicks άσκοπα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, just_a_dude said:

Πάντως τα lockpicks είναι πολύ σπαστικά. Πολύ δύσκολα τα έκαναν ή εγώ είμαι απλά άμπαλος; Υπάρχει κάποιο κόλπο;

Όπως κ είπε κ ο Charismo, νοερά έχεις βρει πιο κλειδί που πρώτα κ μετα τα χρησιμοποιείς. 

Δοκιμάζει κατα κύριο λόγο την μνημη σου αλλα μπορεις να χρησιμοποιείς στυλό κ να κρατάς σημειώσεις. 

Εναλλακτικά υπάρχει mod που απλοποιεί το minigame. 

Σαν γενικό κανόνα, μετρώ της εσοχές που έχει το καθε δαχτυλίδι. 

Εάν είναι 5, τότε ο συνδιασμος θα είναι ένα κλειδι 3 θέσεων κ ενα κλειδί 2 θεσεων. 

Η 2 + 2 + 1. Ή 4+1. Αναλόγως τι σου προσφέρει έκαστη φορά . 

Όταν βρεις τον συνδιασμό, τον απόμνημονεύεις νοερά ή κρατάς σημείωση ποια κλειδιά ειναι κ ελέγχεις το επόμενο δαχτυλίδι.

Λειτουργείς πάλι με την ίδια λογικη: σε περίπτωση όμως που τα εναπομείνοντα κλειδιά δεν επιλυουν το 2 δαχτυλίδι σημαίνει οτι η λύση του πρώτου θα πρέπει να μεταβληθεί με άλλα κλειδια γιατί αυτά που έχεις ηδη χρησιμοποιήσει αποτελούν μερος της λύσης του 2ου.

Για τους επόμενους δαχτυλίους εφαρμόζεις την ιδια ταχτική. 

Βοήθεια :  Τα κλειδιά που ταιριάζουν γενικά σε οποιδηπιτε θέση, αλλάζουν τους οποίους συμβατούς δαχτυλίους σε χρώμα μπλε.

Υπάρχει κουμπί βοηθείας που ενεργοποιείται εφόσον επιλύσεις μερικους δαχτυλίους. Εννιοτε βοηθάει. 

Ελπίζω να βοήθησα 😎

Επεξ/σία από seithan
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι ασχολήθηκα λίγο παραπάνω και δεν είναι τόσο δύσκολα τελικά, τώρα στην αρχή τουλάχιστον. Θέλει λίγο να το σκεφτείς από πριν πως θα βάλεις τα κλειδιά.

Πάντως όντως φαίνεται ότι το game είναι μεγάλο. Και δεν εννοώ μεγάλο χάρτη αλλά πολύ content και κυρίως θέλει σκέψη και οργάνωση για το πως θα κάνεις το καθετί. Όσο παίζω μετανιώνω για κάποιες επιλογές. Ίσως να το ξεκινήσω απ' την αρχή τώρα που δεν έχω προχωρήσει και πολύ για να κάνω κάποια πράγματα πιο σωστά.

Δημοσ.
29 minutes ago, just_a_dude said:

Ναι ασχολήθηκα λίγο παραπάνω και δεν είναι τόσο δύσκολα τελικά, τώρα στην αρχή τουλάχιστον. Θέλει λίγο να το σκεφτείς από πριν πως θα βάλεις τα κλειδιά.

Πάντως όντως φαίνεται ότι το game είναι μεγάλο. Και δεν εννοώ μεγάλο χάρτη αλλά πολύ content και κυρίως θέλει σκέψη και οργάνωση για το πως θα κάνεις το καθετί. Όσο παίζω μετανιώνω για κάποιες επιλογές. Ίσως να το ξεκινήσω απ' την αρχή τώρα που δεν έχω προχωρήσει και πολύ για να κάνω κάποια πράγματα πιο σωστά.

Νομίζω κακώς θα το αρχίσεις από την αρχή.

Τα παιχνίδια της Bethesda δεν θέλουν να τα λιβανίζεις πολύ, γιατί αλλιώς θα τρελαθείς. 

Κάνεις ντου σε αντίπαλο σκάφος, σου δίνει κάποιες επιλογές, καταλήγεις ανάλογα με τις απαντήσεις σου να τους καταμακελέψεις όλους και συνειδητοποιείς στη συνέχεια πως είχαν σχέση με άλλο quest. 

Ε ας πρόσεχαν, lootάρεις και φεύγεις. Αν σκέφτεσαι την κάθε σου επιλογή, έχει τόσο πολλές που στο τέλος θα τρελαθείς. Δεν υπάρχει τέλειο walkthrough σε παιχνίδι Bethesda και θα χάσεις αν έχει από δίπλα ένα guide σε κάθε βήμα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Charismo είπε

Νομίζω κακώς θα το αρχίσεις από την αρχή.

Τα παιχνίδια της Bethesda δεν θέλουν να τα λιβανίζεις πολύ, γιατί αλλιώς θα τρελαθείς. 

Κάνεις ντου σε αντίπαλο σκάφος, σου δίνει κάποιες επιλογές, καταλήγεις ανάλογα με τις απαντήσεις σου να τους καταμακελέψεις όλους και συνειδητοποιείς στη συνέχεια πως είχαν σχέση με άλλο quest. 

Ε ας πρόσεχαν, lootάρεις και φεύγεις. Αν σκέφτεσαι την κάθε σου επιλογή, έχει τόσο πολλές που στο τέλος θα τρελαθείς. Δεν υπάρχει τέλειο walkthrough σε παιχνίδι Bethesda και θα χάσεις αν έχει από δίπλα ένα guide σε κάθε βήμα.

Βασικά τώρα που το λες έχει μια λογική. Και είναι και σε φάση "τώρα έκανα ότι έκανα, live with it" χαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, just_a_dude said:

Βασικά τώρα που το λες έχει μια λογική. Και είναι και σε φάση "τώρα έκανα ότι έκανα, live with it" χαχαχα

Ετσι ακριβως και εγω με μια επιλογη μου , που ανεφερα πιο πανω , μαλλον εχω προκαλεσει κατι πολυ ασχημο σε ολο το γαλαξια , που δεν αρεσε σε κανεναν.. ΧΑχα με ολους που μιλαω παντα μου λενε γιατι το εκανα αυτο και ποσο πολυ χαλια επιλογη ηταν... Εντωμεταξυ το παιχνιδι μου εδεινε την ευκαιρια να το σωσω , αλλα εγω ουτε που ασχοληθηκα .. πηγα βουρ.. οποτε μια χαρα εχει συνεπειες σε οτι κανεις ,,, ειδικα αν δεν το πολυσκεφτεις

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...