Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

ρε παιδιά δε μπορείτε να καταλάβετε απλά πράγματα και κράζετε... δεν είναι κακά physics αυτά, απλά το νερό έχει πολύ αλάτι σε αυτό τον πλανήτη και ο χαρακτήρας δε βουλιάζει ούτε με βουτιά απ τη στρατόσφαιρα :P  

που να μπορέσει να κάνει τους υπολογισμούς η 4090 γι αυτό δε πιάνει 60 fps

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να μην απορούμε μετά γιατί γράφονται σχόλια όπως αυτό και γιατί και το εδώ θέμα κατάντησε το παιχνίδι σε Performance field.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που είναι το κακό να γράφονται σχόλια ΚΑΙ για το performance, ΚΑΙ για τα visuals ΚΑΙ για το gameplay; Έχει απαγορεύσει κανείς να γράφουμε για το story και το gameplay; Όποιος θέλει ας γράψει, ελεύθερος είναι. Εγώ πάντως για το gameplay έγραψα λίγο πριν καμιά βδομάδα που το δοκίμασα λίγο. Προφανώς όταν ένα game έχει θέματα (είτε gameplay, visuals, bugs, perf, physics, οτιδήποτε) λογικό και επόμενο είναι να υπάρχουν αρκετά μηνύματα και για αυτά. Εκτός αν το thread είναι αποκλειστικά για το story και το gameplay, οπότε πάσο.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, xartemporas είπε

IMG_20230916_194215.jpg

Που είναι το παράξενο; Δεν του άφησαν τίποτα οι λύκοι. Πόσες φορές έχουμε διαβάσει παρόμοια περιστατικά και με οικόσιτα σκυλιά ακόμα;

Δημοσ.

Προφανώς και ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει ότι θέλει, δεν είπε κανεις το αντίθετο.

Το όλο point του παραπάνω σχολιου, είναι ότι όταν ορισμένοι έρχονται σε θέματα και τα σπαμάρουν με πάρα πολλά σχολια περι απόδοσης/γραφικών, χαλάνε το θέμα για τους υπόλοιπους που τους ενδιαφέρει περισσότερο το ίδιο το παιχνίδι και θέλουν να γράψουν για αυτό.

Να υπενθυμίσω και στο θέμα του Red Dead Redemption 2, που είχαμε ανάλογα σκηνικά, τι σημείωση μπήκε πάνω στο θέμα του, μετά τα πολλά παράπονα του κόσμου.

Από εκεί και πέρα, ότι καταλαβαίνει ο καθένας.

image.png.bfd85e104506d97aed93b448a24e5b85.png

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι spaming απ΄ τη στιγμή που είναι σχετικό με το game, ούτε φταίνε οι ίδιοι οι χρήστες. Στα games που τρέχουν μια χαρά μιλάμε μόνο για το gameplay.

Γιατί και το να απαγορεύονται τα μηνύματα για το performance είναι λάθος αφού αποκρύβουμε κάτι που πιθανόν να αποθαρρύνει κάποιον να αγοράσει το game τη δεδομένη στιγμή.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Μου αρέσει που έχουμε Cyberpunk στο thumbnail που όταν είχε βγει, απλά δεν είχε physics το νερό.

Και που το κραζαμε οσο δεν παει να θυμησω.. τλπ σε κουβεντα να βρισκομαστε ..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Άργησε, αλλά έφτιαξε πάντως. Έχω ελπίδες και για το Starfield, αλλιώς... ό,τι βγάλουν οι modders.

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχω σιχαθεί αυτά τα temples. 😂

Κανένα πιο πρωτότυπο puzzle δεν βρήκαν? «Κολυμπάς» στον αέρα ξανά και ξανά, Ολυμπιονίκες θα γίνουμε.

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, dazed&confused said:

Συμφωνώ. Μέχρι τώρα έχω ξεχωρίσει το στορυ του ecs constant και θέλω να δω τι θα γίνει στη συνέχεια. Μετά το questline με τα terrormorphs φαίνεται υποσχόμενο. 

Επίσης τι παίζει με το armor; Ακόμα και όταν έχω "κανονικά" ρούχα είναι σαν να φοράω το spacesuit; Και ξέρετε που μπορώ να βρω ένα καλό γιατί του mantis είναι κακάσχημο. 

και εγώ έχω "ξύσει" ελάχιστα την επιφάνεια του παιχνιδιού και ακόμα ψάχνομαι πως γίνεται το ένα και το άλλο. Mιας και το ανάφερες με τις πανοπλίες, από ότι φαίνεται, πάντα το παιχνίδι σε απεικονίζει εντός της διαστημική στολής + κράνος, αντί για ρούχα όταν βρίσκεσαι σε γήϊνες συνθήκες. Η συντρόφισσα που με συνοδεύει πάντως μια χαρά φοράει τα ρούχα της (αχ και να τα έβγαζε τι θα γινόταν!!! 😛 )

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Και με τα δίκια μας! Ένα χάλι ήταν!

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, CapFlint είπε

Όσο γίνεται εγκατάσταση το game να ρωτήσω: Τι προσφέρει καλύτερη εμπειρία, xbox controller ή keyboard/mouse;

Εγώ παίζω με kbrd/mouse αλλά μια χαρά νομίζω θα παίζει και με controller

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...