xtrmsnpr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Bethesda, Bethesda never changes @JPaxilleas είπαμε, AMD ή φωτιά και τσεκούρι 😝. @greekfragma πολύ οκ είναι το παιχνίδι για ότι μας δίνει. 76% έχει στο steam κιόλας. Όλα ποπα! Μας αρέσει. Δε ξέρω τί περιμένατε από ένα Bethesda game. Μη σου πω έτσι θα είναι και το νέο TES άμα βγει ποτέ. Θα βγουν και modding tools μες το νέο χρόνο, χαμός θα γίνει! Μέχρι τα γεράματα θα παίζουμε sf. Εκτός και είστε ήδη γέροι, οπότε δε σας πιάνει η φράση αυτή. Στο αντίστοιχο launch του cb77, το παιχνίδι όχι απλώς δε βλεπόταν. Δε μπορούσες να το παίξεις κιόλας, καλά εκεί στις κονσόλες τραβούσαν τα μαλλιά τους. Ήταν το πιο γελοίο πράγμα που πληρώσαμε ποτέ και μας έδωσαν. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 1 1 1
Mythoplasths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, greekfragma είπε Αυτό που κατάλαβα ακόμα μια φορά είναι ότι όλο υποσχέσεις είναι και κάνε preorder και κάθε φορά τα ίδια. Όταν θα σταματήσουμε να πέφτουμε θύματα του hype και θα κόψουμε τα preorder υπάρχει ελπίδα να δούμε game της προκοπής. Μέχρι τότε τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Εγώ μετά τη πατάτα του Cyberpunk είπα τέλος. Δε πα να φτιάξει ο Θεός ο ίδιος game να σου λέει preorder με 10€. Ένα μήνα μετά τουλάχιστον μετά από mods patches και ανάλογα και τα reviews. NA ΑΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!! μονο ετσι θα αρχισουν να σεβονται .. αλαλ οχι.. απο την μια θα γκρινιζουν 0ολλοι για τις πατατες και τις κουφιες υποσχεσεις , και μετα θα δικαιολογουν τις εταιριες.. λλα απο τοτε που χαθηκαν τα ντεμο την ψυλλιάζομαι , δεν λεω οτι ειναι το σωστο , αλλα εγω απο εδω και περα μονο τορρεντ και αν καποιο αξιζει καλος το πληρωνω.. αλαλ τελος οι παπατζες 2
greekfragma Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, xtrmsnpr said: Bethesda, Bethesda never changes @JPaxilleas είπαμε, AMD ή φωτιά και τσεκούρι 😝. @greekfragma πολύ οκ είναι το παιχνίδι για ότι μας δίνει. 76% έχει στο steam κιόλας. Όλα ποπα! Μας αρέσει. Δε ξέρω τί περιμένατε από ένα Bethesda game. Μη σου πω έτσι θα είναι και το νέο TES άμα βγει ποτέ. Θα βγουν και modding tools μες το νέο χρόνο, χαμός θα γίνει! Μέχρι τα γεράματα θα παίζουμε sf. Εκτός και είστε ήδη γέροι, οπότε δε σας πιάνει η φράση αυτή. Στο αντίστοιχο launch του cb77, το παιχνίδι όχι απλώς δε βλεπόταν. Δε μπορούσες να το παίξεις κιόλας, καλά εκεί στις κονσόλες τραβούσαν τα μαλλιά τους. Ήταν το πιο γελοίο πράγμα που πληρώσαμε ποτέ και μας έδωσαν. Δε με ενδιαφέρει αν λέγεται Bethesda ή CDPR ή Blizzard. Θέλω ΣΩΣΤΑ games που να μην παίζουν με τη νοημοσύνη μου οτι είμαστε σούπερ ντούπερ στούντιο και το φτιάχνουμε 10χρόνια και έχουμε ρίξει άπειρες ώρες και φέραμε πρωτοποριακές ιδέες και και και και...... και στο τέλος περιμένουμε με το σταυρό στο χέρι την κοινότητα του Nexus mod να τους δείξουν πως γίνεται δουλίτσα μέσα σε 1 εβδομάδα στον ελεύθερο χρόνο μερικών πορωμένων που απλά τους βάζουν τα γυαλιά για το πως δουλεύει το game developing. Μας έχουν για τόσο πρόβατα; Να μου απαντήσω. ΝΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ. έχουμε ρίξει τον πήχη χαμηλά; ΝΑΙ τον έχουμε ΡΙΞΕΙ. αγοράζουμε preorder digital2023 σε τιμές SuperDeluxe της προηγούμενης δεκαετίες και θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι και από πάνω γιατί πήραμε ένα skin και ένα αναμνηστικό στικεράκι να το κάνω e-trade για να κερδίσω το τίποτα εκτός από ένα σπέσιαλ εικονίδιο να πουλάω μούρη στο friend list. Just now, Mythoplasths said: NA ΑΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!! μονο ετσι θα αρχισουν να σεβονται .. αλαλ οχι.. απο την μια θα γκρινιζουν 0ολλοι για τις πατατες και τις κουφιες υποσχεσεις , και μετα θα δικαιολογουν τις εταιριες.. λλα απο τοτε που χαθηκαν τα ντεμο την ψυλλιάζομαι , δεν λεω οτι ειναι το σωστο , αλλα εγω απο εδω και περα μονο τορρεντ και αν καποιο αξιζει καλος το πληρωνω.. αλαλ τελος οι παπατζες μόνο όταν τους πονέσει στη τσέπη θα υπάρξει αλλαγή στρατηγικής. μέχρι τότε τους δίνουμε άτοκο δάνειο με άμεση εκταμίευση και περίοδο αποπληρωμής επ'αόριστον και ανάλογα τις ορέξεις τους, να φιλοτιμηθούν να βελτιώσουν βασικά στοιχεία που δε θα έπρεπε να βλέπουν το φως πέρα από Alpha version, όχι να φτάνουν και release και να σου λένε it is what it is. take it or leave it. να πάω και γω αύριο σε μια τράπεζα να πάρω 200Κ μετρητό κασέρι να αγοράσω ακίνητο. Άτοκα και αποπληρωμή όποτε έχω όρεξη. Και άμα είναι και ευγενικοί στο τηλέφωνο οτι έχουμε το δανειάκι σε εκκρεμότητα (εκτός ωρών κοινής ησυχίας) να τους πω εντάξει παιδιά το έχω το νου μου....μέχρι να πάρω σύνταξη θα βάζω κάνα 50ευρω το μήνα όποτε δε μου έρχεται ακριβό το ρεύμα. πεθαίνει το gaming και συνεχίζουμε να βελάζουμε. ε δε πειράζει. θα ξανακάνω install το mame emulator που δίνει τεράστια χαρά και δε κοστίζει τίποτα πλέον. (πω τρελό rant) 10
dazed&confused Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Εκνευριστικό bug στο quest του Sam. Spoiler Προς το τέλος πρέπει να επιβιβαστείς σε ένα διαστημόπλοιο και να πάρεις ένα έγγραφο. Αν σκοτώσεις τον πλοίαρχο τότε ο Σαμ σε μισεί. Αν ανατινάξεις το πλοίο και το μαζέψεις απο τα συντρίμμια, τότε σε μισεί όλο το κρου σου. Επιπλέον έχεις και 15Κ bounty. Μπορείς να τρέξεις και να το πάρεις ενώ σε πυροβολούν, αλλά μετά το εμφανίζεται τυχαία μετα απο grav και είναι hostile, αλλά πάλι δεν μπορείς να το ανατινάξεις... 😡🤬 Μάλλον θα μείνει για αργότερα, θα περιμένω να δώ αν έφτιαξε σε κανα πατς.
enable_your_mind Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Ανεβηκε και αλλο στην εκτιμηση μου το παιχνιδι μετα τις deathoblakes ( οπως ειχε και το cyberpunk ) που ακουσα πηγαινωντας σε συγκεκριμενο μερος.. Ειμαι στις κοντα 60 ωρες και το παιχνιδι το ευχαριστιεμαι πολυ παραπανω απο τις πρωτες 20 πχ
Zus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει κανείς άλλος τρελό microstutter στις εξωτερικές περιοχές της New Atlantis;
JPaxilleas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Το τερμάτισαν στην ανάλυση σήμερα στο https://www.hardwaretimes.com/. Για όσους ψάχνουν τις λεπτομέρειες, το σχετικό άρθρο εδώ: AMD Radeon RX 7900 XTX is Faster than the RTX 4090 in Starfield.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, greekfragma είπε <...> Οκ! Καλή συνέχεια. 1
NickTG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, greekfragma said: πεθαίνει το gaming Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να έχεις κουραστεί/βαρεθεί/αλλάξει ενδιαφέροντα. 3 2
Arkin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, greekfragma είπε Δε με ενδιαφέρει αν λέγεται Bethesda ή CDPR ή Blizzard. Θέλω ΣΩΣΤΑ games που να μην παίζουν με τη νοημοσύνη μου οτι είμαστε σούπερ ντούπερ στούντιο και το φτιάχνουμε 10χρόνια και έχουμε ρίξει άπειρες ώρες και φέραμε πρωτοποριακές ιδέες και και και και...... και στο τέλος περιμένουμε με το σταυρό στο χέρι την κοινότητα του Nexus mod να τους δείξουν πως γίνεται δουλίτσα μέσα σε 1 εβδομάδα στον ελεύθερο χρόνο μερικών πορωμένων που απλά τους βάζουν τα γυαλιά για το πως δουλεύει το game developing. Μας έχουν για τόσο πρόβατα; Να μου απαντήσω. ΝΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ. έχουμε ρίξει τον πήχη χαμηλά; ΝΑΙ τον έχουμε ΡΙΞΕΙ. αγοράζουμε preorder digital2023 σε τιμές SuperDeluxe της προηγούμενης δεκαετίες και θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι και από πάνω γιατί πήραμε ένα skin και ένα αναμνηστικό στικεράκι να το κάνω e-trade για να κερδίσω το τίποτα εκτός από ένα σπέσιαλ εικονίδιο να πουλάω μούρη στο friend list. μόνο όταν τους πονέσει στη τσέπη θα υπάρξει αλλαγή στρατηγικής. μέχρι τότε τους δίνουμε άτοκο δάνειο με άμεση εκταμίευση και περίοδο αποπληρωμής επ'αόριστον και ανάλογα τις ορέξεις τους, να φιλοτιμηθούν να βελτιώσουν βασικά στοιχεία που δε θα έπρεπε να βλέπουν το φως πέρα από Alpha version, όχι να φτάνουν και release και να σου λένε it is what it is. take it or leave it. να πάω και γω αύριο σε μια τράπεζα να πάρω 200Κ μετρητό κασέρι να αγοράσω ακίνητο. Άτοκα και αποπληρωμή όποτε έχω όρεξη. Και άμα είναι και ευγενικοί στο τηλέφωνο οτι έχουμε το δανειάκι σε εκκρεμότητα (εκτός ωρών κοινής ησυχίας) να τους πω εντάξει παιδιά το έχω το νου μου....μέχρι να πάρω σύνταξη θα βάζω κάνα 50ευρω το μήνα όποτε δε μου έρχεται ακριβό το ρεύμα. πεθαίνει το gaming και συνεχίζουμε να βελάζουμε. ε δε πειράζει. θα ξανακάνω install το mame emulator που δίνει τεράστια χαρά και δε κοστίζει τίποτα πλέον. (πω τρελό rant) Το έχω γράψει άπειρες φορές. Πότε pre-order. Μόνο ταλαιπωρία θα φέρει με τα bugs τα optimization θέματα πέρα ότι πληρώνεις και full price ενώ σε 1 μήνα θα είναι στο 70% της τιμής το λιγότερο. Δεν καταλαβαίνω μερικές φορές τα ίδια λέμε όλοι και μόλις βγει ένα νέο παιχνίδι τρέχουμε όσο χάλια και αν είναι. 2 1
seithan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 8 hours ago, Zus said: Έχει κανείς άλλος τρελό microstutter στις εξωτερικές περιοχές της New Atlantis; έχεις δοκιμάσει να θέσεις από NVCP : framecap 58, vsync on, reflex on (ultra) ;
just_a_dude Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι πεθαίνει το pc gaming βρε παιδιά; Επειδή ένα game βγήκε με σάπια npcs και κακό perf στις NVIDIA; Μην τρελαθούμε τώρα. Μια χαρά είναι το Starfield συνολικά, απλά στον τεχνικό τομέα είναι λίγο κακό. Ε οκ. Υ.Γ. Βασικά πολύ κακό στον τεχνικό τομέα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πεθαίνει το pc gaming. Ούτε τα pre-orders σημαίνουν κάτι. Απλά δεν κάνεις ΠΟΤΕ pre-order. Απλό. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude 5
seithan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Θα ήταν Θεού έργο αντί να αναλωνόμαστε με τα ίδια και τα ίδια χαζοβιντεάκια και τα ίδια κ τα ίδια παράπονα (εντάξει εγώ το εμπέδωσα παπαγαλία), να παραθέτουμε εμπειρίες από το παιχνίδι και καμιά οδηγία για το πως κάνουμε αυτό ή το άλλο, ε; 3
dazed&confused Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, seithan είπε Θα ήταν Θεού έργο αντί να αναλωνόμαστε με τα ίδια και τα ίδια χαζοβιντεάκια και τα ίδια κ τα ίδια παράπονα (εντάξει εγώ το εμπέδωσα παπαγαλία), να παραθέτουμε εμπειρίες από το παιχνίδι και καμιά οδηγία για το πως κάνουμε αυτό ή το άλλο, ε; Συμφωνώ. Μέχρι τώρα έχω ξεχωρίσει το στορυ του ecs constant και θέλω να δω τι θα γίνει στη συνέχεια. Μετά το questline με τα terrormorphs φαίνεται υποσχόμενο. Επίσης τι παίζει με το armor; Ακόμα και όταν έχω "κανονικά" ρούχα είναι σαν να φοράω το spacesuit; Και ξέρετε που μπορώ να βρω ένα καλό γιατί του mantis είναι κακάσχημο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα