Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, Charismo said:

Δεν νομίζω ότι παίζει restart σε quest. Χρειάζεσαι προηγούμενο save. Ποιο quest είναι buggy? 

Echoes Of The Past. 

Στο 26:03 που σκοτωνετε το boss ανοιγει η πορτα απο το διαστημοπλοιο. εγω το σκοτωσα λουταρα το boss ανανεωθηκε το quest αλλα τζιφος.

Ειμαι στο διαστημοπλοιο και η πορτα δεν εχει ανοιξει ωστε να συνεχισω..

6 minutes ago, Mythoplasths said:

εχει ακριβως  την ιδια  μηχανη -  εντολες με το μπαρμπα skyrim.... δοκιμασε  τα κλασικα για τα κουεστ μπας και καταφερεις και πας στο επομενο σταδιο .. δεν μπορω να σκευτω κατι αλλο αμεσα , εγω το  " σχολασα "  εξαλου 

ok

Επεξ/σία από dream21
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση που το παιχνίδι δεν έχει land vehicles. 

Foul για μένα. Μερικοί πλανήτες είναι αρκετά μεγάλοι και να περπατάς για μερικά λεπτά καταντάει κουραστικό. 

Δεν χρειαζόταν καν κανένα πολύπλοκο όχημα, ας ήταν γουρούνες ή μηχανές.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, Charismo said:

Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση που το παιχνίδι δεν έχει land vehicles. 

Foul για μένα. Μερικοί πλανήτες είναι αρκετά μεγάλοι και να περπατάς για μερικά λεπτά καταντάει κουραστικό. 

Δεν χρειαζόταν καν κανένα πολύπλοκο όχημα, ας ήταν γουρούνες ή μηχανές.

Δεν θα τα σήκωνε η μηχανή, θα κόλλαγε πιθανόν.?

Επεξ/σία από spanian
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Unfortunately for Nvidia users this means that performance will remain as it is regardless of game patches and drivers.

Γι'αυτό δεν είναι καλό παιχνίδι 🤡.

Αλλά εγώ φρόντισα και ξεφορτώθηκα την 3080, πήγα στην αγκαλιά της Σου και την 7900xtx και ζω ανέμελα 😝.

• Like 1
Δημοσ.

σε εναν πλανητη κανω attack σε spacer πλοιο με board στο εδαφος το καταλαμβανω κανω register το πλοιο το κανω home μεταφερω το npc 

ΑΛΛΑ δεν μπορω να πουλησω το παλιο μου παω στον tech επιλεγω το ship μου βγαζει cannot sell at this time ξερει κανεις τιποτα περει αυτου 

• Moderators
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Aris_ είπε

σε εναν πλανητη κανω attack σε spacer πλοιο με board στο εδαφος το καταλαμβανω κανω register το πλοιο το κανω home μεταφερω το npc 

ΑΛΛΑ δεν μπορω να πουλησω το παλιο μου παω στον tech επιλεγω το ship μου βγαζει cannot sell at this time ξερει κανεις τιποτα περει αυτου 

Δεν μπορείς να πουλήσεις το home ship, άλλαξε το νέο σε home ship και πούλα το παλιό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

Δεν μπορείς να πουλήσεις το home ship, άλλαξε το νέο σε home ship και πούλα το παλιό.

το γραφω επανω κανω το νεο home αλλα το παλιο βγαζει unable to sell αν ηταν home αυτο που πουλουσα θα εβγαζε οτι δεν μπορω λογο home αυτο βγαζει unable now to sell ????

γενικα εχει θεματακια μου εχασε ολο το inventory του πλοιου οταν αλλαξα ονομα στο καινουργιο και πηγα πισω σε save μετεφερα ολα τα πραγματα απο το παλιο και ετσι απεφυγα το bug στο reditt εχει μιση σελιδα τι να κανεις 🤪

δεν προσεχουν καθολου αυτες τις λεπτομέρειες και μερικοι απωθούνται

το βρηκα σε φορα 😂

As others have mentioned, you can't sell the Frontier.

λογικο γιατι δεν στο χαρησε αλλα απο την αλλη εδωσα 10000 registration και 25000 upd στο Frontier γιατι για να βαλεις μια αποθηκη ακομα εχει πολλα prerequisites

Επεξ/σία από Aris_
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα εχασε ολο το inventory και δε φορτωνει το save δεν ειναι ψιλο- bug ...Καταλαβαινεις τωρα οταν ελεγαν στις κριτικες οτι ειναι "Bethesda game " :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...