Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, optimus prime είπε

Τώρα εάν εσύ δεν εχεις σκοπο να ασχοληθείς με αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού τότε ποιος ο λόγος να μαζεύεις εξ αρχης?

Tί είδους ερώτηση είναι αυτή?

Κουτί με καλώδια που ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον χρειαστείς, εσύ δεν έχεις σπίτι σου?

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Πέτρος said:

Tί είδους ερώτηση είναι αυτή?

Κουτί με καλώδια που ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον χρειαστείς, εσύ δεν έχεις σπίτι σου?

Υπαρχουν πολλοι που δεν ασχολουνται με base building.

Εαν εσυ και εγω το βρισκουμε ενδιαφερον δεν σημαινει οτι ειναι και για ολους τους αλλους...

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, TitanX είπε

Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει η βρει. Πως μεταφέρω από το inventory μου στου διαστημοπλοίου;

πρέπει να βρίσκεσαι ή μέσα στο σκάφος (μέσα μπορείς και να βρεις τον πίνακα με το cargo) ή κοντά του, έχει μια ακτίνα που πρέπει να βρίσκεσαι κοντά του.
Πατάς tab ανοίγεις το μενου του σκάφους κάτω αριστερά, και επιλέγεις cargo hold

https://www.videogamer.com/guides/starfield-store-items-ship/ 

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι είμαι παραδοσιακός. Έχει μέσα στα πλοία συνήθως δίπλα από το πιλοτήριο μια οθόνη από την οποία ελέγχεις και κάνεις transfer από το inventory σου στου πλοίου και το αντίστροφο.

Spoiler

Βέβαια δεν ήξερα ότι γίνεται απευθείας μέσα από το menu. 😛 Το UI γενικά και τα menu του δεν μπορώ να τα συνηθίσω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο χάρτης του game είναι τόσο μεγάλος σε σύγκριση με τα AC για παράδειγμα ή GTA ή γενικά άλλα games με μεγάλους χάρτες που δεν μπορούσαν να το κάνουν λίγο πιο seamless;

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
26 minutes ago, TitanX said:

Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει η βρει. Πως μεταφέρω από το inventory μου στου διαστημοπλοίου;

Πρεπει να βρισκεσαι μεσα στο διαστημοπλοιο για να το κανεις αυτο..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα -transfer- link με το Lodge εκκρεμεί (σε mod?) για να τελειώνουμε με το θέμα του χώρου.

Για transfer με το ship και κοντά να είσαι γίνεται.

Επεξ/σία από spanian
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ο χάρτης του game είναι τόσο μεγάλος σε σύγκριση με τα AC για παράδειγμα ή GTA ή γενικά άλλα games με μεγάλους χάρτες που δεν μπορούσαν να το κάνουν λίγο πιο seamless;

πας παντου με τελεπορτ δεν εχει καν ουσια ποσο μεγαλος ειναι 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

πας παντου με τελεπορτ δεν εχει καν ουσια ποσο μεγαλος ειναι 

ε αυτό λέω, είναι τόσο μεγάλος σε σχέση με άλλα games που χρειάζεται loading και teleport παντου;

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

ε αυτό λέω, είναι τόσο μεγάλος σε σχέση με άλλα games που χρειάζεται loading και teleport παντου;

οχι, απλα το κανανε... τι το θες μωρε και εσυ το διαστημα σε διατημικο παιχνιδι... ωρε ανθρωπε  ζητας και εσυ τωρα πραγματα.... ( αμα ξανα πληρωσω εγω παιχνιδι θια ειμαι μεγαλος μαλακ@ς) πειρατια και στα @@ μου. με τους απατεωνες  

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, optimus prime είπε

Υπαρχουν πολλοι που δεν ασχολουνται με base building.

Εαν εσυ και εγω το βρισκουμε ενδιαφερον δεν σημαινει οτι ειναι και για ολους τους αλλους...

Συμφωνώ με αυτό που γράφεις, απλά ήταν εντελώς χιουμοριστικό το point μου.

Δημοσ.

Οταν ολα τα save ειναι απο το ιδιο quest πως μπορω να γυρισω πισω στην αρχη του quest η δεν παιζει αυτο; διοτι διαβαζω οτι ειναι buggy το quest που ειμαι και ειλικρινα δεν το αντεχω απο lvl 18 να ξανα ξεκινησω απο την αρχη...

Δημοσ.
33 minutes ago, dream21 said:

Οταν ολα τα save ειναι απο το ιδιο quest πως μπορω να γυρισω πισω στην αρχη του quest η δεν παιζει αυτο; διοτι διαβαζω οτι ειναι buggy το quest που ειμαι και ειλικρινα δεν το αντεχω απο lvl 18 να ξανα ξεκινησω απο την αρχη...

Δεν νομίζω ότι παίζει restart σε quest. Χρειάζεσαι προηγούμενο save. Ποιο quest είναι buggy? 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dream21 είπε

εχει ακριβως  την ιδια  μηχανη -  εντολες με το μπαρμπα skyrim.... δοκιμασε  τα κλασικα για τα κουεστ μπας και καταφερεις και πας στο επομενο σταδιο .. δεν μπορω να σκευτω κατι αλλο αμεσα , εγω το  " σχολασα "  εξαλου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...