Choronzoon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, TitanX είπε Γιατί τόση φασαρία για τα teleport? Δεν το καταλαβαίνω. Το παιχνίδι είναι RPG δεν είναι space emulator. Έχω πάνω από 1000 ώρες στο elite, καμία σχέση όμως το ένα με το άλλο. Προφανώς και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πιάσει το immersion του elite. Από την άλλη το elite πήγε να βάλει κάτι ψιλό rpg και 1st shooting στοιχεία και το έκραξαν και οι πέτρες. και εγώ μαζί. Στο fallout η Skyrim το πηγαίνατε ποδαράτο ; Όλο teleport έκανα και εκεί. σιγά μη καθόμουν να πατάω το w μισή ώρα για να παραδώσω ένα quest. Δεν έχει νόημα να ταξιδεύεις real time. Μόνο για τα main mission θα θέλαμε κάμποσα χρόνια να το τελειώσουμε. Το Skyrim το πήγα όλο ποδαρατο εννοείται . Το θέμα είναι ότι φυσικά δεν χρειάζονταν να το κάνω αλλά το παιχνίδι ως open world μου δίνει την επιλογή να το κάνω .Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα με το παιχνίδι είναι οι υπερβολικές προσδοκίες που δημιούργησε αρχικά ο Τοντ και αργότερα η ms , (τα παράπονα πχ για το fast travel αυτό αφορούν ) ,όπως και τα εμμέσως στημένα αρχικά ριβιου για να γίνει manipulation στο metacritic και στα sales . Το παιχνίδι γενικά έχει αρχίσει και δέχεται πολύ flak από παντού , προσφατα διάβασα ριβιου στο Forbes και στο metro UK και η επίθεση ήταν unprecedented για τετοια μέσα . Είναι λογικό να υπάρχει οργή όταν αντιμετωπίζεις τον καταναλωτή σαν βλάκα ,διότι το starfield αυτό ακριβώς είναι ,μια πίτσα του 8 ευρου με golden flakes on top που στη πουλάνε για 70 ευρώ. Δεν πρωτοτυπεί πουθενά , είναι τεχνολογικά και από πλευράς gameplay οπισθοδρομικό , πιθικιζει ξεδιάντροπα τίτλους όπως το mass effect ,έχει μια αρχαία μηχανή γραφικών με άθλια αποτελέσματα ειδικά στα character models που για κάποιο λόγο ενώ είναι το ίδιο αστεία και απόκοσμα με το mass effect Andromeda( γουρλωμα ματιών /εξοφθαλμο πχ) δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στους ''reviewers '' , είναι γεμάτο glitches που προκαλούν τουλάχιστον γέλιο ( δε μιλάμε σαν το duplication glitch του totk ) , έχει άθλια ai εχθρών και companion ( πολλά τα βίντεο με τους npc companions που κάνουν ξαφνικά sprint και μετά μπαίνουν στο ρελαντι και κοιτάνε σαν χάνοι ) και φυσικά όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε παιχνίδι της Bethesda οι '' αποφάσεις '' σου σε σχέση με τα διάφορα factions quest δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα και σημασία και το main είναι κλασσικά βαρετό και απλά για να υπάρχει . Δε πρόκειται καν να μπω στο woke κομμάτι του παιχνιδιού με ( γυναίκα κλώνος άντρα , γυναίκες παντού σε αστείο βαθμό ,άντρες μόνο κακοί /βλάκες κλπ ) που στη τελική είναι κάτι δεδομένο πλέον και έχουμε λίγο πολύ όλοι αναισθησία . Η Bethesda ήταν μια εταιρία χρεοκοπημένη δημιουργικα από την εποχή του fallout 4 και απλά επιβίωσε επειδή είχε την τύχη να εξαγοραστει από την MS. Το παιχνίδι αυτό απλά το αποδεικνύει .Καλό μόνο για το pass , για το τσαμπα. 3 2 1
Mythoplasths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Choronzoon είπε Το Skyrim το πήγα όλο ποδαρατο εννοείται . Το θέμα είναι ότι φυσικά δεν χρειάζονταν να το κάνω αλλά το παιχνίδι ως open world μου δίνει την επιλογή να το κάνω .Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα με το παιχνίδι είναι οι υπερβολικές προσδοκίες που δημιούργησε αρχικά ο Τοντ και αργότερα η ms , (τα παράπονα πχ για το fast travel αυτό αφορούν ) ,όπως και τα εμμέσως στημένα αρχικά ριβιου για να γίνει manipulation στο metacritic και στα sales . Το παιχνίδι γενικά έχει αρχίσει και δέχεται πολύ flak από παντού , προσφατα διάβασα ριβιου στο Forbes και στο metro UK και η επίθεση ήταν unprecedented για τετοια μέσα . Είναι λογικό να υπάρχει οργή όταν αντιμετωπίζεις τον καταναλωτή σαν βλάκα ,διότι το starfield αυτό ακριβώς είναι ,μια πίτσα του 8 ευρου με golden flakes on top που στη πουλάνε για 70 ευρώ. Δεν πρωτοτυπεί πουθενά , είναι τεχνολογικά και από πλευράς gameplay οπισθοδρομικό , πιθικιζει ξεδιάντροπα τίτλους όπως το mass effect ,έχει μια αρχαία μηχανή γραφικών με άθλια αποτελέσματα ειδικά στα character models που για κάποιο λόγο ενώ είναι το ίδιο αστεία και απόκοσμα με το mass effect Andromeda( γουρλωμα ματιών /εξοφθαλμο πχ) δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στους ''reviewers '' , είναι γεμάτο glitches που προκαλούν τουλάχιστον γέλιο ( δε μιλάμε σαν το duplication glitch του totk ) , έχει άθλια ai εχθρών και companion ( πολλά τα βίντεο με τους npc companions που κάνουν ξαφνικά sprint και μετά μπαίνουν στο ρελαντι και κοιτάνε σαν χάνοι ) και φυσικά όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε παιχνίδι της Bethesda οι '' αποφάσεις '' σου σε σχέση με τα διάφορα factions quest δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα και σημασία και το main είναι κλασσικά βαρετό και απλά για να υπάρχει . Δε πρόκειται καν να μπω στο woke κομμάτι του παιχνιδιού με ( γυναίκα κλώνος άντρα , γυναίκες παντού σε αστείο βαθμό ,άντρες μόνο κακοί /βλάκες κλπ ) που στη τελική είναι κάτι δεδομένο πλέον και έχουμε λίγο πολύ όλοι αναισθησία . Η Bethesda ήταν μια εταιρία χρεοκοπημένη δημιουργικα από την εποχή του fallout 4 και απλά επιβίωσε επειδή είχε την τύχη να εξαγοραστει από την MS. Το παιχνίδι αυτό απλά το αποδεικνύει .Καλό μόνο για το pass , για το τσαμπα. τωρα και εσυ... τι απαντας αφου τα φπς μετρανε... ας παιξουμε πακ μαν στα 5000 φπς... παιχνιδαρα θα γινει 1
TitanX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Επανελάμβανω αν θέλει κάποιος να περπατάει ας πάει σε ένα πλανητη να το ψάξει με τα πόδια. Τελέπορτ σε άλλο πλανήτη και πάλι ποδαρόδρομο. Τώρα αν κάποιοι περίμεναν κάθε πλανήτης μα είναι κατοικημένος τότε τι να πω, ας μη το παίξουν.
Mythoplasths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, TitanX είπε Επανελάμβανω αν θέλει κάποιος να περπατάει ας πάει σε ένα πλανητη να το ψάξει με τα πόδια. Τελέπορτ σε άλλο πλανήτη και πάλι ποδαρόδρομο. Τώρα αν κάποιοι περίμεναν κάθε πλανήτης μα είναι κατοικημένος τότε τι να πω, ας μη το παίξουν. το οτι δεν υπαρχει " διαστημα " ειναι η γκρινια.. οχι για τον αριθμο των πλανητων....με τελεπορτ.. το διαστημοπλοιο δλδ τι φαση ? απλα να υπαρχει ? τεσπα.. βαρεθηκα.. καλη καρδια . δεν θα μαλωσω για ενα παιχνιδι στο pc γερασα 3
Choronzoon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε τωρα και εσυ... τι απαντας αφου τα φπς μετρανε... ας παιξουμε πακ μαν στα 5000 φπς... παιχνιδαρα θα γινει Να σου πω την αλήθεια ήθελα να μου αρέσει το παιχνίδι και έφαγα μεγάλη απογοητευση και δεν είμαι μόνος μου . Όπως μου είπε πρόσφατα ένας φίλος για το starfield όταν τον ρώτησα αν θα το παίξει : Not a chance man , I lost faith in western developers .. το έθεσε τέλεια 1
Mythoplasths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Choronzoon είπε Να σου πω την αλήθεια ήθελα να μου αρέσει το παιχνίδι και έφαγα μεγάλη απογοητευση και δεν είμαι μόνος μου . Όπως μου είπε πρόσφατα ένας φίλος για το starfield όταν τον ρώτησα αν θα το παίξει : Not a chance man , I lost faith in western developers .. το έθεσε τέλεια να σ πω οτι εκανα αναβαθμιση σε ραμ , δισκο ( m2 ) και cpu απο παλιο ρυζεν σε 5600χ για να μπορω να παιξω ανετα την υπερ διατημικη παιχνιδαρα .ανοιχτου κοσμου, με τα τα τοσα ηλιακα συτηματα... εξερευνησεις.. μαχες με σα ζωνες αστεροιδων... νεφελωματα ... κυνηγη απο πειρατες.. πεσιμο σε εμπορικα κονβοι...επικες μαχες κοντα στην ατμοσφαιρα τουθ ταδε πλανητη .. και ξανα πισω στην βαση.. και τα λοιπα ? ε θα σ πω ψεματα.... γιατι εγω δεν ηθελα... σαν φιρστ περσον σουτερ καλο ειναι . εχει μετρια γραφικα ( για αυτα που ζηταει ) ιδιες εντλος μες το skyrim ναι ακομα και χρυσο 000000F ειναι ... κατα τα αλλα καλο ειναι πασο... 2
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν υπερβάλλεις, είναι λογικό να ζητάς features που υπάρχουν σε αλλα παλιότερα games, ειδικά όταν μιλάμε για εταιρίες με άπειρα φράγκα. Δυστυχώς όμως δεν έχουν όλοι το ταλέντο και το μεράκι της Rockstar, ειδικά η Bethesda. Αυτό που έχει είναι ότι τα games τους έχουν το μεγαλύτερο modding community και αυτό είναι που τα σώζει στο τέλος. Πόσο ταλέντο και φράγκα χρειάζονται απο μια εταιρεία, ειδικά του μεγέθους της Bethesda για να προσθέσουν το 2023 σε 70/80ευρώ Open world παιχνίδι χάρτη στις πόλεις, να ξέρεις που βρίσκεται τι?? Ειδικά την πρώτη φορά είχα χαθεί να ψάχνω που στο καλό να πάω για να πληρώσω αρνητικό bounty που είχα από ένα quest. Αλλο πχ εύστοχο παράδειγμα είναι και το inventory UI που θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο 17 λεπτά πριν, Choronzoon είπε Να σου πω την αλήθεια ήθελα να μου αρέσει το παιχνίδι και έφαγα μεγάλη απογοητευση και δεν είμαι μόνος μου . Εμένα πάντως μου άρεσε το παιχνίδι. Απλά δεν ξετρελάθηκα σε φάση 10/10, goty κλπ, πράγμα που φυσικά βοήθησε και το gamepass, γιατί αν το είχα πάρει 70 και 80ευρω(κονσόλα), σίγουρα θα περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα/παραπάνω polish. 2
optimus prime Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Oταν ανοιγεις το scanner σου δειχνει τον δρομο για το quest που εχεις επιλεγμενο.. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Υπάρχει αρκετός κόσμος, όπως και εγώ, που δεν γουστάρει fast travel, ειδικά άμα υπάρχουν random encounters και γενικά γουστάρει να το ζει. Τα προηγούμενα games σου δίνανε αυτή την δυνατότητα, τώρα ναι ok δεν υπάρχει, αλλα το ξέραμε. Aμα δεν το λέγανε τότε θα άξιζαν το κράξιμο. Οποτε αφού το ξες και ενοχλείσαι απλά δεν το αγοράζεις η το δέχεσαι. Έχουν αναφερθεί πολύ πιο σοβαρά θέματα που έχει το game από αυτό. 1 1
xartemporas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Mythoplasths said: τωρα και εσυ... τι απαντας αφου τα φπς μετρανε... ας παιξουμε πακ μαν στα 5000 φπς... παιχνιδαρα θα γινει Το pacman είναι όντως παιχνιδαρα.. 1
TitanX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Fulgore said: Πόσο ταλέντο και φράγκα χρειάζονται απο μια εταιρεία, ειδικά του μεγέθους της Bethesda για να προσθέσουν το 2023 σε 70/80ευρώ Open world παιχνίδι χάρτη στις πόλεις, να ξέρεις που βρίσκεται τι?? Ειδικά την πρώτη φορά είχα χαθεί να ψάχνω που στο καλό να πάω για να πληρώσω αρνητικό bounty που είχα από ένα quest. Αλλο πχ εύστοχο παράδειγμα είναι και το inventory UI που θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο Εμένα πάντως μου άρεσε το παιχνίδι. Απλά δεν ξετρελάθηκα σε φάση 10/10, goty κλπ, πράγμα που φυσικά βοήθησε και το gamepass, γιατί αν το είχα πάρει 70 και 80ευρω(κονσόλα), σίγουρα θα περίμενα πολύ περισσότερα πράγματα/παραπάνω polish. Πάντως αυτό με το χάρτη με κουράζει και μένα αφάνταστα. Και είμαι και σε ηλικία που δεν απομνημονεύω εύκολα:p Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από TitanX 1
Aris_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 βάζω στο google να βρω που εχει benches για weapon mods και μου λεει το guide σε outpost η βαζεις στο σπιτι σου η στο σκαφος λέω απο μεσα μου τι παπ..ες ειναι αυτές ψάχνω στην πολη βρίσκω και weapon και suit bench και το community είναι άστα να πάνε 1
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εικόνες από τον γάμο μου, κρίμα δε σας κάλεσα, θα χαιρόμασταν να ήσασταν εκεί, εκτός από αυτούς που πληρώνουν για mods, δε χωράνε αυτοί. Βιαζόμασταν για να βγάλουμε τα χαρτιά για την βίζα . Πάντως, καλά σας λέει ο Todd, ήρθατε με τα καβουρδιστίρια σας να παίξετε και λέτε πώς είναι άσχημα τα npc😈. -------------------------------- Τώρα σας ενοχλεί το fast travel και που δεν γυρίζετε άσκοπα στο διάστημα🤡, που δε προσφέρει και τίποτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχετε ιδέα πόσο μεγάλες είναι οι αποστάσεις πάνω σε έναν πλανήτη; Και πόσα πράματα μπορείτε να βρείτε αν πείτε να κάνετε εξερεύνηση και πιάσετε να χτίζετε βάση για να βγάζετε υλικά; Τώρα αν θέλετε να χάνετε τόσο χρόνο σε έναν πλανήτη ή αστρικό σύστημα και τον έχετε-οκ πάσο. Υπάρχουν πάντως παιχνίδια να παίξτε, τα ED ή SC ή και NMS. Γιατί να ήταν και αυτό έτσι; Άσε που είχαν πει πως θα είναι το παιχνίδι, τώρα αν τα αγνοήσατε, δε σας φταίει κανείς. Άλλο instance το διάστημα, άλλο ο πλανήτης. Φυσικά, και μπορείτε να γυρίσετε άσκοπα στο διάστημα. Be our guests να κάνετε πτήση να πάτε από τον έναν πλανήτη στον άλλον, θα σας πάρει ένα 7-10ωρες συνεχόμενης πτήσης. Βέβαια δε θα προσγειωθείτε ποτέ, γιατί είναι μούφα γραφικό, αλλά θα έχετε κάνει την καύλα σας να πετάξετε. Είναι τέλειο το παιχνίδι; Σαφώς και όχι. Έχουν ενδιαφέρον τόσοι πλανήτες; Όχι. Προσφέρει αυτά που είπανε; Ναι το κάνει. Έχει ωραία μουσική; Έχει απίθανη μουσική. Έχει το αχανές του διαστήματος; Εννοείται. Έχει χαβαλέ; Ναι έχει. Έχει lore; Βέβαια, και ενδιαφέρον. Έχει easter eggs; Bethesda game είναι, σαφώς και είναι φουλαρισμένο. Είναι ωραίο και μεστό action rpg? Φυσικά. 6 ώρες πριν, Mythoplasths είπε να σ πω οτι εκανα αναβαθμιση σε ραμ , δισκο ( m2 ) και cpu απο παλιο ρυζεν σε 5600χ για να μπορω να παιξω ανετα την υπερ διατημικη παιχνιδαρα .ανοιχτου κοσμου, με τα τα τοσα ηλιακα συτηματα... εξερευνησεις.. μαχες με σα ζωνες αστεροιδων... νεφελωματα ... κυνηγη απο πειρατες.. πεσιμο σε εμπορικα κονβοι...επικες μαχες κοντα στην ατμοσφαιρα τουθ ταδε πλανητη .. και ξανα πισω στην βαση.. και τα λοιπα ? ε θα σ πω ψεματα.... γιατι εγω δεν ηθελα... σαν φιρστ περσον σουτερ καλο ειναι . εχει μετρια γραφικα ( για αυτα που ζηταει ) ιδιες εντλος μες το skyrim ναι ακομα και χρυσο 000000F ειναι ... κατα τα αλλα καλο ειναι πασο... Μάλλον, δεν το έχεις παίξει καθόλου το παιχνίδι ε; Και μάχες κάνεις, και πειρατεία κάνεις, όχι μόνο σε εμπορικά σκάφη, και εξερευνήσεις κάνεις στο διάστημα ή στους πλανήτες πάνω, και σε κυνηγάνε είτε πειρατές είτε διαστημόμπατσοι, αν έχεις κλεμμένα ή λαθραία στο σκάφος, και "ναυμαχίες", και την βάση σου θα στήσεις και trading έχει. @Choronzoon έγινε μπρο. Ευχαριστούμε για τις δηλώσεις. Μπορείς να προσπεράσεις. ------------ Παιδιά δεν είναι όλα για όλους και δεν είναι κακό αυτό. Καλή σας συνέχεια. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 7 3
TitanX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μα ακούω κάποιους που λένε επαιξα 10 ώρες και το παιχνίδι δεν προσφέρει τίποτα. 10 ώρες δεν είναι καν το tutorial. Για να κάνει κάποιος όλα αυτά που προσφέρει το Starfield θέλει μήνες . Και αν το πάμε και ποδαράτο χωρις τελεπορτ, συνταξιούχοι θα το τελειώσουμε. το game είναι τεράστιο αρκεί να αφιερώθει χρόνος. Αν κάποιοι δεν μπορούν να ασχοληθούν τοσο καλό ειναι να μην το αγοράσουν. Γιατί και θα το αδικήσουν αλλά και οι ίδιοι θα πετάξουν τα λεφτά τους. και ‘γώ δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο ποσό τώρα μάλιστα που άνοιξαν και τα σχολεία. Αλλά το έχω πάρει απόφαση θα το γλεντάω μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι σιγα σιγά!! Μετά Baldurs cyberpunk exp και armored core. Έχω κλείσει back log μέχρι τέλος 2024!! Καλά να μαστε! Btw με το free modaki fg, όλα ultra 4k στη Atlantis 50-60 fps. Εκτός Atlantis φτάνει και 90fps. άντε να βρω και ένα καλό mod για το χάρτη. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από TitanX 2
Choronzoon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Εικόνες από τον γάμο μου, κρίμα δε σας κάλεσα, θα χαιρόμασταν να ήσασταν εκεί, εκτός από αυτούς που πληρώνουν για mods, δε χωράνε αυτοί. Βιαζόμασταν για να βγάλουμε τα χαρτιά για την βίζα . Πάντως, καλά σας λέει ο Todd, ήρθατε με τα καβουρδιστίρια σας να παίξετε και λέτε πώς είναι άσχημα τα npc😈. -------------------------------- Τώρα σας ενοχλεί το fast travel και που δεν γυρίζεται άσκοπα στο διάστημα🤡, που δε προσφέρει και τίποτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχετε ιδέα πόσο μεγάλες είναι οι αποστάσεις πάνω σε έναν πλανήτη; Και πόσα πράματα μπορείτε να βρείτε αν πείτε να κάνετε εξερεύνηση και πιάσετε να χτίζετε βάση για να βγάζετε υλικά; Τώρα αν θέλετε να χάνετε τόσο χρόνο σε έναν πλανήτη ή αστρικό σύστημα και τον έχετε-οκ πάσο. Υπάρχουν πάντως παιχνίδια να παίξτε, τα ED ή SC ή και NMS. Γιατί να ήταν και αυτό έτσι; Άσε που είχαν πει πως θα είναι το παιχνίδι, τώρα αν τα αγνοήσατε, δε σας φταίει κανείς. Άλλο instance το διάστημα, άλλο ο πλανήτης. Φυσικά, και μπορείτε να γυρίσετε άσκοπα στο διάστημα. Be our quests να κάνετε πτήση να πάτε από τον έναν πλανήτη στον άλλον, θα σας πάρει ένα 7-10ωρες συνεχόμενης πτήσης. Βέβαια δε θα προσγειωθείτε ποτέ, γιατί είναι μούφα γραφικό, αλλά θα έχετε κάνει την καύλα σας να πετάξετε. Είναι τέλειο το παιχνίδι; Σαφώς και όχι. Έχουν ενδιαφέρον τόσοι πλανήτες; Όχι. Προσφέρει αυτά που είπανε; Ναι το κάνει. Έχει ωραία μουσική; Έχει απίθανη μουσική. Έχει το αχανές του διαστήματος; Εννοείται. Έχει χαβαλέ; Ναι έχει. Έχει lore; Βέβαια, και ενδιαφέρον. Έχει easter eggs; Bethesda game είναι, σαφώς και είναι φουλαρισμένο. Είναι ωραίο και μεστό action rpg? Φυσικά. Μάλλον, δεν το έχεις παίξει καθόλου το παιχνίδι ε; Και μάχες κάνεις, και πειρατεία κάνεις, όχι μόνο σε εμπορικά σφάφη, και εξερευνήσεις κάνεις στο διάστημα ή στους πλανήτες πάνω, και σε κυνηγάνε είτε πειρατές είτε διαστημόμπατσοι, αν έχεις κλεμμένα ή λαθραία στο σκάφος, και "ναυμαχίες", και την βάση σου θα στήσεις και trading έχει. @Choronzoon έγινε μπρο. Ευχαριστούμε για τις δηλώσεις. Μπορείς να προσπεράσεις. ------------ Παιδιά δεν είναι όλα για όλους. Καλή σας συνέχεια. Γιατί τα έβαλες τα screenshot αυτά είναι εντελως last gen , δε νομίζω ότι εξυπηρετούν το point σου Πάρε και μερικά από μένα που εξυπηρετούν το δικό μου point 1 λεπτό πριν, Choronzoon είπε Γιατί τα έβαλες τα screenshot αυτά είναι εντελως last gen , δε νομίζω ότι εξυπηρετούν το point σου Πάρε και μερικά από μένα που εξυπηρετούν το δικό μου point Ps όπως είπε και ο Τοντ πρόσφατα χρειάζεσαι κατάλληλο φωτισμό ... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από Choronzoon 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα