Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sp3cial είπε

Τα έτοιμα σκάφη με αγορά έχουν τέτοια εργαστήρια; Θα βόλευε. Αν είχε και vendor sale ακόμα καλύτερα 😅 Σκοπός μου είναι να αγοράσω το Silent Runner που έχει 6000 cargo… 

Να ρωτήσω, έχω παρατηρήσει να μου βγάζει αυτό: να τσεκάρω το ship inventory μου. Τι στο καλό ψάχνω; 

BBD65820-6057-4383-8FBB-5A779403E73A.jpeg

Ένα activity είναι. Μην ανοίγεις το inventory του σκάφος από το tab. Πήγαινε στον πίνακα του πιλοτηρίου και πάρε ΟΛΑ τα αντικείμενα που εχει το inventory του πάνω σου και θα ολοκληρωθεί. Το έκανα χθες.

Δεν έβρισκα ποιο ήταν οπότε τα ρουφηξα όλα. Δεν έμεινε τίποτα στο σκάφος 😝.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Νομίζω ο Todd Howard είναι το ακριβώς αντίθετο του Cris Robert του Star Citizen. Ο ένας κόβει πράγματα τα οποία δεν προσφέρουν κάτι σπουδαίο στη κεντρική ιδέα του παιχνιδιού RPG ή απλά δεν αξίζουν τις εργατοώρες γι αυτό που προσφέρουν και ο άλλος βάζει ότι βλακεία σκεφτεί με όσο πιο νέα τεχνολογία γίνεται. Ο ένας είναι σοβαρός και ξέρει ότι το παιχνίδι όσο και πολύπλοκο να είναι κάποτε θα πρέπει να ετοιμαστεί και να βγει έξω ενώ ο άλλος κοροϊδεύει, δεν τελειοποιεί ποτέ κάτι και αφήνει τα πάντα μέτρια και γεμάτα bug χωρίς να φαίνεται το release κάπου στον ορίζοντα.

Σε όλα όμως θέλει κάποιο μέτρο γιατί όταν κόβεις και κόβεις στοιχεία τα οποία όντως δεν είναι must για ένα καλό RPG στο τέλος κάνεις τεράστια ζημιά στο συνολικό immersion. Τα physics σε Openworld βαθύ RPG ούτε που με νοιάζουν εμένα προσωπικά και είναι λάθος να τα συγκρίνεις με αυτά της Rockstar που είναι μάστορες σε ακριβώς αυτό το στοιχείο. Το ίδιο είχα πει και όταν έβγαιναν ανάλογα βίντεο για το Cyberpunk. Δεν με νοιάζουν τα Physics, ή οι αντιδράσεις των ασήμαντων NPCs όταν πυροβολείς στην πλατεία ή πως αντιδρά η αστυνομία κλπ. Αυτό που έχει σημασία είναι το role playing , η ιστορία, το γράψιμο και το voice acting. Αυτά ήταν τέλεια για μένα στο Cyberpunk και πρόσφατα στο BG3. Στο Starfield απο το λίγο που είδα μου φάνηκε μέτριο σε αυτά τα στοιχεία(εκτός του role playing) γι αυτό και διστάζω να το αρχίσω μέχρι στιγμής. Όχι για τα μέτρια physics ή τα loading η τα όρια που έβαλαν στο space exploration.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Γιατί όχι? 

Ε ξέρω γω πολλά νου φαίνονται για game που έχουν αφήσει αρκετά στη τύχη τους. Δεν λέω ότι δεν είναι καλό αλλά πολλά στοιχεία δεν είναι 2023. Ίσως να υπερβάλλω κιόλας βέβαια.

• Like 3
Δημοσ.
11 hours ago, optimus prime said:

To σκαφος σου μπορεις να το κανεις φορητο εργαστηριο και να βαλεις workbenches..

Ε τι φορητό όμως ρε συ, αφού δεν ταξιδεύεις, teleports κάνεις. Και να μην είχε σκάφος το παιχνίδι δεν θα άλλαζε κάτι. 

• Like 1
Δημοσ.

Ισχυει , καθεσαι το φτιαχνεις κτλπ και εν τελη δεν παιζει καποιο ρολο... Σε πλανητες που εχεις παει ηδη δεν χρειαζεται καν  να μπεις στο σκαφος , κατευθειαν fast travel κανεις στο σημειο που θες. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ε ξέρω γω πολλά νου φαίνονται για game που έχουν αφήσει αρκετά στη τύχη τους. Δεν λέω ότι δεν είναι καλό αλλά πολλά στοιχεία δεν είναι 2023. Ίσως να υπερβάλλω κιόλας βέβαια.

Δεν υπερβάλλεις, είναι λογικό να ζητάς features που υπάρχουν σε αλλα παλιότερα games, ειδικά όταν μιλάμε για εταιρίες με άπειρα φράγκα. Δυστυχώς όμως δεν έχουν όλοι το ταλέντο και το μεράκι της Rockstar, ειδικά η Bethesda. Αυτό που έχει είναι ότι τα games τους έχουν το μεγαλύτερο modding community και αυτό είναι που τα σώζει στο τέλος.

• Like 3
Δημοσ.
18 minutes ago, Herald said:

Ε τι φορητό όμως ρε συ, αφού δεν ταξιδεύεις, teleports κάνεις. Και να μην είχε σκάφος το παιχνίδι δεν θα άλλαζε κάτι. 

Θα χρειαστεις πιο πολλα fast travel και ποδαρατο για να φτιαξεις κατι η να κανεις research εαν δεν τα εχεις μεσα στο σκαφος.

Μεσα απο το σκαφος μπορεις να χρησιμοποιησεις και υλικα απο το inventory του.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Herald είπε

το περιμενα 2 χρονια.. μετρουσα μερες.. ωρες να βγει. αντε να κατεβει 130 γιγα.. για να ξενερωσω  30 λεπτα αργοτερα οταν και μπηκα στο " διαστημοπλοιο" ... αφησα τον ανηψιο  μ να το παιξει .. νταξ.. κατι για φπς  και τα λοιπα που με με αγγιζουν τι  30 τι 3456  το ιδιο μπουρδα παραμενει ... 

• Like 2
  • Confused 3
Δημοσ.

Γιατί τόση φασαρία για τα teleport? Δεν το καταλαβαίνω. Το παιχνίδι είναι RPG δεν είναι space emulator. Έχω πάνω από 1000 ώρες στο elite, καμία σχέση όμως το ένα με το άλλο. Προφανώς  και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πιάσει το immersion του elite. Από την άλλη το elite πήγε να βάλει κάτι ψιλό rpg και 1st shooting στοιχεία και το έκραξαν και οι πέτρες. και εγώ μαζί. 

Στο fallout η Skyrim το πηγαίνατε ποδαράτο ; Όλο teleport έκανα και εκεί. σιγά μη καθόμουν να πατάω το w μισή ώρα για να παραδώσω ένα quest. 

Δεν έχει νόημα να ταξιδεύεις real time. Μόνο για τα main mission θα θέλαμε κάμποσα χρόνια να το τελειώσουμε. 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, TitanX είπε

Γιατί τόση φασαρία για τα teleport? Δεν το καταλαβαίνω. Το παιχνίδι είναι RPG δεν είναι space emulator. Έχω πάνω από 1000 ώρες στο elite, καμία σχέση όμως το ένα με το άλλο. Προφανώς  και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πιάσει το immersion του elite. Από την άλλη το elite πήγε να βάλει κάτι ψιλό rpg και 1st shooting στοιχεία και το έκραξαν και οι πέτρες. και εγώ μαζί. 

Στο fallout η Skyrim το πηγαίνατε ποδαράτο ; Όλο teleport έκανα και εκεί. σιγά μη καθόμουν να πατάω το w μισή ώρα για να παραδώσω ένα quest. 

Δεν έχει νόημα να ταξιδεύεις real time. Μόνο για τα main mission θα θέλαμε κάμποσα χρόνια να το τελειώσουμε. 

kai oxi sto  skyrim ( τουλαχιστον που εχω λιωσει  τα τελευαταια 6 χρονια ) την πρωτη φορας  οχι πας ποδαρατο - αλογο .. συναντας κοσμο. δασοι βουνα.. " εχθρους " ζωα.. γενικα ζεις τον κοσμο.... ενος φανταστικου rpg ... και τωρα δοκιμαζεις ενα διαστυημικο παιχνιδι και το διαστημα ειναι απλα μια αναφορα στο ονομα του παιχνιδιου, αδερφε μου, ακομα και οι μαχες με κατ σιν ειναι ελεος ωμος.. δλδ  ηταν εφικτο  το 2000 με 512 μεγα παιτ ραμ και 64 μεγα μαπιτ βιντεο ραμ ( freelancer ).. και δεν ειναι τωρα ? ενταξει.. ειμαι κακος. κομπολεξικος.. και τα σχετικα.. ενα  τελεπορτ ειναι το παιχνιδι .... αυτο. αν τωρα το φτιαξουν με μοντ  ( το ελπιζω ) καλη φαση θα ηταν.... διαοφρετικα οχι .. πουλανε παπατζιλικη 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Μισό σε πλανήτες έχεις κατέβει; Έχεις κάνει explore? 15  ώρες εψαχνα το πρώτο πλανήτη με το πόδι και βρήκα δεκάδες μέρη για εξερεύνηση και αποστολές. Η πρώτη εικόνα μπορεί να φαίνεται έτσι όπως λέτε όμως καμία σχέση. Έχει πολυυυ ποδαρόδρομο το παιχνιδι. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TitanX είπε

Μισό σε πλανήτες έχεις κατέβει; Έχεις κάνει explore? 15  ώρες εψαχνα το πρώτο πλανήτη με το πόδι και βρήκα δεκάδες μέρη για εξερεύνηση και αποστολές. Η πρώτη εικόνα μπορεί να φαίνεται έτσι όπως λέτε όμως καμία σχέση. Έχει πολυυυ ποδαρόδρομο το παιχνιδι. 

ναι με .. τελεπορτ... αφου ευτασα εκει με τελεπορτ... επαιξα ( με το ζορι ) κανα 6 ωρο πανω κατω.... και γυρισα με τελεπορτ ... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...