Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/9/2023 στις 10:41 ΠΜ, BlueBlade είπε Αυτός ο βαθμός ελευθερίας, το ότι μπορείς να κάνεις ότι θες και κάθε mission / side quest έχει δεκάδες διαφορετικούς τρόπους να τα ολοκληρώσεις. Μιας και το έκανα σχεδόν 100% το παιχνίδι σε achievements (1 faction quest δεν κατάφερα να κάνω λόγω του ότι μου buggαρε ,αυτό εδώ για όποιον έχει την απορία https://steamcommunity.com/app/1716740/discussions/0/3824173836667746306/), δεν είδα δεκάδες διαφορετικούς τρόπους να ολοκληρώνεις το κάθε mission/side quest όπως αναφέρεις. Ναι σε ορισμένα σου είχε κάποιες επιπλέον επιλογές(Persuade/Intimidate/Attack/Optional) που ήταν όντως ωραία προσθήκη, αλλά δεν ήταν σε κάθε quest, πόσο μάλλον να μιλάμε για δεκάδες διαφορετικούς τρόπους. Μήπως παίζουμε διαφορετικό παιχνίδι ή μήπως είναι αρκετά υπερβολικό το παραπάνω? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από Fulgore 2 1
divnt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Πιστεύετε θα ανεβάσουν τα fps σε 60 στο Series X;
just_a_dude Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, divnt είπε Πιστεύετε θα ανεβάσουν τα fps σε 60 στο Series X; απ' οτι ειπαν οχι. στα 30 θα μεινει. 1
BlueBlade Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μήπως παίζουμε διαφορετικό παιχνίδι ή μήπως είναι αρκετά υπερβολικό το παραπάνω? Υπερβολικό δεν ξέρω και δε μπορώ να σου απαντήσω. Όπως έγραψα στο πρώτο σχόλιο μιλάμε την εντύπωση που έχω μετά από 8-9 ώρες παιχνιδιού.
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Ε τότε μάλλον άλλο παιχνίδι θα παίζω εγώ και όλοι οι υπόλοιποι(ο μοναδικός είσαι που το έχεις αναφέρει στο εδώ θέμα) γιατί ειδικά στις πρώτες 10ώρες του παιχνιδιού(όπως και αργότερα), τέτοια ελευθερία με δεκάδες επιλογές μάλιστα δεν υπάρχει μέσα στο παιχνίδι, πόσο μάλλον για κάθε αποστολή. Το τονίζω αυτό μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις σε όσους δεν το έχουν παίξει ακόμα το παιχνίδι. 1
Mythoplasths Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, alex84 είπε Δεν διαφωνώ πως και το Starfield και το BG3 θα είναι από τα top games του 2023. Μου αρέσει πολύ το scifi και το fantasy και θα τα δω και τα δύο. Έχω αρχίσει το BG3 και είναι όντως ένα έπος... Αυτό που βλέπω και στα 2 θέματα που κονταροχτυπιουνται είναι πως στο BG3 τα posts αφορούν το gameplay και λιγότερο τα τεχνικά/γραφικά κλλ ενώ στο Starfield το ανάποδο! Είναι όντως αντάξιο του χρόνου αναμονής και του hype η είναι απλά ένα Fallout 4 (ΣΙΧΑΜΑ) in space ? Εγώ ξενέρωσα στα βράκια μου. Ίσως σαν rpg καλο είναι. Τι να σου πω. Αλλά από τελεπορτ σε τελεπορτ ρε γαμωτο.. Αλήθεια. Και οι οποίες μάχες στο διάστημα. Ποιο αργές και από isdn σύνδεση... Βλέπεις τον άλφα πλανήτη.. Οκ με τελεπορτ.. Να μπεις στον πλανήτξ τελεπορτ. Να βγεις.. Τελεπορτ.. Να πας από το Α σημείο στο Β.. Τεπορτ... Δλδ αλήθεια τι να σου πω.... Από κατ σιν σε κατ σιν είναι. Ζητάει τον κωλο του από υλικό.. Και στην ουσία είναι σαν να παζεις παιχνίδι του 1995... 1 1
just_a_dude Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude
seithan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 5 hours ago, just_a_dude said: Πάντως στους καινούργιους δεν έχουν ενεργοποιήσει το rebar για το Starfield. μόλις το τσεκάρισα και ναι, είναι ενεργοποιημένο ήδη το Rebar στο Inspector για το Starfield. Δηλαδή οι drivers ήδη το ενεγοποίησαν. 1
just_a_dude Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, seithan είπε μόλις το τσεκάρισα και ναι, είναι ενεργοποιημένο ήδη το Rebar στο Inspector για το Starfield. Δηλαδή οι drivers ήδη το ενεγοποίησαν. Τι φάση σε εμένα δεν ήταν. Λέει κάνει ένα ΟΤΑ update.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως ότι και στραβό να χει, όσο αφιερώνεις χρόνο τόσο πιο επικό γίνεται. Έχει τεράστιο βάθος. Δε νομίζω άλλη εταιρία σα τη bugthesda να μπορεί να το προσφέρει αυτό. Τώρα που ανέβασα τα skills για τα σκάφη κτλ, άλλαξα 2-3 σκάφη και μπορώ να κάνω πιο μακρινά ταξίδια και αναβάθμισα στολή και σκάνερ, η φάση στους πλανήτες είναι τελείως διαφορετική όπως ήταν στις αρχές! Και όλα αυτά, εκτός main quest. Ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο σε αφήνει το παιχνίδι να κάνεις. Κρίμα που δε μπορώ να παίξω πάνω από ώρα λόγω φορτωμένου ωραρίου. Έχω 46 ώρες γράψει, που δύσκολα αφήνω τόσο χρόνο σε παιχνίδι πια, αλλά και να ήθελα δε γίνεται να μην εδώ! Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 8
seithan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 33 minutes ago, just_a_dude said: Τι φάση σε εμένα δεν ήταν. Λέει κάνει ένα ΟΤΑ update. ουσιαστικά μιλάμε για ένα ακόμη driver update των οδηγών της Ngridia. Μικρό μεν, αλλά driver update δε. εν ολίγης, κάνε ένα Update από το Experience πρώτα , τσεκάρισε οτι έχει ενεργοποιηθεί το rebar μετά.
Herald Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ρόλο παίζει το σκάφος. Ουσιαστικά teleporter με τσέπες είναι, δεν έχω βρεί κάποια πρακτική χρησιμότητα ακόμα. 1
optimus prime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, Herald said: Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ρόλο παίζει το σκάφος. Ουσιαστικά teleporter με τσέπες είναι, δεν έχω βρεί κάποια πρακτική χρησιμότητα ακόμα. To σκαφος σου μπορεις να το κανεις φορητο εργαστηριο και να βαλεις workbenches..
sp3cial Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, optimus prime είπε To σκαφος σου μπορεις να το κανεις φορητο εργαστηριο και να βαλεις workbenches.. Τα έτοιμα σκάφη με αγορά έχουν τέτοια εργαστήρια; Θα βόλευε. Αν είχε και vendor sale ακόμα καλύτερα 😅 Σκοπός μου είναι να αγοράσω το Silent Runner που έχει 6000 cargo… Να ρωτήσω, έχω παρατηρήσει να μου βγάζει αυτό: να τσεκάρω το ship inventory μου. Τι στο καλό ψάχνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα