Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο steam πάντως σε steam reviews έπεσε στο 77%.

Και μιας και αναφέρθηκε και το gamepass(xbox+PC), βλέπω ότι 1 στους 2 ως τώρα δεν έχει ολοκληρώσει την πρώτη αποστολή, σύμφωνα με το αντίστοιχο achievement(στο steam είναι παραπάνω).

Νούμερα των πρώτων ημερών αυτά προφανώς, θα αλλάξουν στην πορεία.

image.png.2944914d5c16ece2f8bddd888b043cc2.png

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Τα μόνα games που δίνουν την αίσθηση ότι διαδραματίζονται σε κάποια παράλληλη πραγματικότητα ,που σε ρουφάει μέσα της, χωρίς καν να ικανοποιούν στον τεχνικό τομέα. Ένα ανεξήγητο πράγμα αν σκεφτεί κανείς τα κλάσεις ανώτερα crowd simulations των Assassins Creed και το γενικότερο simulation της Rockstar, που δεν βγάζουν όμως το ίδιο feeling.

Τα μόνα games που σου δίνουν την αίσθηση ότι δεν παίζονται με έναν από 5, 10 ,100 προκαθορισμένους τρόπους, αλλά όπως εσύ έχεις φανταστεί. Μια φόρμουλα που δεν έχει καταφέρει να μιμηθεί καμία άλλη εταιρεία. Να βάζεις κάποιους κανόνες στον κόσμο και μετά να τα αφήνεις όλα ελεύθερα όπως και στην αληθινή ζωή.

Ανέκαθεν το 3D era gaming για μένα ήταν κάποιος bethesda τίτλος μόνιμα στο PC και παράλληλα να τερματίζω και κάτι άλλο. Κρίμα που φτάσαμε να έχουμε τέτοιο επίπεδο εμπειριών στα 12 αντί 4-6 χρόνια, επειδή οι μάζες λατρεύουν το scripted και σκηνοθετημένο ή ό,τι θυμούνται από τα 80s.

Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά έχω να νιώσω έτσι από το Skyrim (Το fallout 4 για διάφορους λόγους απλά δεν μου άρεσε, ποτέ βασικά δεν τρελαινόμουν με την σειρά αυτή).

Επαναλαμβάνω, η Bethesda είναι για εμένα η μόνη πιο φτιάχνει Open World RPG με όλη την σημασία. Δηλαδή εσύ ο πρωταγωνιστής απέναντι σε έναν ολόκληρο κόσμο που δεν παίζεις απλά, αλλά ζεις σε αυτόν.

• Like 6
Δημοσ.
5 hours ago, Tambas91 said:

το απλό το dlss2 το κατεβάζετε δωρεάν εδώ: Starfield Upscaler - Replacing FSR2 with DLSS or XeSS at Starfield Nexus - Mods and Community (nexusmods.com)

το frame generation το κατεβάζεις επίσης εδώ δωρεάν και αυτό: Starfield Frame Generation - Replacing FSR2 with DLSS-G at Starfield Nexus - Mods and Community (nexusmods.com)

γενικά απ ότι ακούγεται λόγο και των αρνητικών σχολειων πιστεύω ότι ίσως το βάλουν official και στο επόμενο patch

Thnx , κατέβασα το δεύτερο και ανέβηκαν τα gos κατά 20 περίπου!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά έχω να νιώσω έτσι από το Skyrim (Το fallout 4 για διάφορους λόγους απλά δεν μου άρεσε, ποτέ βασικά δεν τρελαινόμουν με την σειρά αυτή).

Επαναλαμβάνω, η Bethesda είναι για εμένα η μόνη πιο φτιάχνει Open World RPG με όλη την σημασία. Δηλαδή εσύ ο πρωταγωνιστής απέναντι σε έναν ολόκληρο κόσμο που δεν παίζεις απλά, αλλά ζεις σε αυτόν.

Το FO4 έχει δυνατό gameplay αλλά με ξενέρωσε εντελώς το ημιτελές σύστημα διαχείρισης settlements. Το έπαιζα, όπως και το New Vegas, σε survival mode και γι αυτό είχα ανάγκη τα settlements για ανεφοδιασμό. Από ένα σημείο και μετά γίνονται μη διαχειρίσιμα.

Δημοσ.

Εσκασε μυτη και ultrawide mod απο flawless widescreen με πολλα πραγματα για οσους ειμαστε με τετοια monitors. Fov για τα παντα ratio fix παντου ακομα και στο photo mode και βλεπω εχει και remove fps limiter. Ωραια δουλιτσα.

Screenshot-1.png

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Θα σου πρότεινα να παίξεις, αν δεν έχεις ήδη, Elden Ring, Baldur's Gate 3 και όποιο από τα δύο τελευταία Ζέλντα.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Θα σου πρότεινα να παίξεις, αν δεν έχεις ήδη, Elden Ring, Baldur's Gate 3 και όποιο από τα δύο τελευταία Ζέλντα.

Πάλι δε πιστεύω ότι είναι στην ίδια κατηγορία, από την άποψη ότι δεν σου αφήνουν τόσο την ελευθερία ενός πραγματικού RPG.

Πχ το Elden Ring όντως είναι πολύ κοντά. Αλλά ταυτόχρονα το βρίσκω αρκετά πιο straight forward παιχνίδι με μερικές ελάχιστες επιλογές που μπορείς να αλλάξεις σαν παίκτης.

Το Zelda πάλι πιο πολύ Action - Adventure θα το έλεγα και δεν θα το έβαζα στην ίδια κατηγορία.

Το Baldur's Gate 3 από όσα διαβάζω παίζει να είναι το κορυφαίο. Αλλά δυστυχώς με χάνει λόγο Turn based Gameplay.

Δημοσ.
22 minutes ago, just_a_dude said:

Πάντως στους καινούργιους δεν έχουν ενεργοποιήσει το rebar για το Starfield.

Today, NVIDIA is releasing a Resizable BAR profile for Starfield which increases performance on GeForce RTX 40 Series and GeForce RTX 30 Series desktop and laptop GPUs. In our testing scenario, GeForce RTX 40 Series desktop GPUs see on average a 5% increase in performance. The Starfield Resizable BAR update will be pushed via an Over-The-Air (OTA) update from NVIDIA and will be automatically applied for gamers running the latest Game Ready Driver (537.34) or the previous release (537.17).

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Today, NVIDIA is releasing a Resizable BAR profile for Starfield which increases performance on GeForce RTX 40 Series and GeForce RTX 30 Series desktop and laptop GPUs. In our testing scenario, GeForce RTX 40 Series desktop GPUs see on average a 5% increase in performance. The Starfield Resizable BAR update will be pushed via an Over-The-Air (OTA) update from NVIDIA and will be automatically applied for gamers running the latest Game Ready Driver (537.34) or the previous release (537.17).

όντως το ειδα, αλλά στο inspector το δείχνει off το rebar.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...