Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 hours ago, TitanX said:

Το ξεκίνησα σήμερα και έκλεισα 11 ώρες. Με καταβρόχθισε, δεν κάνω spoil αλλά πριν καν ολοκληρώσω τη πρώτη αποστολή να πάω στο new Atlantis, ανακάλυψα ένα σκασμό περιοχές με ιside quests στο πρώτο πρώτο πλανήτη και έφτασα επίπεδο 6. θα συνέχιζα να ψάχνω το πλανήτη αλλά μου την έπεσαν κάτι 30 lvl τέρατα.

Οσοι είναι φαν της Μπεθ θα το λατρέψουν. Τώρα για όσους λένε  ότι είναι ένα fallout στο διάστημα μάλλον δεν παρακολουθούν την εταιρεία. Όλα τα παιχνίδια της είναι στο ίδιο στυλ. Και το Skyrim είναι fallout στο παρελθόν και αντίστροφα. Αυτά τα games φτιάχνει η Μπεθ. 

το μόνο που με κουράζει είναι ο χάρτης που χάνομαι για πλάκα, και ότι δεν υποστηρίζει dlss, κατα τα αλλά 10/10 από μένα.

Βάλε το mod για dlss, είναι πραγματικά πολύ εύκολα. 

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Starfield Mod brings 8K textures for almost all of the game’s planets

Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση..

Πιο πολυ με ενδιαφερει το sprint stuttering issue που νομιζα οτι το ειχα μονο εγω και συμβαινει συχνα πυκνα και ειναι ενοχλητικο ειδικα με mouse/kbrd που παιζω.. 😜

edit

Spoiler

Well that escalated quickly..Screenshot 2023-09-11 123515.jpg

Δημοσ.
1 hour ago, seithan said:

Βάλε το mod για dlss, είναι πραγματικά πολύ εύκολα. 

αυτό που πληρώνεις;  Δεν θέλω να πληρώσω για mod. Υπάρχει κάποιο άλλο ?

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια μην το κανουμε ασπρο μαυρο τωρα η ζωη ειναι τιγκα στο γκριζο.. 

Οκ ειναι για κλωτσιες οταν βαζουν drm στα mod τους για να προστατευτουν και το κανουν καθαρα επι πληρωμη, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν αξιζει να πληρωσεις για καποια απο αυτα ακομη και με την μορφη donation.

Δηλαδη αυτη η κοινοτητα αφιερωνει ωρες και ωρες για να φτιαξει κατι που θα ευχαριστηθουν ολοι στην τελικη και που οι ιδιοι οι devs ηταν too lazy ή ασχετοι για να κανουν εξ αρχης. Τι θα ηταν παιχνιδια τυπου Oblivion, Skyrim to name a few, αν δεν υπηρχε αυτη η κοινοτητα; 

Επειδη δηλαδη δεν τους ανηκει ο κωδικας παει να πει οτι δεν αξιζουν μερικες φορες κανα donation ή εστω να πληρωσεις και κανα μηνα κανα patreon;

Αν εσυ ο ιδιος παιζεις ενα παιχνιδι πανω απο 100 ωρες και το κατευχαριστιεσαι με ολα αυτα τα επιπροσθετα γιατι σου προσθετουν τοση αξια γιατι εσυ δεν δινεις τα λεφτα ενος καφε που θα πιεις για τον κοπο του;

Just my 2 cents sry delete αν ειναι λογω OT

Δημοσ.

Εγώ που είμαι λίγο άσχετος τί διαφορά θα δω με το DLSS σε σχέση με το FSR; Αν αξίζει να το πλερώκω, δεν έχω θέμα, η καλή δουλειά πρέπει να αμείβεται. 

Έπαιξα λίγο ξανά χθες. Έχω πολλές απορίες, θα αρκεστώ σε 2-3.

1. Πώς κάνω swap weapons in action; Κάθε τρεις και λίγο μπαίνω inventory για να αλλάξω, τζίζας.

2. Γιατί μέσα στην Atlantis έχω περιορισμό στο οξυγόνο; Έξω από πόλεις να το καταλάβω, μέσα σε αυτές γιατί;

3. Quests τα οποία έχουν deadline, αν λήξει μπορώ να τις ξαναπάρω ή πάπαλα;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Δηλαδη αυτη η κοινοτητα αφιερωνει ωρες και ωρες για να φτιαξει κατι που θα ευχαριστηθουν ολοι στην τελικη και που οι ιδιοι οι devs ηταν too lazy ή ασχετοι για να κανουν εξ αρχης. Τι θα ηταν παιχνιδια τυπου Oblivion, Skyrim to name a few, αν δεν υπηρχε αυτη η κοινοτητα; 

Τα παιχνίδια που είπες δεν είχαν καν σαν ιδέα πληρωτά mods. Λέμε για να πούμε και να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.

• Like 1
Δημοσ.

τα mod ξεκίνησαν από την αγάπη κάποιον να "καλυτερευσουν" τα αγαπημένα τους παιχνίδια, μετα πήγαμε σε κατι που γράφουμε στο βιογραφικό για να βρούμε δουλειά με κάλο portfolio  και τώρα βγάζουμε λεφτά λόγο το οτι πρώτα κυκλοφορούν το προϊόν και μετά το φτιάχνουν όπως θα έπρεπε να είναι από την αρχή 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Τα παιχνίδια που είπες δεν είχαν καν σαν ιδέα πληρωτά mods. Λέμε για να πούμε και να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.

Και πριν απο 10 χρονια δεν ειχαμε καν patreon, δεν ειχαμε πληρωμενο YT, πληρωμενες συνδρομες ως επι το πλειστον για πολλα πραγματα αλλα σημερα εχουμε. Ετσι συμβαινει οταν αρχιζει και ασχολειται ενεργα ενα community με ολα αυτα. Ειναι εργατοωρες και ο χρονος ειναι χρημα. Το βλεπουν πλεον πιο σοβαρα απο οτι παλια που το εκαναν για την κ@υλ@ τους και ΟΠΟΤΕ θυμοντουσαν.

Σημερα η κατασταση ειναι πολυ πιο σοβαρη. Υπαρχει λογω αυτου του incentive ΠΟΛΥ μεγαλυτερο community που ασχολειται ενεργα με ολο αυτο, υπαρχει πολυ πιο γρηγορα πολυ περισσοτερο content και φυσικα υπαρχει και το αναλογο backup για τα noobs ή απλα για να ρωτουν και να μαθαινουν διαφορα.

Και δεν ειναι οπως προειπα μονο στο χωρο του gaming αυτο.. Αλλωστε ελευθερο content υπηρξε και θα υπαρχει παντα, τωρα αν θελουμε ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ε κατι μαλλον δεν σκεφτομαστε καλα εμεις ή νομιζουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν προσωπικες ζωες και χρονο και ζουν για να παρεχουν διασκεδαση και δωρεαν content σε εμας..

11 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

τα donations είναι very acceptable. το να βάζεις το mod πίσω από paywall είναι κακό για το community.

Αυτο ειπα και εγω.. Δεν μου αρεσει να βαζεις κυριως DRM πισω απο το content αυτο και δεν μου αρεσει ΟΛΟ το περιεχομενο να ειναι επι πληρωμη. Εγραψα ενα ποστ απο πανω για το τι πιστευω

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ένα abandoned hangar μου βγάζει (partially explored 75%). Με ποια κριτήρια πρέπει να το κάνω explored? Υπάρχει κάποιος στόχος, αλλά τι ακριβώς; 

Δημοσ.

Από ότι είδα σε αυτό το mod του pure dark, αγοράζεις μόνο τη τρέχουσα έκδοση beta. Μελλοντικές  εκδόσεις πρέπει να κανείς subscribe κάθε μήνα συνδρομή 5 για να κανείς update. Τώρα αν αυτό δεν είναι …… τότε τι είναι; 

Δεν πειράζει ας παίζω με λιγότερα frames, από το να βάλω μηνιαία συνδρομή για mod, κάποιου που δεν του ανήκει η πατέντα κιόλας. 

Δημοσ.
6 minutes ago, TitanX said:

Από ότι είδα σε αυτό το mod του pure dark, αγοράζεις μόνο τη τρέχουσα έκδοση beta. Μελλοντικές  εκδόσεις πρέπει να κανείς subscribe κάθε μήνα συνδρομή 5 για να κανείς update. Τώρα αν αυτό δεν είναι …… τότε τι είναι; 

Δεν πειράζει ας παίζω με λιγότερα frames, από το να βάλω μηνιαία συνδρομή για mod, κάποιου που δεν του ανήκει η πατέντα κιόλας. 

Eχει βγαλει πολλες εκδοσεις beta μεχρι τωρα.

Οι πιο σταθερες ειναι η 2.1 και η 6.0.

Δεν χρειαζεται να εχεις συνδρομη καθε μηνα,μια φορα κανεις τσιμπας το mod και τερμα.

Μεχρι να κανει κατι η Bethesda και να μην δουλευει το Mod θα εχουν βγαλει ηδη DLSS official.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Εγώ που είμαι λίγο άσχετος τί διαφορά θα δω με το DLSS σε σχέση με το FSR; Αν αξίζει να το πλερώκω, δεν έχω θέμα, η καλή δουλειά πρέπει να αμείβεται. 

Έπαιξα λίγο ξανά χθες. Έχω πολλές απορίες, θα αρκεστώ σε 2-3.

1. Πώς κάνω swap weapons in action; Κάθε τρεις και λίγο μπαίνω inventory για να αλλάξω, τζίζας.

2. Γιατί μέσα στην Atlantis έχω περιορισμό στο οξυγόνο; Έξω από πόλεις να το καταλάβω, μέσα σε αυτές γιατί;

3. Quests τα οποία έχουν deadline, αν λήξει μπορώ να τις ξαναπάρω ή πάπαλα;

1) μέσα στο inventory πατάς το b και βάζεις το αντικείμενο στα favorites, και τα επιλέγεις είτε με τα αριθμητικά πλήκτρα, είτε πατώντας το q. 

2) είναι κάτι σαν το endurance που έχουν πολλά παιχνίδια. Απλά το ονομάζουν οξυγόνο. 

3) δεν μου εχει τυχει τετοιο quest ακομα...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...