NoiSy MaN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, TitanX είπε Το μόνο που με κουράζει είναι ο χάρτης που χάνομαι για πλάκα, και ότι δεν υποστηρίζει dlss, κατα τα αλλά 10/10 από μένα. Dlss βάζεις εύκολα μέσω mod, τσέκαρε nexus mods.
Arkin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Για όσους έχουν Nvidia. Ενεργοποίηση rebar στο Starfield μέσο inspector μιας και η Nvidia δεν έχει προφίλ για το παιχνίδι ακόμα. Δίνει 10 15fps. 3 3
optimus prime Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπον εχω φαει ολη την ημερα να κανω διαφορα θεληματα για να βγαλω το μεροκαματο και τωρα που ειναι βραδακι ειπα να το γυρισω σε exploration.. Bρισκω εναν πλανητη,προσγειωνομαι και για καλη μου τυχη πετυχαινω εναν με δεντρα και πρασιναδα. Βγαζω το scanner και αρχιζω τωρα οπως πηγαινω να καταγραφω τα resources κτλ. Καποια στιγμη αφου εχω ριξει τρελο ποδαρατο ακουω εναν εκκωφαντικο θορυβο απο ψηλα.. Γυρναω να δω τι παιζει και βλεπω τωρα ακριβως πανω απο το κεφαλι μου να προσγειωνεται.... Spoiler ....αυτο το allien like σκαφος και βγαινουν τωρα κατι τυποι οι οποιοι κανουν teleport απο εδω και απο εκει και με αρχιζουν. Τους ξεκιναω και εγω τα γαζωματα και με το που ξαπλωνω τον πρωτο εξαιλωθηκε,εγινε αστεροσκονη. Μα καλα τι γινεται,τι παιχνιδι παιζω ρεεεεεεεεε..... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από optimus prime 4
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, optimus prime είπε Για παμε σιγα σιγα να φερουμε την αυτοκρατορια στο Starfield.. Galactic Civil War Conversion at Starfield Nexus - Mods and Community (nexusmods.com) Μπορείς να σκοτώσεις κόσμο? Πετυχαίνεις τον στόχο? @optimus prime Spoiler μπόρεσες να μπεις στο σκάφος των starborn? Γιατί δεν έβρισκα την είσοδο όταν τους ξεκανα μια φορά. Βέβαια είχαν προσγείωσει το σκάφος πάνω σε μια κολώνα 😝. 1
optimus prime Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Οχι δεν τα καταφερα να μπω μεσα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν έχεις παίξει καθόλου το main mission αν δεν ξέρεις τι είναι αυτοί. 2
MrGalaxy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 8/9/2023 στις 12:59 ΜΜ, cyberguy είπε ειναι FG mod dlss 3? ή dlss 3.5? Αυτο εβαλα https://www.nexusmods.com/starfield/mods/761?tab=description 1
Fubar1916 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 9/9/2023 στις 6:45 ΜΜ, gtob είπε Να ρωτήσω κάτι, έχει παρατηρήσει κανείς σε RX 5500 XT ή κάποια άλλη κάρτα AMD με ultra γραφικά περισσότερα FPS απ' ότι σε medium;; Έκανα κάποιες δοκιμές σε όλες τις ρυθμίσεις και παρατήρησα το εξείς περιέργο, ενώ είχα μια σταδιακή μείωση των FPS όσο ανέβαζα τα γραφικά από low σε ultra (πάντα χωρίς FSR η dynamic resolution) ξαφνικά στο ultra μου έβγαζε περισσότερα;;;!!! Κατευθείαν σε ultra το εβαλα και παει μια χαρα
just_a_dude Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 βρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά με το "μια χαρά" τι εννοείτε; Το έβαλα σε 1440p ultra χωρίς upscale και με την 4070 έβγαζα 40αρια fps.
Arkin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε βρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά με το "μια χαρά" τι εννοείτε; Το έβαλα σε 1440p ultra χωρίς upscale και με την 4070 έβγαζα 40αρια fps. Κατεβαζεις μια σκαλα τα shadows απο ultra ειναι bugarismena σε nvidia κουμπωσε και ενα FG ανοιξε και το rebar που εδειξα και θα πας ανετα στα 100+fps. Αν βαλεις και dlss quality τα 120-130 τα εχεις ανετα. 2
just_a_dude Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Κατεβαζεις μια σκαλα τα shadows απο ultra ειναι bugarismena σε nvidia κουμπωσε και ενα FG ανοιξε και το rebar που εδειξα και θα πας ανετα στα 100+fps. Αν βαλεις και dlss quality τα 120-130 τα εχεις ανετα. ναι εντάξει δεν λέω αυτό, απλά λένε παιδιά με χειρότερες κάρτες ότι "τρέχει μια χαρά", τι σημαίνει "μια χαρά";
Daredevil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 ναι το rebar κάνει πραγματικά δουλειά, το fg ίσως να μην το πρότεινα ακόμα αλλά dlss σίγουρα η διαφορά στην εικόνα από το fsr2 είναι αρκετά μεγάλη. 1
Arkin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, just_a_dude είπε ναι εντάξει δεν λέω αυτό, απλά λένε παιδιά με χειρότερες κάρτες ότι "τρέχει μια χαρά", τι σημαίνει "μια χαρά"; Πολλοι παιζουν σε 1080p 60fps οποτε ειναι μια χαρα. Και το 1440p 60p ειναι μια χαρα για τετοιο παιχνιδι και με τις optimized ρυθμισεις απο DF και HU τρεχει μια χαρα. Απλα σε nvidia εχει αυτα τα 2-3 κολπα που εχεις free performance για οσα fps θελεις.
BlueBlade Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Το έβαλα και εγώ χτες το μεσημέρι, ίσα ίσα λέω να δω για τι ο χαμός. Τελικά, έγραψα ένα πολύ πολύ όμορφο 8ωρο παιχνιδιού και αν δεν ήταν Δευτέρα σήμερα πιστεύω πολύ εύκολα έκανα καφέ και βάραγα ολονυχτία. Είχα χρόνια να παίξω ένα πραγματικό Open World RPG που μόνο η Bethesda ξέρει να φτιάχνει. Αυτός ο βαθμός ελευθερίας, το ότι μπορείς να κάνεις ότι θες και κάθε mission / side quest έχει δεκάδες διαφορετικούς τρόπους να τα ολοκληρώσεις. Τα Random events που μπορεί να συμβούν μπροστά σου και να σε κρατήσουν απασχολημένο για ώρες. Πολύ πολύ σπάνια είμαι δουλειά, έξω ή οπουδήποτε και σκέφτομαι πότε θα γυρίσω σπίτι για να συνεχίσω ένα παιχνίδι. Το Starfield ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Μπράβο ρε Bethesda 10
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Starfield Mod brings 8K textures for almost all of the game’s planets Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα