CarbonFibre Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) To θέμα της βαθμολογίας είναι λίγο περίεργο και μπορεί να μην είναι ίδιο για τον κάθε άνθρωπο. Πχ βλέπω όλα αυτά τα 10αρια για το Starfield και λέω οοβαρά πιστεύουν ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με το Baldur's Gate 3 ή το Ζέλντα; Αν η απάντηση είναι όχι τότε γιατί δεχόμαστε το 10 και όχι το 4-5; Είναι κακό παιχνίδι; Όχι. Είναι κακό σε σχέση με μια εταιρεία που έχει δώσει Skyrim στο παρελθόν; Προσωπικά πιστεύω ναι. Ίσως οι υπερβολικές προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί κάνανε κακό. Εύχομαι σε όσους το απολαμβάνουν να συνεχίσουν και να μην κάθονται να ασχολούνται με βαθμούς.Προσωπικά έχω απολαύσει παιχνίδια που άλλοι θεωρούσαν μέτρια και έχω θεωρήσει παιχνίδια μέτρια τα οποία άλλοι θεωρούν τέλεια. Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να μπαίνετε σε διαμάχες. Στον καθένα μας αρέσει ότι του αρέσει and it's ok. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από CarbonFibre 7 1
seithan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι σίγουρα έχει ενδιαφέρον αλλά σίγουρα μπορείς επίσης να το πεις ένα ¨ακατέργαστο διαμάντι". Σε πολλούς τομείς υστερεί και κρίνοντας από τα παλιότερα παιχνίδια της Bethesda, θα επιλυθούν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, μέσω των patches, official & unofficial + mods. Αυτό που πρέπει τάχυστα να επιλυθεί, είναι η πενιχρή απόδοση του παιχνιδιού ώστε να φτάσει σε μεγαλύτερο κοινό' κακά τα ψέματα, εάν δεν "υιοθετεί" από αρκετό κόσμο, θα αργήσει να "φτιάξει". Και εμένα προσωπικά, ΔΕΝ με κρατάει. Δίνει ένα μέτριο αίσθημα. Αν εξαιρέσεις την απόδοση, δεν είναι κακό, αλλά προτιμώ να προχωρήσω Last of Us ή Ratchet & Clank ή BG3. Από θέμα καθαρά στόρυ, στο ξεκίνημα, γιατί έχω παίξει βίας ένα 2ωρο, το FA76 (της Bugthesda) μου φάνηκε σίγουρα πιο εθιστικό. Each to his own?! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2023 από seithan 2
MrGalaxy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Βρήκα αυτό το fix για το θέμα με το resolution Starfield Resolution Changer - Borderless Fullscreen working at a resolution different to native monitor resolution https://www.nexusmods.com/starfield/mods/1063 Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2023 από MrGalaxy
Hacker?pcs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αναμένοντας να το παίξω από τα σχόλια μου φαίνεται κλασσική Bethesda σε Creation Engine, Fallout 3 - 4 - Starfield, φάση not great not terrible, σαν το Fallout 4 κυμαίνεται, σίγουρα καλό, σίγουρα όχι masterpiece. Θα αξίζει μια αναμονή για Script extenders και essential mods που βγαίνουν κλασσικά Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2023 από Hacker?pcs
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Μεταξύ Sarah και Andreja...κι εγώ την Andreja προτιμώ. Είναι και πιο κυριλέ όταν κάνεις lockpicking.
fast8 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Κάποιος που έχει παίξει το No Man's Sky στις πρόσφατες εκδόσεις του, μπορεί να το συγκρίνει με το Starfield? Ρωτάω γιατί δεν έχω πολύ χρόνο για νέο παιχνίδι αυτή την στιγμή και δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι παραπάνω απο το No Man's Sky που παίζω αυτή την στιγμή.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, fast8 είπε Κάποιος που έχει παίξει το No Man's Sky στις πρόσφατες εκδόσεις του, μπορεί να το συγκρίνει με το Starfield? Ρωτάω γιατί δεν έχω πολύ χρόνο για νέο παιχνίδι αυτή την στιγμή και δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι παραπάνω απο το No Man's Sky που παίζω αυτή την στιγμή. Είναι πολύ διαφορετικό το στυλ του. Φέρνει πιο πολύ σε Fallout στο διάστημα. Δες μερικά streams τα αρχικά κομμάτια για να καταλάβεις πώς είναι. Αν περιμένεις NMS by Bethesda, δεν θα το βρεις.
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, seithan είπε Από θέμα καθαρά στόρυ, στο ξεκίνημα, γιατί έχω παίξει βίας ένα 2ωρο, το FA76 (της Bugthesda) μου φάνηκε σίγουρα πιο εθιστικό. Από θέμα ιστορίας, μπορώ να πω ότι μου αρέσουν περισσότερο τα Faction side quests από το main story. Επίσης κάτι σημαντικό που αξίζει να αναφερθεί μην την πατήσει κόσμος που παίξει πρώτα τα main missions και πάει καταλάθως κατευθείαν new game+ -Finishing the Ending automatically starts new game+ and you lose all progress except your Level and Perks (it resets all missions, side quests, inventory items, relationships, starships, outposts, exploration progress, discovered Systems/Planets, crewmates etc). There is also no Mission Replay function. The game doesn’t offer a “Point of No Return” warning and doesn’t warn you when the ending happens, When you reach Main Quest “One Giant Leap”, make a Manual Save. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Fulgore είπε The game doesn’t offer a “Point of No Return” warning and doesn’t warn you when the ending happens, When you reach Main Quest “One Giant Leap”, make a Manual Save. Δεν στο λέει με freeze και ειδικό warning όπως στα Mass Effect (αν θυμάμαι καλά), αλλά σου λέει αρκετές φορές ότι αν συνεχίσεις, Spoiler και μπεις στην σφαίρα, πας σε νέο σύμπαν και αν αποφασίσεις να κάνεις πίσω (κυριολεκτικά, να περπατήσεις στην άκρη της περιοχής), τότε γυρνάς πίσω στο σκάφος σου και συνεχίζεις κανονικά, μέχρι να αποφασίσεις να ξαναπάς. Πάντως ναι, καλό είναι να κάνει manual save κάποιος εκεί. 1
seithan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Τα παιδιά που το τρέχεται με FG ενεργοποιημένο, η κίνηση πως σας φαίνεται; Παίζοντας σε 60άρι non-gsync πάνελ έχει ένα "jitter", ένα συνεχόμενο σπάσιμο στην κίνηση αν και τα frames είναι "πάντα" στην ζώνη των 70-90. Καμιά ιδέα γιατί;
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Από θέμα ιστορίας, μπορώ να πω ότι μου αρέσουν περισσότερο τα Faction side quests από το main story. Ειδικά αυτό μεγάλη αλήθεια.. μερικά είναι εκπληκτικά.. κάποια main (alarmingly many) φτάνουν πολλές φορές να θυμίζουν boring fetch quests ενώ των faction είναι πολύ καλά και με πολύ ζουμί και background. Το κύριο πρόβλημα με εμένα που φθάνει στα όρια του game breaking είναι το AI της Bugthesda, srsly σε κάποια σημεία λες δεν γίνεται.. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2023 από d4ydr33m3r
sp3cial Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στη παρέα! Σήμερα ελπίζω να του αφιερώσω όλη τη μέρα! Θα ποστάρω κάποιες απορίες που και που εδώ γιατί εχω και αρκετές 🤣 1) Στο inventory κάποια αντικείμενα έχουν κόκκινο MASS (βάρος) κάποια άσπρο και κάποια πράσινο. Τι διαφορα έχει; Εγω θυμάμαι στο Skyrim ότι δεν είχε σημασία. Απλά ότι έχεις επάνω σου συνοψίζεται στο συνολικό βαρος. 2) Έκανα 5/5 pickpockets , αλλά δεν πάει στο Rank 2. Φανταζομαι θέλω skill για να κάνει upgrade έτσι; Επισης με χαλάει πολύ ο χάρτης.. ανύπαρκτος στις πόλεις! Και κάπως δυσκολεύομαι στους πλανήτες. Θα το συνηθίσω πιστεύω. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2023 από sp3cial
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Baldur's Gate 3 has ruined Starfield for me 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα