Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως που τελείωσα το κεντρικό story(τώρα ασχολούμαι με factions ),δεν είδα κάποιο έπος, 10/10 παιχνίδι κλπ. Ενα καλό παιχνίδι είδα(του 7/10 αν το παίζεις μέσω gamepass) με μπόλικο περιεχόμενο αλλά και με διάφορα θέματα, αρκετά από τα οποία έχουν αναφερθεί πιο πίσω, που σίγουρα απέχουν από την λέξη έπος. Και σε αυτά δεν βοηθάνε και τα διάφορα bugs/crashes/κακό performance day one μιας και μιλάμε για 70 και 80ευρώ παιχνίδι(εχτές μου κόλλησε companion side quest και έφαγα και ένα crash 30 λεπτά αργότερα), ούτε και ο τρόπος που επέλεξε για άλλη μια φορά η bethesda να παρουσιάσει το παιχνίδι//ιστορία της με face to face διαλόγους με σχεδον άψυχα npcs. Και στο steam μιας και αναφέρθηκε βλέπω ότι το παιχνίδι τις τελευταίες ημέρες είναι σε πτωτική φάση στα reviews και σήμερα έπεσε και κάτω απο 80% σε Mostly Positive Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από Fulgore 3
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Armoral είπε Καλά το παιχνίδι δεν είναι για 9 ή 10/10 με τίποτα. Εκεί έχουμε καταλήξει. Να είναι οι κριτικοί διαφημιστές των προϊόντων. 4 ώρες πριν, starmanwarz είπε Γελαει ο κοσμος με ολους αυτους τους αμεροληπτους δημοσιογραφους και τα 10αρια που μοιραζουν απλοχερα. Εχουν δει τα textures? To AI τους αρεσε? Η μηπως το φοβερο performance? Το καθηλωτικο στορυ? Και αλλα πολλα. Ελεος. Για εμενα ειναι ενα 6/10. Αν ειχαμε 2015 μπορει και να εβαζα ενα 8/10. Βασικα αν μπειτε στο metacritic Και ακολουθησετε καποια 100/100 θα δειτε οτι αναφερουν μια χαρα αρνητικα στο τελος (pros/cons). Οποτε πραγματικα, επεσε κασερι μαλλον Spoiler Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από SabotazNic 2 1
chrisgewrgi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Το φυσατε και δεν κρυώνει με τιποτα!😂 Και τώρα ξεκιναει😋 1 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Εμένα με κρατάει και έχει σίγουρα κάποια ωραία quests, αλλά ισχύει ότι δεν είναι επαναστατικό και bugs υπάρχουν εδώ κι εκεί (δεν θα ήταν Bethesda αλλιώς άλλωστε). Αν και σε ένα quest έφαγα τέτοιο bug που όλοι γίνονταν hostile και έπρεπε να βάλω save από πιο νωρίς, γιατί είχε μάχη και παίζει κάμια βολή να χτύπησε friendly και για κάποιο λόγο μετά από την μάχη και διάλογο, όλοι άρχισαν να με πυροβολούν. Eπίσης τουλάχιστον 2 NPCs πρέπει να ήταν χρυσόψαρα στην προηγούμενη ζωή τους. Spoiler Η Vanguard κοπελιά στο The Den και ο πρώτος NPC που βρίσκεις στο The Scow σου μιλάνε συνέχεια λες και σε βλέπουν πρώτη φορά, όσες φορές και να τους μιλήσεις. Περνάω καλά γενικά στο game; Yep. Με κρατάει να παίζω; Δεν ξέρω γιατί ακριβώς, αλλά ναι. Είναι GOTY / classic / 10/10; Σίγουρα όχι. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Ούτε π.χ. το Armored Core 6 είναι GOTY, αλλά πέρασα καλά κι εκεί. 7
comfuzio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Βάλανε και steam trading cards αλλά πότε θα αρχίσουν να πέφτουν;
Herald Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, pirmen56 said: 5,6/10 στο metacritic από τους χρήστες. https://www.metacritic.com/game/pc/starfield Όταν το 98% των PC δεν μπορεί να τρέξει ούτε 1080p medium τι gameplay να δεις; Από gameplay δεν έχω δει σχεδόν τίποτα, αλλά και χωρίς καμία καινοτομία σε σχέση με τα παλιά πιστεύω ότι θα μου αρέσει. Aν αφήσουμε την απόδοση εκτός, το παιχνίδι δεν είναι για 5, αλλά είναι και πολύ μακιά απτό 10. 7-8 2
noFEARgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και για μένα ένα 7αρι είναι όσο έχω δει . Παλιότερα θα το τελείωνα σίγουρα αλλά πλέον που ο χρόνος είναι λίγος δεν νομίζω έχω για 7αρια όταν βγαίνουν τόσα παιχνίδια. Εδώ ακόμα το baldurs gate δεν τελείωσα που είναι πολύ πολύ ανώτερο από το Starfield Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από noFEARgr 2
xartemporas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Πιστέυω και εγω οτι το 7 ειναι η πιο σωστη βαθμολογια.
comfuzio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 το 7 είναι λίγο γενναιόδωρο, πιο πολύ σαν ένα γεμάτο 6 είναι, πιο πολύ το hype παρά ουσία. Βέβαια αν το υποστηρίξουν για καιρό και διορθώσουν μερικά τρανταχτά σφάλματα που έχει θα το έβαζα και γω στο 7. για πιο πάνω με τα γραφικά αυτά και το ότι δεν έχει RT και native dlss και ειδικά Multi δεν θα μπορούσα με τίποτα να κάνω την υπέρβαση και να του έδινα πάνω από 7. 4
gtob Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Να ρωτήσω κάτι, έχει παρατηρήσει κανείς σε RX 5500 XT ή κάποια άλλη κάρτα AMD με ultra γραφικά περισσότερα FPS απ' ότι σε medium;; Έκανα κάποιες δοκιμές σε όλες τις ρυθμίσεις και παρατήρησα το εξείς περιέργο, ενώ είχα μια σταδιακή μείωση των FPS όσο ανέβαζα τα γραφικά από low σε ultra (πάντα χωρίς FSR η dynamic resolution) ξαφνικά στο ultra μου έβγαζε περισσότερα;;;!!!
pirmen56 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Herald είπε Aν αφήσουμε την απόδοση εκτός, το παιχνίδι δεν είναι για 5, αλλά είναι και πολύ μακιά απτό 10. 7-8 Έπαιξα σήμερα λίγες ώρες και φαίνεται καλοστημένο. Με καθαρή εικόνα, καλαίσθητο artwork και απουσία stutters. Από τα πρώτα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση είναι η ποιότητα του voice acting, η λεπτομέρεια και η εκφραστικότητα του προσώπου στους βασικούς NPC. Η μουσική, τα animations των generic NPCs και οι χώροι μου βγάζουν FO3 feeling, που δεν θα το έλεγα ιδιαίτερα καλό. Τα μενού και ο χειρισμός του αεροσκάφους είναι αρκετά διαισθητικά και δεν εκνευρίζουν. Θετικές είναι και οι αλλαγές στο lockpicking καθώς και στο persuasion σύστημα. Φαίνεται ένα καλό bethesda game. Αυτό ακριβώς αυτό που ζητάω. Το gunplay δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Δεν υπάρχει καλό feedback από τα όπλα(όπως π.χ. στο FO4) και το cover system πρακτικά δεν δουλεύει παρά μόνο αν είσαι πολύ κρυμμένος πίσω από κάποιο εμπόδιο. Ενώ και το melee ειδικά στην αρχή είναι αρκετά overpowered σε αντίθεση με τα όπλα(παίζω very hard). 4 ώρες πριν, Armoral είπε Όχι μια χαρά τρέχει με FSR2 τουλάχιστον που δοκίμασα πήγαινε νερό. Κανένα πρόβλημα και δεν έχω δει και τους χρόνους φόρτωσης που ταλαιπωρούν άλλους. Τουλάχιστον όχι ακόμη. Το FSR ακόμα και με 100% resolution(σε ρόλο antialiasing) είναι τίγκα στο moire pattern και το shimmering. Προτιμώ 1080p native(έχει και αυτό θεματάκια) μέχρι να δοκιμάσω dlss 2 mod.
Lobo10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Διαβάζω κάποια post και πραγματικά απορώ με αυτά που γράφουν κάποιοι. Το Starfield παιχνίδι του 5;;; Το Starfield 🤣
divnt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά μπορεί να είναι χαζή ερώτηση, αλλά θα την κάνω😜 Όλα αυτά τα mods που λέτε πως βγαίνουν και διορθώνουν το παιχνίδι σε διάφορους τομείς, γίνεται με κάποιον τρόπο να τα βάλουμε και στο XBOX (Series X);
optimus prime Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο Astral Lounge παιζει ενα γαματο beatακι.. Οποτε παω εκει τσιτωνω τα ηχεια και τριζουν οι ντουλαπες μου απο το μπασο.. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από optimus prime
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα