optimus prime Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Armoral said: Ένα επιπλέον πρόβλημα που έχει προκύψει και έχει βοηθήσει τη Bethesda είναι ότι είναι Xbox exclusive οπότε έχουν πέσει όλοι οι Xbox χρήστες να το προστατεύσουν. Oι xboxακηδες δεν θα σκασουν λεφτα για να το βαθμολογησουν στο Steam,το παιζουν μeσω gamepass.. Oπως και οι περισσοτεροι εδω στο φορουμ.. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από optimus prime 1
Armoral Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Το μόνο σίγουρο είναι οτι το παιχνίδι δεν είναι για τα μπάζα. Όμως έγγραψα για steam και μου λες για xbox users 😛 . Όχι δε μιλούσα για το steam στο οποίο το παιχνίδι είναι στο 7 στα 10 και δε βλέπω να ανεβαίνει. Μιλούσα γενικότερα, πως αυτό λειτουργεί υπέρ της Bethesda για ένα κακό προϊόν με κακή σχεδιαστική προσέγγιση. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από Armoral 1
gtsoui Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 55 λεπτά πριν, Armoral είπε Ένα επιπλέον πρόβλημα που έχει προκύψει και έχει βοηθήσει τη Bethesda είναι ότι είναι Xbox exclusive οπότε έχουν πέσει όλοι οι Xbox χρήστες να το προστατεύσουν. Τι εννοείς ότι έχει προκύψει πρόβλημα? Υπάρχουν ένα σωρό reviewers φίλα προσκείμενοι σε όλες τις κονσόλες, ποια η διαφορά του starfield?
just_a_dude Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 10 ευρώ έχει το gamepass. το βάζεις και σχηματίζεις δική σου άποψη για το game. 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Με το DLSS 3 mod μου κρασάρει πάντως μετά από 5-10 λεπτά gameplay. Ίσως να φταίει που χρησιμοποιώ Reshade παράλληλα αλλά χωρίς αυτό δεν βλέπεται.
Armoral Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, gtsoui είπε Τι εννοείς ότι έχει προκύψει πρόβλημα? Υπάρχουν ένα σωρό reviewers φίλα προσκείμενοι σε όλες τις κονσόλες, ποια η διαφορά του starfield? Ότι σαν το πρώτο exclusive του Xbox έχουν πέσει να το προστατέψουν όσο δεν πάει. Το παιχνίδι είναι για 5 με 6 στα 10 με πολύ επιείκια. Δηλαδή αν είναι αυτό στο 9/10 το Baldur's Gate είναι στο 100 στα 10. 3
tommybertsen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Το μόνο σίγουρο είναι οτι το παιχνίδι δεν είναι για τα μπάζα. Όμως έγγραψα για steam και μου λες για xbox users 😛 . Εδώ σου είπε ότι τον ενόχλησε το He / She / They ρε μαν. Welcome to 1800s Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από tommybertsen 2
just_a_dude Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Γενικά ο κόσμος όταν αξιολογεί τα games ουσιαστικά λέει την γνώμη και όχι την αξιολόγηση του. Για κάποιους είναι 10 αλλά αντικειμενικά το game δεν είναι για 10 όπως και να το δεις. 10 σημαίνει τέλειο, τέλειο σε όλα. gameplay, story, visuals, τεχνικό κομμάτι. To gameplay είναι γενικά καλό. Το κακό είναι τα loadings όλη την ώρα που χαλάνε κάπως το immersion. story δεν το προχώρησα πολύ οπότε δεν ξέρω. visuals κάποια textures είναι καλά, κάποια πολύ άσχημα (λογικό για open world βέβαια), έχει παλιές μεθόδους (cube maps, κλασσικά shadow maps, κτλ). Δεν δείχνει άσχημο αλλά δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Στο τεχνικό κομμάτι το καλό είναι ότι δεν έχει stuttering αλλά έχει απίστευτες απαιτήσεις σε σχέση με τα μέτρια visuals ενώ έχει και κάποια visual bugs. 2
pirmen56 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, starmanwarz είπε Γελαει ο κοσμος με ολους αυτους τους αμεροληπτους δημοσιογραφους και τα 10αρια που μοιραζουν απλοχερα. Εχουν δει τα textures? To AI τους αρεσε? Η μηπως το φοβερο performance? Το καθηλωτικο στορυ? Και αλλα πολλα. Ελεος. Για εμενα ειναι ενα 6/10. Αν ειχαμε 2015 μπορει και να εβαζα ενα 8/10. 5,6/10 στο metacritic από τους χρήστες. https://www.metacritic.com/game/pc/starfield Όταν το 98% των PC δεν μπορεί να τρέξει ούτε 1080p medium τι gameplay να δεις; Από gameplay δεν έχω δει σχεδόν τίποτα, αλλά και χωρίς καμία καινοτομία σε σχέση με τα παλιά πιστεύω ότι θα μου αρέσει. 1
Armoral Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, pirmen56 είπε 5,6/10 στο metacritic από τους χρήστες. https://www.metacritic.com/game/pc/starfield Όταν το 98% των PC δεν μπορεί να τρέξει ούτε 1080p medium τι gameplay να δεις; Από gameplay δεν έχω δει σχεδόν τίποτα, αλλά και χωρίς καμία καινοτομία σε σχέση με τα παλιά πιστεύω ότι θα μου αρέσει. Όχι μια χαρά τρέχει με FSR2 τουλάχιστον που δοκίμασα πήγαινε νερό. Κανένα πρόβλημα και δεν έχω δει και τους χρόνους φόρτωσης που ταλαιπωρούν άλλους. Τουλάχιστον όχι ακόμη.
Tambas91 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, pirmen56 είπε 5,6/10 στο metacritic από τους χρήστες. καλά και εκεί μια χαρά θα έχουν μπει sony fanboys να βάλουν άσσο τι 5,6 ρε παιδιά είπαμε έχει θεματάκια αλλα το game γενικά είναι έπος.... άμα φτιάξεις την AI εγώ πάντως του έβαζα 9/10 με την AI να είναι για τα μπάζα ένα 7/10 είναι καλά
Armoral Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε καλά και εκεί μια χαρά θα έχουν μπει sony fanboys να βάλουν άσσο τι 5,6 ρε παιδιά είπαμε έχει θεματάκια αλλα το game γενικά είναι έπος.... άμα φτιάξεις την AI εγώ πάντως του έβαζα 9/10 με την AI να είναι για τα μπάζα ένα 7/10 είναι καλά Ότι δηλαδή το παιχνίδι είναι έπος και έχει φάει βομβαρδισμό από τους sony fans γιατί δεν έχουν αντίστοιχο. Έχουν καμιά 30αριά παιχνίδια δικά τους 10 φορές καλύτερα όλα. 1
Tambas91 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Armoral είπε Ότι δηλαδή το παιχνίδι είναι έπος και έχει φάει βομβαρδισμό από τους sony fans γιατί δεν έχουν αντίστοιχο. Έχουν καμιά 30αριά παιχνίδια δικά τους 10 φορές καλύτερα όλα. ρε αδερφέ δεν το λέω για να τα βγάλουμε να δούμε ποιος έχει καλύτερα παιχνίδια όπως υπάρχουν κολλημένοι που θα βάλαν στο god of war και το tlou 1 επειδή είναι sony έτσι υπάρχουν και τα αντίστοιχα για εδώ πάντως το game δε το λες για κανένα λόγο 5/10 1
chrisgewrgi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Όσο προχωράς τόσο πιο επικο γινεται! 2
just_a_dude Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Armoral είπε Όχι μια χαρά τρέχει με FSR2 τουλάχιστον που δοκίμασα πήγαινε νερό. Κανένα πρόβλημα και δεν έχω δει και τους χρόνους φόρτωσης που ταλαιπωρούν άλλους. Τουλάχιστον όχι ακόμη. οι χρόνοι φόρτωσης δεν είναι πρόβλημα, απλά είναι λίγο εκνευριστικό που ότι κάνεις θέλει loading. Εμένα λίγο μου χαλάει το immersion. Βγαίνεις απ' το διαστημόπλοιο loading, μπαίνεις σε μεγάλο κτήριο loading, πας σε άλλον πλανήτη πάλι loading. Δεν είναι και deal breaker απλά το αναφέρω ως ένα αρνητικό. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα