Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 hours ago, Armoral said:

Δεν έχω ιδέα.

Εν τω μεταξύ μου ξέφυγε έχει και pronounce? Το "He/she/them" στην αρχή;

Uninstall.

Κοίτα όσο και να μην είμαι woke, δεν το είδα πέραν από την δημιουργία να το βαράει κάπου αλλού.
Το μόνο που ίσως να συνδέεται κάπως με αυτό είναι τώρα στο στάδιο που είμαι που έφερα στο crew τον τυπά που δίνει το πρώτο σκάφος, έφυγε η Sarah από companion και μπήκε αυτός και αυτός προσπαθεί να κάνει "flirt" με τον χαρακτήρα μου και τρώει άκυρα. 

Στα γενικότερα, οκ το παιχνίδι είναι μεγάλο και έχει πολύ πράγμα αλλά έχει αρκετά bugs & glitches. Αρκετά είναι απλά και πάρα πολλά είναι σημαντικότερα. Αυτό που έβαλα προχθες με την Sarah σαν Shaker πχ δεν περπατούσε είχε κολλήσει εκεί να τρέμει σαν την Όλγα και δεν μπόρεσα να προχωρήσω το quest. Έπρεπε να μπω στο σκάφος και να βγω για να ξεκολλήσει -αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως βγάζω το artifact zeta-. Αλλά σε μένα βαράει πιο άσχημα από τα bugs το πιο πάνω, ότι η ιστορία δεν έχει μια ομαλή πρόοδο και ενώ έχω προχωρήσει το main, κάποια από τα sidequests νομίζουν ότι είμαι ακόμα στην αρχή και δεν συνδέονται κάπως. 

Έχει φάει και κάποιο glitch με τα outposts, έχω φτιάξει ένα σε έναν πλανήτη με ουράνιο, πάω να βάλω το 2ο κτίριο και δεν θέλει να το κατασκευάσει για κανέναν λόγο

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς το dlss mod για τις RTX κάρτες να μας πει αν τρέχει καλύτερα ? , σκέφτομαι να το βάλω αλλα δεν ξέρω αν κάνει disable τα achievements στο steam

Δημοσ.

Καλό παιχνίδι αλλά έχει και αρκετά ζητήματα που σε κουράζουν.

Απειρο looting... πολυ λίγοι vendors και ακόμη και αυτοί έχουν όριο σε credits.

Πρέπει να αφήσεις την αποστολή σου, να ταξιδέψεις σε έναν μεγάλο πλανήτη για να πουλήσεις πράγματα. Καθόλου βολικό.

Το ίδιο και με τις επισκευές του διαστημοπλοιου. Κέρδισα μια αερομαχία και πήγαινα για την επόμενη αλλά έφαγα πολύ χρόνο να βρώ τεχνικό επισκευών.

Θα μπορούσαν να έχουν vendors και τεχνικούς παντού ή και τεχνικό στο διαστημόπλοιο..

Γενικά τρώς πολύ χρόνο στο ταξίδι και σε loading screens.

Δημοσ.
18 minutes ago, SPANK said:

Έχει δοκιμάσει κανείς το dlss mod για τις RTX κάρτες να μας πει αν τρέχει καλύτερα ? , σκέφτομαι να το βάλω αλλα δεν ξέρω αν κάνει disable τα achievements στο steam

Tα achievements δουλευουν κανονικα αρκει να μην χρησιμοποιησεις command console.

Tωρα για το DLSS εγω χρησιμοποιω διαφορετικη εκδοση απο αυτην που εχουν οι υπολοιποι,καλυτερα να σου απαντησει καποιος αλλος πανω σε αυτο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με nvidia 2070 super (3900x, 32gb) ενδείκνυται να περάσω κάποιο mod για ενεργοποίηση του DLSS(στα 1140p) ; Εάν ναι, υπάρχει κάποιος οδηγός; 

Επεξ/σία από Fever
Δημοσ.
34 minutes ago, Fever said:

Με nvidia 2070 super (3900x, 32gb) ενδείκνυται να περάσω κάποιο mod για ενεργοποίηση του DLSS(στα 1140p) ; Εάν ναι, υπάρχει κάποιος οδηγός; 

Νομίζω εδώ είσαι (έχει οδηγίες) :

Starfield FSR2 Bridge - Replacing FSR2 with DLSS or XeSS at Starfield Nexus - Mods and Community (nexusmods.com)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Over 50 review scores for Starfield, with the quotes:  "An instant classic" - Screen Rant "A cinematic masterwork" -Esquire "It's a masterpiece" -Vice "An absolute triumph" -Windows Central

Έμπαινε γεροbeth

θα φάμε χρόνια με τούτο το παιχνίδι

Καλά το παιχνίδι δεν είναι για 9 ή 10/10 με τίποτα. Εκεί έχουμε καταλήξει. Να είναι οι κριτικοί διαφημιστές των προϊόντων.

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γελαει ο κοσμος με ολους αυτους τους αμεροληπτους δημοσιογραφους και τα 10αρια που μοιραζουν απλοχερα.

Εχουν δει τα textures?

To AI τους αρεσε?

Η μηπως το φοβερο performance?

Το καθηλωτικο στορυ?

Και αλλα πολλα. Ελεος.

Για εμενα ειναι ενα 6/10. Αν ειχαμε 2015 μπορει και να εβαζα ενα 8/10.

Επεξ/σία από starmanwarz
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, starmanwarz είπε

Γελαει ο κοσμος με ολους αυτους τους αμεροληπτους δημοσιογραφους και τα 10αρια που μοιραζουν απλοχερα.

Εχουν δει τα textures?

To AI τους αρεσε?

Η μηπως το φοβερο performance?

Το καθηλωτικο στορυ?

Και αλλα πολλα. Ελεος.

https://www.youtube.com/results?search_query=starfield+is+boring

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το δεις απλά σαν ένα αξιόλογο shooter rpg μια χαρά είναι. Το ίδιο με το CP77. Αν περιμένεις να είναι τα GOATs ε θα απογοητεύεσαι. Αυτό νομίζω είναι και ένα πρόβλημα του gaming πλέον. Τα games υπερ-hype-άρονται με αποτέλεσμα πολλοί να σχηματίζουν γνώμη βασισμένοι στα social και να περιμένουν κάτι συγκεκριμένο. Και αν το game δεν είναι αυτό το συγκεκριμένο τότε είναι για πέταμα. Ε κάπου το χάνουμε. Όσον αφορά τα bugs δεν με απασχολεί, σιγά σιγά θα λυθούν με patches. Οπότε περιμένεις και το παίρνεις και σε καλύτερη τιμή και με λιγότερα bugs.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Armoral είπε

Καλά το παιχνίδι δεν είναι για 9 ή 10/10 με τίποτα. Εκεί έχουμε καταλήξει. Να είναι οι κριτικοί διαφημιστές των προϊόντων.

Ακόμη και γω ο σουπερ γαμάτος δε θα τολμούσα να βάλω 9 ή 10, άσε αυτούς να βάζουν.
Βέβαια τάπα πάει και στο steam από τους χρήστες.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε

Ακόμη και γω ο σουπερ γαμάτος δε θα τολμούσα να βάλω 9 ή 10, άσε αυτούς να βάζουν.
Βέβαια τάπα πάει και στο steam από τους χρήστες.

Ένα επιπλέον πρόβλημα που έχει προκύψει και έχει βοηθήσει τη Bethesda είναι ότι είναι Xbox exclusive οπότε έχουν πέσει όλοι οι Xbox χρήστες να το προστατεύσουν.

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Armoral είπε

Ένα επιπλέον πρόβλημα που έχει προκύψει και έχει βοηθήσει τη Bethesda είναι ότι είναι Xbox exclusive οπότε έχουν πέσει όλοι οι Xbox χρήστες να το προστατεύσουν.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι το παιχνίδι δεν είναι για τα μπάζα. Όμως έγγραψα για steam και μου λες για xbox users 😛 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...