Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Mια 7900XTX, φυσικά, που το τρέχει καλύτερα. Παράλληλα με την 4090 για τα nvidia sponsored. Θέλει πολύ μυαλό; Φταίει ο Todd που τσιγγουνεύεστε 10.000€ για ένα τίμιο σύστημα; Σε 4Κ πάει ελαφρώς καλύτερα η 4090, άρα θες 5090 για 4Κ constant 60 Σαν παιχνίδι το βαριέμαι πολύ προσωπικά, το main story ειδικά: Spoiler Αυτά με τα powers, το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο απλά σε λίγο διαφορετικό πλανήτη, απλά έκανα quit.. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Psycho_Warhead
Sprou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Σαν παιχνίδι το βαριέμαι πολύ προσωπικά, το main story ειδικά: Απόκρυψη περιεχομένων Αυτά με τα powers, το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο απλά σε λίγο διαφορετικό πλανήτη, απλά έκανα quit.. Για βάλε και την έλλειψη χρόνου σε συνάρτηση με το χάος του παιχνιδιού Δεν αργεί πολύ να το αφήσεις Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Sprou
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Sprou είπε Για βάλε και την έλλειψη χρόνου σε συνάρτηση με το χάος του παιχνιδιού Δεν αργεί πολύ να το αφήσεις Βρε αν σ' αρέσει το στυλ αυτό, θα παίζεις για μήνες..Και κάποιοι θα παίζουν για χρόνια λόγω των mods. Εγώ απλά βαριέμαι αυτό το στυλ..Προτιμώ τα linear games γιατί το open-worldιλίκι με το busy work έχει κουράσει. 10
Sprou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Αν μπαίνεις και παίζεις μια ώρα την ημέρα θα το τελειώσεις το 2050..πιστεύω κάπως συμβάλλει στο να το αφήσεις. Μπορεί να κάνω και λάθος και να είναι μόνο η βαρεμάρα που Μ προκαλεί το game και να μη θέλω να το γραψω γτ ο @optimus prime καραδοκεί ..
Armoral Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πρώτες σκέψεις, φαίνεται πολύ εντυπωσιακό σε γραφικά, ήχο, μάχες, ωραία εφέ στην ολοκλήρωση των quest σίγουρα μέγεθος αλλά ρε Bethesda σοβαρά τώρα. Είναι δυνατόν να σου μιλάνε οι χαρακτήρες και να σε κοιτάνε όπως σε κοιτούσαν στο Fallout New Vegas; Δηλαδή καμία εξέλιξη; Επειδή μας έδωσαν 1000 πλανήτες δεν έβρισκαν και 1000 διαφορετικά πρόσωπα για τους npc για να με βοηθήσουν να μην έχω πετύχει τη in game μάνα μου σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, τις δύο μάλιστα με ίδιο χτένισμα/κούρεμα; Αμ το άλλο. Ποιος σας είπε ότι όπου πάμε πρέπει οι χαρακτήρες να είναι καρφωμένοι επάνω μας; Σα να έπαιζα Half life δηλαδή έλεος. Εδώ ο τυπάς έχει κολλήσει πάνω στην τύπισα και περπατάει σα το Michael Jackson κοιτώντας με. Αν αυτό δεν είναι τουλάχιστον χαζό σε σημείο αρρώστιας απορώ τι έκαναν 6 χρόνια. Απλά γέμιζαν το χάρτη; Μη δίνετε σημασία στο χρώμα, είναι από το screenshot. Πέτυχα και ένα bug σε ένα σημείο στην New Atlantis που σκοτείνιασαν όλα και μπορούσα να προχωρήσω με το φακό βλέποντας μόνο σκιές μέχρι να κάνω save και να επανέλθει το φως του χαρακτήρα. Απλά απαράδεκτοι και δεν ξέρω και τι άλλο θα ανακαλύψω. Όπως τα λέει o @Psycho_Warhead. Παλιάς κοπής open world παιχνίδι, σα να στέρεψαν από ιδέες. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Armoral 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εντάξει δεν είναι όλα για όλους, ο καθένας με τα γούστα του. Εμένα δεν μου αρέσει αλλά για τον ίδιο λόγο δεν μου άρεσε ούτε το Skyrim, ένιωθα την ίδια βαρεμάρα..Άλλοι όμως ακόμα το παίζουν.. Το TW3 απ' την άλλη το έχω τελειώσει 2 φορές + τα expansions και το παίζω άνετα και τρίτη. Επειδή έλιωνα και Diablo 4 αυτό το καιρό, είμαι ήδη ''φορτωμένος'' από grind-άρισμα οπότε αν δεν με τρελάνει ένα παιχνίδι δεν θα κάτσω να ανεχτώ διαλόγους και χαζολόγημα. Όσοι είναι fans θα ρίξουν εκατοντάδες ώρες ή και χιλιάδες ώρες αφού η Bethesda είπε ότι μπορείς να φτιάξεις δικούς σου πλανήτες και δικά σου quests. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Psycho_Warhead
comfuzio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ είδα και το εξής, μιας που δεν είναι γραμμικό κάνω ότι αποστολή θέλω με όποια σειρά, οπότε και έφτασα σήμερα να πάρω το δωμάτιο στο constellation. Ενώ έχω κάνει ήδη πόσες αποστολές, έχω μαζέψει 6 κομμάτια κτλ και μου λέει η τύπησα: Το σκέφτεσαι να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Σκέψου το και αν θες αν σου δώσω το δωμάτιο (ή κάπως έτσι). Ναι ρε κοπελιά, έχω ρήξη κάποιες ώρες, έχω κάνει τόσες αποστολές και ναι ακόμα το σκέφτομαι αν θα γίνω μέλος της ομαδας σας!
Armoral Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εντάξει δεν είναι όλα για όλους, ο καθένας με τα γούστα του. Εμένα δεν μου αρέσει αλλά για τον ίδιο λόγο δεν μου άρεσε ούτε το Skyrim, ένιωθα την ίδια βαρεμάρα..Άλλοι όμως ακόμα το παίζουν.. Το TW3 απ' την άλλη το έχω τελειώσει 2 φορές + τα expansions και το παίζω άνετα και τρίτη. Επειδή έλιωνα και Diablo 4 αυτό το καιρό, είμαι ήδη ''φορτωμένος'' από grind-άρισμα οπότε αν δεν με τρελάνει ένα παιχνίδι δεν θα κάτσω να ανεχτώ διαλόγους και χαζολόγημα. Όσοι είναι fans θα ρίξουν εκατοντάδες ώρες ή και χιλιάδες ώρες αφού η Bethesda είπε ότι μπορείς να φτιάξεις δικούς σου πλανήτες και δικά σου quests. Άσε δε σώζεται το πράγμα. Το παιχνίδι είναι άψυχο και η Bethesda έχει κολλήσει στο 2010. Πραγματικά αυτό με τους NPC δεν το περίμενα. Άσε που από ότι καταλαβαίνω το παιχνίδι είναι κάνε fast travel στον τάδε πλανήτη, κάνε αυτό, γύρνα πίσω στον άλλο πλανήτη, κάνε εκείνο το οποίο είναι περίπου ίδιο με το άλλο. Βλέπω πολλά αρνητικά reviews και είδα και αυτό. "There is a pretty serious bug in the game right now actually. If you do any of the faction questlines before progressing to "Into the unknown" in the main storyline. The main story will become bugged and you will no longer be able to progress. I'm having this issue right now and a lot of other people are too. It seems to be mostly related to completing the UCSysdef storyline and/or Crimson Fleet storyline. Please upvote so people can see." Δε λέω ότι κακώς αρέσει σε όποιον αρέσει, σαν πρώτη εικόνα βλέπω αυτά τα αρνητικά. Θα το συνεχίσω να δω τι λέει, ελπίζω να αλλάξει το πράγμα αν και δεν το βλέπω. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Armoral 1
optimus prime Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Sprou said: Αν μπαίνεις και παίζεις μια ώρα την ημέρα θα το τελειώσεις το 2050..πιστεύω κάπως συμβάλλει στο να το αφήσεις. Μπορεί να κάνω και λάθος και να είναι μόνο η βαρεμάρα που Μ προκαλεί το game και να μη θέλω να το γραψω γτ ο @optimus prime καραδοκεί .. Eχω γραψει 96 ωρες στο Steam μονο με side quests,planetary exploration.. Σμρ ξεκινησα να κανω τα πρωτα μου basic outposts.. Αυτοι που το βαριουνται πιστευω ειναι γιατι το πηραν λογω hype κυριως... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από optimus prime 5
cyberguy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Ελιωσα αλλά έφτιαξα ένα κτήνος, δεν πέφτει με τίποτα 6
dazed&confused Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Armoral είπε Άσε δε σώζεται το πράγμα. Το παιχνίδι είναι άψυχο και η Bethesda έχει κολλήσει στο 2010. Πραγματικά αυτό με τους NPC δεν το περίμενα. Άσε που από ότι καταλαβαίνω το παιχνίδι είναι κάνε fast travel στον τάδε πλανήτη, κάνε αυτό, γύρνα πίσω στον άλλο πλανήτη, κάνε εκείνο το οποίο είναι περίπου ίδιο με το άλλο. Βλέπω πολλά αρνητικά reviews και είδα και αυτό. "There is a pretty serious bug in the game right now actually. If you do any of the faction questlines before progressing to "Into the unknown" in the main storyline. The main story will become bugged and you will no longer be able to progress. I'm having this issue right now and a lot of other people are too. It seems to be mostly related to completing the UCSysdef storyline and/or Crimson Fleet storyline. Please upvote so people can see." Δε λέω ότι κακώς αρέσει σε όποιον αρέσει, σαν πρώτη εικόνα βλέπω αυτά τα αρνητικά. Θα το συνεχίσω να δω τι λέει, ελπίζω να αλλάξει το πράγμα αν και δεν το βλέπω. Ωχ. Εννοεί να κάνεις έστω και ένα quest απο το faction, να ολοκληρώσεις τη σειρα; Με έβαλε σε σκέψεις να αρχίσω πάλι, τώρα που είναι νωρίς...
optimus prime Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, cyberguy said: Ελιωσα αλλά έφτιαξα ένα κτήνος, δεν πέφτει με τίποτα Ωραιος βλεπω εδωσες βαρυτητα στις ασπιδες το οποιο ειναι το μυστικο της επιτυχιας.. Το πανω μερος μου θυμιζει πολυ το Challenger της Nasa.. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από optimus prime 1
Armoral Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, dazed&confused είπε Ωχ. Εννοεί να κάνεις έστω και ένα quest απο το faction, να ολοκληρώσεις τη σειρα; Με έβαλε σε σκέψεις να αρχίσω πάλι, τώρα που είναι νωρίς... Δεν έχω ιδέα. Εν τω μεταξύ μου ξέφυγε έχει και pronouns? Το "He/she/them" στην αρχή; Uninstall. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από Armoral 2 2
seithan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα φώτα σας εάν γνωρίζεται. Κατέβασα το παρακάτω mod + 2 dll και ακολουθώντας τις οδηγίες να τοποθέτησα εντός του φακέλου streamline. Starfield Frame Generation - Replacing FSR2 with DLSS-G at Starfield Nexus - Mods and Community (nexusmods.com) Μπαίνοντας στο παιχνίδι τώρα, και με υποτιθέμενο upscaler DLSS3.5 (είχε την επιλογή και για το 3 αλλά κατέβασα και αυτά για της έκδοσης 3.5), απενεργοποιεί το vsync και γενικά δεν το βλέπω να πολυ-λειτουργεί (παίζοντας με την fsr επιλογή στο μενού off, δουλεύει κανονικά πάλι το vsync και έχω μικρότερο utilzation στην κάρτα σε σχέση με FSR ON ((δηλαδή DLSS3.5+ FG λόγω του μόντ)). Να φταίει οτι κατέβασα και εγκατάστησα τα 3.5 αντί για έκδοση 3? -- από ότι διάβασα μεταγενέστερα για το FG, δεν λειτουργεί παράλληλα με το VSYNC (μακακία).. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από seithan
gorge18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν ξέρω αλλά εγώ που μου αρέσει ο χειρισμός στα παιχνίδια με το που πάτησα να φύγει το σκάφος και μου βάζει βίντεο να φεύγει από τον πλανήτη, με χάλασε... Με έκανε να εκτιμήσω το Star citizen που έβριζα μέχρι τώρα. Τεσπα, το κατεβάζω όση ώρα γράφω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα