Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάνα update ξέρουμε ποτε έχουν σχεδιάσει να κάνουν? διάβασα ότι πάνε ίσως και στο επόμενο να βάλουν dlss μετά το κράξιμο που έπεσε...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

ΟΚ. Ρώτησα γιατί φαίνεται να έχεις φυσιολογικά χρώματα. Στην αρχή του game ειδικά μου φαίνονται πολύ ξεθωριασμένα.

Αχα, όχι τίποτα, όπως είναι το παίζω. Μπορεί να φταίει το σκρινσοτ ή ο φωτισμός εκεί στο σημείο. Έχω κλείσει και το film grain. Να μην έχω θόρυβο.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
Στις 29/6/2023 στις 12:02 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ποιος έχει λιγότερο από δεκάδες mbps πια? 

Στο Κερατσίνι σε κεντρικούς δρόμους τώρα περνάνε για οπτική ίνα...

Οπότε φαντάζομαι κάτι 100δες κάτοικοι στην εκεί περιοχή δεν..

Δημοσ.
36 minutes ago, Tambas91 said:

τι άλλο να βάλω πάνω? 4090 έχω :P 

Να κανεις downgrade την οθονη σε 1080p, να βαλεις fsr στο 50% μαζι με 100% film grain για να το βλεπεις λες και ειναι VHS του 70 :P 

Δημοσ.

Ειλικρινά το modding community που υπάρχει για αυτά τα games είναι άξιο θαυμασμού και δεν νομίζω ότι τους αξίζει εκεί στην Bethesda. Το game κλασσικά σε κάνα χρόνο θα έχει ανεβεί πολλά σκαλιά παραπάνω με τα mods.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dalan2007 είπε

Σε ευχαριστω @Mpiftekis

Αν δεν εχει η μητρικη σου bt ηδη, οποιοσδηποτε ανταπτορας θα δουλεψει ΑΛΛΑ για να συνδεσεις ακουστικα στο χειριστηριο θες τον επισημο ανταπτορα της MS

• Like 1
Δημοσ.
36 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Ο ίδιος που φτιάχνει το αντίστοιχο mod για τα TW3 και CP 2077.

Ο τυπος ειναι τρομερος για αλλη μια φορα. Καταφερνει και βελτιωνει τα textures παρα πολυ χωρις να τα ''αλλαζει'' 

Δεν υπαρχουν και artifacts απο AI upscaling αρα πρεπει να τα κανει με το χερι . 

Δημοσ.
1 hour ago, SabotazNic said:

Αν δεν εχει η μητρικη σου bt ηδη, οποιοσδηποτε ανταπτορας θα δουλεψει ΑΛΛΑ για να συνδεσεις ακουστικα στο χειριστηριο θες τον επισημο ανταπτορα της MS

Ισχύει για τα ακουστικά , μόνο με τον ανταπορα της ms μπορείς, υπάρχουν βέβαια κ φθηνότερες λύσεις, κινεζικοι από ebay ή ali express, μια χαρά κάνουν την δουλειά τους και είναι φθηνοί.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tambas91 είπε

τι άλλο να βάλω πάνω? 4090 έχω :P 

Mια 7900XTX, φυσικά, που το τρέχει καλύτερα. Παράλληλα με την 4090 για τα nvidia sponsored. Θέλει πολύ μυαλό; Φταίει ο Todd που τσιγγουνεύεστε 10.000€ για ένα τίμιο σύστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ντρέπεστε λίγο οι κάτοχοι 2500euro GPUs με αυτά τα visuals?😅

Και γω παθών φυσικά

Ο κόσμος και το gameplay είναι τέτοιο που το κερασάκι (που είπε κάποιος πιο πίσω ότι είναι τα γραφικά) θα έπρεπε να υπάρχει..αλλά δεν

Επεξ/σία από Sprou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...