optimus prime Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, MrGalaxy said: Αν έχετε 4κ οθόνη και θες να παίξεις σε ανάλυση 1080p σε fullscreen βάζεις "Render Resolution: στο 50%" Αν έχετε 1440p οθόνη και θες να παίξεις σε ανάλυση 1080p σε fullscreen βάζεις "Render Resolution: στο 75%" απλά πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το "Upscaling: FSR2" ή το "CAS" Εγώ έτσι το χω κάνει . και δεν χρειάζεται να αλλάξετε έτσι την ανάλυση απ τα Windows Την συγκεκριμένη λύση την βρήκα από το reddit Δείτε τις ρυθμίσεις μου Μπορει καποιος να μην θελει να χρησιμοποιησει Fsr η Cas ομως..
MrGalaxy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μπορει καποιος να μην θελει να χρησιμοποιησει Fsr η Cas ομως.. Εγώ έχω βάλει από nexusmods το dlss mod που είναι για Nvidia κάρτες αντί για fsr/cas Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από MrGalaxy
cyberguy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 48 minutes ago, MrGalaxy said: Εγώ έχω βάλει από nexusmods το dlss mod που είναι για Nvidia κάρτες αντί για fsr/cas ειναι FG mod dlss 3? ή dlss 3.5?
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Α ρε Bethesda, την καλύτερη δουλειά κάνεις..Αφήνεις τα mods ελεύθερα και όλα τα bugs στα λύνουν οι modders.. Starfield gets a mod that fixes its sprinting stuttering issues
Tambas91 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Όχι ρε συ. Έχω μάθει από τα TES και fallout , ίδια παιχνίδια είναι άλλο skin. Απλώς τα resources είναι βαριά. Με 2 όπλα είμαι μόνο και το cutter και την στολή που φοράω, τα meds δεν είναι βαριά. ------ Σήμερα αντιμετώπισα άπειρα visual bugs αλλά και απανωτά crashes, απλώς κολλούσε το παιχνίδι και δεν έκανε τίποτα, έπρεπε να το κλείσω από task manager. δεν είναι visual bugs αυτό.. vr mod είναι αμάν πχια βλάχοι
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 https://vm.tiktok.com/ZGJnhjNJ1/ ------ Πάντως για το μέγεθος (και δε λέω για τους πλανήτες μόνο) του παιχνιδιού και το βάθος του, το support που πρέπει να πέσει είναι τεράστιο. Και δε μιλάμε για 2 άντε 3 μαξ χρόνια που κάνουν οι εταιρείες. Αν τα βρήκα σωστά, το Skyrim πχ είχε πάρει για ούτε 1.5 γεμάτο χρόνο υποστήριξη. Ήταν μόλις 8 patches και έβγαιναν ανά 1 ή 6 μήνες. Καλά μετά βγήκαν και οι άλλες εκδόσεις. Αλλά μάλλον το unofficial patch, δε θα το γλυτώσουμε και θα παίζουμε εκεί μπάλα. Αρκεί να βγει (αν δεν έχει βγει ήδη) mod που να ενεργοποιεί τα achievements ξανά. ----- Όποιος πάντως θέλει να χάσει τον χρόνο του, να κάνει τα survey missions, που πρέπει να σκαναρετε τη χλωρίδα/πανίδα/πόρους ενός πλανήτη ή ολόκληρου πλανητικού συστήματος. Ένα έκανα έφαγα κοντά 2 ώρες, και τα υπόλοιπα τα έκανα abandon ---- Κάθε πόλη είναι θησαυρός. Αν κάνεις το λάθος να πιάσεις κουβέντα με npc θα βγάλεις 1-2 quests. Περπατάς και ακούς μια κουβέντα και τσουπ παίρνεις quest. Βρέχει quests. Εδώ στη μέση του πουθενά περπατάς και βρίσκεις ένα npc και σου λέει βοήθησε με! 38 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Α ρε Bethesda, την καλύτερη δουλειά κάνεις..Αφήνεις τα mods ελεύθερα και όλα τα bugs στα λύνουν οι modders.. Starfield gets a mod that fixes its sprinting stuttering issues θα ορκιζόμουν ότι απλώς σκαλώνει στους βράχους
comfuzio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Ναι και γω νόμιζα ότι σκάλωνε στα βράχια καθώς δεν είναι flat σχεδόν πουθενά
vs_skg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 5 hours ago, MrGalaxy said: Αν έχετε 4κ οθόνη και θες να παίξεις σε ανάλυση 1080p σε fullscreen βάζεις "Render Resolution: στο 50%" Αν έχετε 1440p οθόνη και θες να παίξεις σε ανάλυση 1080p σε fullscreen βάζεις "Render Resolution: στο 75%" απλά πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το "Upscaling: FSR2" ή το "CAS" Εγώ έτσι το χω κάνει . και δεν χρειάζεται να αλλάξετε έτσι την ανάλυση απ τα Windows Την συγκεκριμένη λύση την βρήκα από το reddit Δείτε τις ρυθμίσεις μου αυτό κάνει άλλο πράγμα, κάνει render σε 1080p και μετά upscale σε 4k, δεν είναι το ίδιο
dalan2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 παιδες μια μικρη βοηθεια.πηρα το χειριστηριο microsoft xbox starfield αλλα δεν ειχε μεσα ανταπτορα για το pc.εχετε καποιον να προτεινετε γιατι εμεινα με το ....χειριστηριο στο χερι?
Mpiftekis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, dalan2007 είπε παιδες μια μικρη βοηθεια.πηρα το χειριστηριο microsoft xbox starfield αλλα δεν ειχε μεσα ανταπτορα για το pc.εχετε καποιον να προτεινετε γιατι εμεινα με το ....χειριστηριο στο χερι? Οποιοσδήποτε bluetooth adapter τελευταίας τεχνολογίας θα σου κάνει. Μόνο να μην είναι Bluetooth v1 1 1
optimus prime Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 54 minutes ago, dalan2007 said: Σε ευχαριστω @Mpiftekis Exε υποψην σου οτι τα xbox εαν τα συνδεσεις με bluetooth σε αρκετα παιχνιδια δημιουργουν stuttering.. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από optimus prime 1
pirmen56 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Όχι ρε συ. Έχω μάθει από τα TES και fallout , ίδια παιχνίδια είναι άλλο skin. Απλώς τα resources είναι βαριά. Με 2 όπλα είμαι μόνο και το cutter και την στολή που φοράω, τα meds δεν είναι βαριά. ------ Σήμερα αντιμετώπισα άπειρα visual bugs αλλά και απανωτά crashes, απλώς κολλούσε το παιχνίδι και δεν έκανε τίποτα, έπρεπε να το κλείσω από task manager. Έχεις περάσει το mod που φτιάχνει το επίπεδο μαύρου και γενικότερα το χρώμα; Αν ναι υπάρχει τρόπος να το κάνεις μόνος σου μέσω reshade. Μπας και γλιτώσω εγγραφή στο nexusmod.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Έχεις περάσει το mod που φτιάχνει το επίπεδο μαύρου και γενικότερα το χρώμα; Αν ναι υπάρχει τρόπος να το κάνεις μόνος σου μέσω reshade. Μπας και γλιτώσω εγγραφή στο nexusmod. Όχι ακόμα δεν έχω βάλει κανένα mod, ούτε πειράξει κάτι. Παίζω βανιλα. 1
pirmen56 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε Όχι ακόμα δεν έχω βάλει κανένα mod, ούτε πειράξει κάτι. Παίζω βανιλα. ΟΚ. Ρώτησα γιατί φαίνεται να έχεις φυσιολογικά χρώματα. Στην αρχή του game ειδικά μου φαίνονται πολύ ξεθωριασμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα