Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 minutes ago, optimus prime said:

Aλλαξε την αναλυση μεσα απο τα windows..

Ευχαριστώ για το tip αλλά ψιλο-απαράδεκτο από την μεριά τους να πρέπει να αλλάζεις ανάλυση κάθε φορά που θες να παίξεις το παιχνίδι.

Λογικά θα διορθωθεί σε κανα patch.

• Thanks 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mrbictor είπε

Ευχαριστώ για το tip αλλά ψιλο-απαράδεκτο από την μεριά τους να πρέπει να αλλάζεις ανάλυση κάθε φορά που θες να παίξεις το παιχνίδι.

Μην είσαι και πολύ σίγουρος, για παράδειγμα FOV slider δεν μπήκε ποτε στα προηγούμενα games. Εδώ δεν έχει texture settings και brightness τι να λέμε τώρα. :P Πιο γρήγορα παίζει να το διορθώσουν οι modders κλασσικά, παρα η Bethesda.

Δημοσ.
21 minutes ago, mrbictor said:

Nαι ειναι,θα επρεπε να ειχε και fullscreen..

Eδω το πειρατικο παιδια..

Με jammer και προστατευμενα αμπαρια για να μην μας πιανουν τα scans οταν μεταφερουμε φαρμακευτικα προιοντα..

Starfield .jpg

• Like 5
Δημοσ.
8 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Το σκάφος είναι ωραίο, αλλά η στολή και το κράνος παρ' όλα τα stats τους...απαίσια...

συμφωνω απολυτα! το σκαφος ωραιο η στολη δε βλεπεται 

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, Fubar1916 said:

Σε ryzen 5 1700 16gb ram και rx 5500 8gb γραφικα στο ultra 1080p στην new antlantis παιζει στα 75-100 frames. Δε την εχω γυρισει ολη βεβαια.

Σκληρός

8 hours ago, Tambas91 said:

εμενα έγραφε το κουτί 4090 απ έξω αλλα μάλλον είχε 1050ti μέσα δεν εξηγείται αλλιώς :P 

Και εδώ τα ίδια :P 

2 hours ago, optimus prime said:

Aλλαξε την αναλυση μεσα απο τα windows..

Με σώζεις. Παλεύω στο laptop 2 μέρες και δεν πάει βήμα, δεν το σκέφτηκα! Άει να δούμε

• Like 1
Δημοσ.

Σε nvidia δεν γινεται και μεσα απο το control panel? Βαλτε και gpu prefer maximum performance, texture quality performance, επιλεξτε την gpu sto ρενδερινγ gpu, και ισως low latency mode on

Δημοσ.
1 minute ago, SabotazNic said:

Σε nvidia δεν γινεται και μεσα απο το control panel? Βαλτε και gpu prefer maximum performance, texture quality performance, επιλεξτε την gpu sto ρενδερινγ gpu, και ισως low latency mode on

AMD έχω. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως πρέπει να buffαρουν τα skills. 

Πχ πήγα τέρμα τα κιλά.

Δίνει ψίχουλα το ποσό ανεβάζει τα κιλά που μπορείς να σηκώσεις. Μαξ 240 και είμαι πάντα γεμάτος σχεδόν, επειδή και το σκάφος είναι γεμάτο resources.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
2 hours ago, xtrmsnpr said:

Πάντως πρέπει να buffαρουν τα skills. 

Πχ πήγα τέρμα τα κιλά.

Δίνει ψίχουλα το ποσό ανεβάζει τα κιλά που μπορείς να σηκώσεις. Μαξ 240 και είμαι πάντα γεμάτος σχεδόν, επειδή και το σκάφος είναι γεμάτο resources.

Μην καθεσαι να μαζευεις οτι σαβουρα βρισκεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μην καθεσαι να μαζευεις οτι σαβουρα βρισκεις..

Όχι ρε συ. Έχω μάθει από τα TES και fallout :P , ίδια παιχνίδια είναι άλλο skin. Απλώς τα resources είναι βαριά. 
Με 2 όπλα είμαι μόνο και το cutter και την στολή που φοράω, τα meds δεν είναι βαριά.

------

mak.png.9d2ad9706116395ee4bf00daf0cf1f1b.png

Σήμερα αντιμετώπισα άπειρα visual bugs αλλά και απανωτά crashes, απλώς κολλούσε το παιχνίδι και δεν έκανε τίποτα, έπρεπε να το κλείσω από task manager.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, mrbictor είπε

Υπάρχει τρόπος να παίξουμε σε χαμηλότερη ανάλυση από την native σε full screen?  

11 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μην είσαι και πολύ σίγουρος, για παράδειγμα FOV slider δεν μπήκε ποτε στα προηγούμενα games. Εδώ δεν έχει texture settings και brightness τι να λέμε τώρα. :P Πιο γρήγορα παίζει να το διορθώσουν οι modders κλασσικά, παρα η Bethesda.

11 ώρες πριν, optimus prime είπε

Nαι ειναι,θα επρεπε να ειχε και fullscreen..

Eδω το πειρατικο παιδια..

Με jammer και προστατευμενα αμπαρια για να μην μας πιανουν τα scans οταν μεταφερουμε φαρμακευτικα προιοντα..

Starfield .jpg

Αν έχετε 4κ οθόνη και θες να παίξεις σε ανάλυση 1080p σε fullscreen  βάζεις "Render Resolution: στο 50%"

Αν έχετε 1440p οθόνη και θες να παίξεις σε ανάλυση 1080p σε fullscreen  βάζεις "Render Resolution: στο 75%"

απλά πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το "Upscaling: FSR2" ή το "CAS"

Εγώ έτσι το χω κάνει . και δεν χρειάζεται να αλλάξετε έτσι την ανάλυση απ τα Windows

Την συγκεκριμένη λύση την βρήκα από το reddit 

Δείτε τις ρυθμίσεις μου

Starfieldsettings.jpg.567b7b9fe26fdb04390d72d61fe0b2d4.jpg

Επεξ/σία από MrGalaxy
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...