Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

εχεις σιγουρα ενεργοποιησει fsr η κατι αντιστοιχο, δεν υπαρχει περιπτωση

Ναι. Θελω να το δοκιμασω και χωρις αυτο να δω τι διαφορες εχει στα γραφικα και το framerate

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

εχεις σιγουρα ενεργοποιησει fsr η κατι αντιστοιχο, δεν υπαρχει περιπτωση

Ότι και να έχει ενεργοποιήσει δεν παίζει, ζήτημα να έχει 30fps με όλα low στο New Atlantis.

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση μιας που το ξεκίνησα εχθές.

Με τα διάφορα που είναι διασκορπισμένα στα δωμάτια,τραπέζια,πατώματα τύπου βαράκια,στυλό,μήλα και αηδίες, πώς τις διαχειρίζεστε? Θέλω να πω καταλαβαίνω ότι δε τις σηκώνεται για ευνόητους λόγους αλλά πρέπει να τα κοιτάζω όλα μπας και υπάρχει κάτι ενδιαφέρον και να τρώω 5' ανά δωμάτιο? 

• Moderators
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Με τα διάφορα που είναι διασκορπισμένα στα δωμάτια,τραπέζια,πατώματα τύπου βαράκια,στυλό,μήλα και αηδίες, πώς τις διαχειρίζεστε? Θέλω να πω καταλαβαίνω ότι δε τις σηκώνεται για ευνόητους λόγους αλλά πρέπει να τα κοιτάζω όλα μπας και υπάρχει κάτι ενδιαφέρον και να τρώω 5' ανά δωμάτιο? 

Θα συνηθίσεις ποια πρέπει να σηκώνεις και ποια όχι, μετά από μερικές φορές.

Edit: Sarah: I have the high ground.

Spoiler

IAisBY9.png

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

first time GIF

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, comfuzio είπε

Τόσα χρόνια μετά και με M$ και με τέτοιο budget αυτή η απάντηση δικαιολογία είναι από τα lidl -χωρίς παρεξήγηση-

Δεν είναι δικαιολογία. Αυτή είναι η πολιτική της Bethesda. 

Fallout 3: αμίλητος πρωταγωνιστής

Fallout New Vegas: αμίλητος πρωταγωνιστής.

Skyrim: αμίλητος πρωταγωνιστής.

Fallout 4: μίλαγε αλλά με τραγικό voice acting. 

Starfield: Και πάλι αμίλητος πρωταγωνιστής.

Ή το δέχεσαι και το προσπερνάς ή απλά αν σε νοιάζει τόσο πολύ δεν αγοράζεις το παιχνίδι. Τόσο απλά. Εμένα προσωπικά δεν με καίει.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, _Theo_ said:

Δεν είναι δικαιολογία. Αυτή είναι η πολιτική της Bethesda. 

Fallout 3: αμίλητος πρωταγωνιστής

Fallout New Vegas: αμίλητος πρωταγωνιστής.

Skyrim: αμίλητος πρωταγωνιστής.

Fallout 4: μίλαγε αλλά με τραγικό voice acting. 

Starfield: Και πάλι αμίλητος πρωταγωνιστής.

Ή το δέχεσαι και το προσπερνάς ή απλά αν σε νοιάζει τόσο πολύ δεν αγοράζεις το παιχνίδι. Τόσο απλά. Εμένα προσωπικά δεν με καίει.

Τα είχα προσπεράσει όλα τα προηγούμενα της, κανένα δεν μου έκανε κλικ για να παίξω και αν έχω κανένα από κάποιο humblebundle θα είναι που ποτέ δεν το έτρεξα.
Το μόνο που έχω είναι το StarField και μου χτυπάει άσχημα που δεν έχει φωνή, βέβαια είναι το trend σε πολλά παιχνίδια να είσαι πάντα μουγκός και για κάποιο λόγο να θες πάντα να κάνεις ότι σου λέει το NPC.
Εδώ για να πω και γω όσο το έχω πάει (ως το φεγγάρι) όπου με ρώταγαν για το vision πάταγα ότι δεν ξέρω -δεν θυμάμαι- και ότι δεν θέλω να μιλήσω για αυτό και ΟΛΕΣ οι απαντήσεις και μετέπειτα ερωτήσεις από τα NPC είναι σαν να τους είπα τι έγινε και ότι έχουν γνώση που εγώ δεν είπα ποτέ.
Καλά τα fps και το hype αλλά εγώ μόνο κενά βλέπω ως τώρα. Πχ tutorial δεν είχε. Αν δεν τύχανε να δω το "Favorite" κάτω από το όπλο για να το βάλω εγώ σε hotkey ακόμα θα έπρεπε να μπαίνω για αλλαγή όπλου σε 3 υπομενού

Δημοσ.

Γράφτηκε και κάποιες μέρες πιο πίσω, αλλά βρείτε να κάνετε το mantis side quest! Θα πάρετε νέο σκάφος και φουλ στολή μόλις το ολοκληρώσετε.

• Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Γράφτηκε και κάποιες μέρες πιο πίσω, αλλά βρείτε να κάνετε το mantis side quest! Θα πάρετε νέο σκάφος και φουλ στολή μόλις το ολοκληρώσετε.

Spoiler

Το σκάφος είναι ωραίο, αλλά η στολή και το κράνος παρ' όλα τα stats τους...απαίσια...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Το σκάφος είναι ωραίο, αλλά η στολή και το κράνος παρ' όλα τα stats τους...απαίσια...

Ααα!  Ίσως μου φάνηκαν διαμάντια, γιατί αυτά που φορούσα πριν ήταν χρέπια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ξερετε οτι μπορειτε να μπειτε σε ολα τα factions,ετσι?

Δεν χρειαζετε να διαλεξετε ενα μονο..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ότι και να έχει ενεργοποιήσει δεν παίζει, ζήτημα να έχει 30fps με όλα low στο New Atlantis.

εμενα έγραφε το κουτί 4090 απ έξω αλλα μάλλον είχε 1050ti μέσα δεν εξηγείται αλλιώς :P 

• Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ααα!  Ίσως μου φάνηκαν διαμάντια, γιατί αυτά που φορούσα πριν ήταν χρέπια.

Διαμάντια είναι, τα looks είναι χάλια. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα perks τα επιλέξατε εξαρχής; Μόνο σπίτι πήρα γιατί μετά μπορεί να ανέβουν οι τιμές και λόγω AirBnB να μη βρίσκω. 

Το ρωτάω γιατί κάποια perks (αν τα λέω σωστά, δεν θυμάμαι) σε καθιστούν καταζητούμενο για κάποιες factions και πώς θα ξέρω εγώ ποια factions γουστάρω να μη με κυνηγάνε αν τα επιλέξω από την αρχή;

Από θέματα επιδόσεων του άφησα να καλιμπράρει μόνο του, όλα Ultra / High με FSR ενεργοποιημένο, παίζω από 75 έως 125 fps, δηλώνω ικανοποιημένος.

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.

Από Perks επέλεξα το extrovert αφού αποφάσισα ότι θα παίξω σίγουρα με companion, kid staff για τα δωράκια που δίνουν οι γονείς και wanted.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...