_Theo_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Μουγκός είναι ο χαρακτήρας μας και σε αυτό το παιχνίδι; Μετά το τραγικό voice acting του Fallout 4 ευτυχώς να λες. 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Στο Star Citizen συνέχεια στην φυλακή την βγαζω..... Με τον NPC Καπετανάκη;
optimus prime Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, _Theo_ said: Μετά το τραγικό voice acting του Fallout 4 ευτυχώς να λες. Με τον NPC Καπετανάκη; Με τον Μπάμπη τον Σουγιά..
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, dalan2007 είπε @xtrmsnprκαι οι υπολοιποι προφανως εβγαλε η amd σημερα driver... yep, τους πέρασα πριν λίγο. ty 1
comfuzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, _Theo_ said: Μετά το τραγικό voice acting του Fallout 4 ευτυχώς να λες. Τόσα χρόνια μετά και με M$ και με τέτοιο budget αυτή η απάντηση δικαιολογία είναι από τα lidl -χωρίς παρεξήγηση- Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από comfuzio fixed
cyberguy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 το side story line με τα "zerg" ειναι απιστευτο.... 20 ωρες gameplay και το main quest ειναι στην αναμονη
Sprou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Δεν έχω καταλάβει πως κάνεις lockpicking. Εγώ μόλις το βρηκα Mε το Jettison να δεις τι επαθα.. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από Sprou
hayatogr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Πρώτη μέρα 4.30 ώρες... Είναι πολύ νωρίς αλλά βλέπω να έχει πολύ ψωμί εδώ... 1
sp3cial Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα είμαι σχετικά αρχή. Έχω πάει σε τρεις πλανήτες. Κατάλαβα πως εξερευνώ τα φυτά και τα ζώα.. αλλά τι γίνεται με τα πετρώματα? Βάζω σκανερ βλέπει το πέτρωμα, μου το αναγνωρίζει και βλέπω τα resources. Βγάζω το cutter αλλά δε κόβει πέτρες. Πρέπει να το βλέπω πράσινο στο scanner σωστά? Τα resources που βλέπω , δεν βγαίνουν πάντα ε? Έχω ψιλό χαθεί.
@pnea1973 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Λοιπον, το δοκιμασα σε Xbox series X, μαγικες οι εικονες, αλλα απογοητευση τα 30fps. Ειναι απαλευτο. Το εβαλα στο PC, και πιανω 38-40 fps καταπληκτικα. Ακριβώς... Εγώ σε κάποια φάση έκανα λίγο γύρω γύρω την κάμερα και με πονεσαν τα μάτια μου.. Θα το ξεκινήσω αργότερα. Δεν μου άρεσε αυτό το 30fps στο ΧΒ.
valantis544 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, sp3cial είπε Καλησπέρα είμαι σχετικά αρχή. Έχω πάει σε τρεις πλανήτες. Κατάλαβα πως εξερευνώ τα φυτά και τα ζώα.. αλλά τι γίνεται με τα πετρώματα? Βάζω σκανερ βλέπει το πέτρωμα, μου το αναγνωρίζει και βλέπω τα resources. Βγάζω το cutter αλλά δε κόβει πέτρες. Πρέπει να το βλέπω πράσινο στο scanner σωστά? Τα resources που βλέπω , δεν βγαίνουν πάντα ε? Έχω ψιλό χαθεί. Αυτα τα πετρωματα που δειχνει το scanner στο εδαφος, μαλλον εκει μπορεις να στησεις mining equipment και να κανεις εξορυξη αν καταλαβα καλα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, _Theo_ είπε Δεν έχω καταλάβει πως κάνεις lockpicking. Έχεις περιορισμένα κλειδιά με συγκεκριμένα "σχήματα". Προσπαθείς να βρεις τα σωστά για κάθε "κύκλο". Είναι βασικά σαν να λύνεις ένα παζλ και να φροντίζεις ότι όλα τα κομμάτια θα μπουν στην σωστή θέση. Σε πιο advanced κλειδαριές, σου δίνει περισσότερα και κάποια είναι "παγίδες". 1
Fubar1916 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Σε ryzen 5 1700 16gb ram και rx 5500 8gb γραφικα στο ultra 1080p στην new antlantis παιζει στα 75-100 frames. Δε την εχω γυρισει ολη βεβαια. Η μετρηση ειναι απο το μονιτορ.με τελευταίους drivers εγκατεστημενους. Καποιο μπαγκ δε συναντησα σε 3 ωρες στο παιχνιδι 1 1
xartemporas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://reddit.com/r/pcgaming/s/SB8vMtFerd Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από xartemporas 1
Ntinaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, Fubar1916 είπε Σε ryzen 5 1700 16gb ram και rx 5500 8gb γραφικα στο ultra 1080p στην new antlantis παιζει στα 75-100 frames. Δε την εχω γυρισει ολη βεβαια. Η μετρηση ειναι απο το μονιτορ.με τελευταίους drivers εγκατεστημενους. Καποιο μπαγκ δε συναντησα σε 3 ωρες στο παιχνιδι εχεις σιγουρα ενεργοποιησει fsr η κατι αντιστοιχο, δεν υπαρχει περιπτωση 2
comfuzio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ στο PC της υπογραφής σε 1440p, το άφησα όπως διάλεξε μόνο του, μερικά Ultra, μερικά high και παίζει από 65 ως 90fps αλλά μάλλον έχει FSR. Δεν το πρόσεξα στην New Atlantis, θα το δω στην επόμενη επίσκεψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα