Προς το περιεχόμενο

Starfield [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Μουγκός είναι ο χαρακτήρας μας και σε αυτό το παιχνίδι;

Μετά το τραγικό voice acting του Fallout 4 ευτυχώς να λες.

2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Στο Star Citizen συνέχεια στην  φυλακή την βγαζω.....

Με τον NPC Καπετανάκη;:-D

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, _Theo_ said:

Μετά το τραγικό voice acting του Fallout 4 ευτυχώς να λες.

Τόσα χρόνια μετά και με M$ και με τέτοιο budget αυτή η απάντηση δικαιολογία είναι από τα lidl -χωρίς παρεξήγηση-

Επεξ/σία από comfuzio
fixed
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Δεν έχω καταλάβει πως κάνεις lockpicking.

Εγώ μόλις το βρηκα

Mε το Jettison να δεις τι επαθα..Tim And Eric Reaction GIF

Επεξ/σία από Sprou
Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι σχετικά αρχή. Έχω πάει σε τρεις πλανήτες. Κατάλαβα πως εξερευνώ τα φυτά και τα ζώα.. αλλά τι γίνεται με τα πετρώματα? Βάζω σκανερ βλέπει το πέτρωμα, μου το αναγνωρίζει και βλέπω τα resources. Βγάζω το cutter αλλά δε κόβει πέτρες. Πρέπει να το βλέπω πράσινο στο scanner σωστά? Τα resources που βλέπω , δεν βγαίνουν πάντα ε? Έχω ψιλό χαθεί. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Λοιπον, το δοκιμασα σε Xbox series X, μαγικες οι εικονες, αλλα απογοητευση τα 30fps. Ειναι απαλευτο.

Το εβαλα στο PC, και πιανω 38-40 fps :P

καταπληκτικα.

Ακριβώς... Εγώ σε κάποια φάση έκανα λίγο γύρω γύρω την κάμερα και με πονεσαν τα μάτια μου.. Θα το ξεκινήσω αργότερα. Δεν μου άρεσε αυτό το 30fps στο ΧΒ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sp3cial είπε

Καλησπέρα είμαι σχετικά αρχή. Έχω πάει σε τρεις πλανήτες. Κατάλαβα πως εξερευνώ τα φυτά και τα ζώα.. αλλά τι γίνεται με τα πετρώματα? Βάζω σκανερ βλέπει το πέτρωμα, μου το αναγνωρίζει και βλέπω τα resources. Βγάζω το cutter αλλά δε κόβει πέτρες. Πρέπει να το βλέπω πράσινο στο scanner σωστά? Τα resources που βλέπω , δεν βγαίνουν πάντα ε? Έχω ψιλό χαθεί. 

Αυτα τα πετρωματα που δειχνει το scanner στο εδαφος, μαλλον εκει μπορεις να στησεις mining equipment και να κανεις εξορυξη αν καταλαβα καλα.

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Δεν έχω καταλάβει πως κάνεις lockpicking.

Έχεις περιορισμένα κλειδιά με συγκεκριμένα "σχήματα". Προσπαθείς να βρεις τα σωστά για κάθε "κύκλο". Είναι βασικά σαν να λύνεις ένα παζλ και να φροντίζεις ότι όλα τα κομμάτια θα μπουν στην σωστή θέση.

Σε πιο advanced κλειδαριές, σου δίνει περισσότερα και κάποια είναι "παγίδες".

• Like 1
Δημοσ.

Σε ryzen 5 1700 16gb ram και rx 5500 8gb γραφικα στο ultra 1080p στην new antlantis παιζει στα 75-100 frames. Δε την εχω γυρισει ολη βεβαια.

Η μετρηση ειναι απο το μονιτορ.με τελευταίους drivers εγκατεστημενους.

Καποιο μπαγκ δε συναντησα σε 3 ωρες στο παιχνιδι

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fubar1916 είπε

Σε ryzen 5 1700 16gb ram και rx 5500 8gb γραφικα στο ultra 1080p στην new antlantis παιζει στα 75-100 frames. Δε την εχω γυρισει ολη βεβαια.

Η μετρηση ειναι απο το μονιτορ.με τελευταίους drivers εγκατεστημενους.

Καποιο μπαγκ δε συναντησα σε 3 ωρες στο παιχνιδι

εχεις σιγουρα ενεργοποιησει fsr η κατι αντιστοιχο, δεν υπαρχει περιπτωση

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ στο PC της υπογραφής σε 1440p, το άφησα όπως διάλεξε μόνο του, μερικά Ultra, μερικά high και παίζει από 65 ως 90fps αλλά μάλλον έχει FSR. Δεν το πρόσεξα στην New Atlantis, θα το δω στην επόμενη επίσκεψη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...